Från att i lördags på en fest bli så in i helsikes berusad Dräggfull att jag igentligen inte minns ngt alls vissa bitar minns ja absolut till att sitta med värsting ångesten på söndagen till att börja med Antabus i morron har ju faktiskt inte tagit 5 dagar.
Snarare 2 år.
Jag vet inte men jag blev bara så trött på mej själv. Pratade med en person jag ser upp till Personen i fråga erbjuder sej att följa med mej till Vårdcentralen för att söka hjälp.
Jag tänker jaa varför inte.
Åker dit i går. Känns överväldigande omtumlande å sjukt läskigt

sen inser jag att Shit ja ska överleva en sommar utan öl. Hur 17 ska det gå till då?? Jaa det kan man undra. Började med att dra ner på stark ölen å bytte ut den mot 3,5 öl sen blev det 2,8 öl får en normal helg i mej 8-10 2,8 öl Det är kanske lite väl mkt. Min kompis är nykterist. Jag ser upp till henne fast ja e äldre å har barn å familj.

Men jag har hennes stöd Men det är inte så att vi umgås privat på det sättet El joo jag vill gärna vi ska umgås som mer kompisar å inte bara min tränare men hon har inte riktigt samma tid.

Min sambo dricker öl å grogg på helgen dvs tor fre lör å sön För fre börjar han senare å även mån. Men ja tänker inte å kommer inte förändra hans val. Det är mitt liv å det är jag som vill sluta dricka

Men ja är livrädd att han ska tycka jag är döds trist

Men i morron ska ja börja med Antabus Nervös som en idiot är jag Jag har inte varit nykter på 13 år på en helg förutom när ja varit gravid & ammat el när ja ska jobba Men annars Det är rätt många helger på 13 år faktiskt.

Hur har ni andra gjort som valt att bli nyktra men där respektive dricker alkohol ff.

Just nu sitter ja å väntar på att få sticka å träna Ska bara ta barnen å natta dom hej å tack för mej

Pellepennan

Välkommen hit! allt fungerar som det ska.
bara att fortsätta läsa och skriva.
Lycka till med de nyktra dagarna!
/PP

m-m

Så bra att du anförtrott dig och fått hjälp till vårdcentralen, och att du börjar med Antabus. Starkt gjort att söka hjälp! Angående din fråga om när partnern dricker alkohol och man själv inte, min man dricker sällan numera, men när han gör det försöker jag ha något bra/gott alkoholfritt alternativ. Finns ganska mycket att välja på som är gott, tycker jag.
Lycka till,
m

konstnären

Jag välkomnar dig oxså hit. Du är ju på rätt väg. Själv använde jag antabus första månaden.
Det var en liten krycka i början. Min man dricker i perioder, inte just nu, men när han dricker
är det missbrukarjaget som kommer fram. Jag står inte ut med det. Jag går inte in på det nu,
men akta dig för att bli medberoende. Bra jobbat av dig.
Konstnären

Sparlock

Tack för dina kommentarer, låter väldigt likt mig. Har ofta inget stopp när jag dricker, har också barn, vuxna och utflugna nu. Tycker också att jag vill klara av att sluta, utan att min sambo ska förändra sina vanor, skulle bara kännas jobbigt, att han som inte har problem skulle vara tvingad att ändra sig. Har också funderat på antabus, hur går det för dig med det? Vill verkligen förändra mig själv. Det som då händer mig, kommer åtminstone inte bero på att jag beter mig illa. Önskar dig allt det bästa!

Fredd@n

Hej!

Har funderingar på att börja med antabus. Jag drack igår och ligger och tänker att nu får det vara nog. Inte för första gången jag har dem här tankarna så klart. Har 2 barn och fru och vill inte såra dem mer. Har gjort jättedumma saker på fyllan och känner att det får vara nog nu. Har gått på behandling innan en sk tolvstegsbehandling. Det hjälpte mig inget. Rättare sagt jag tog inte åt mig av det. Känner att det är inget för mig. Vad finns det för alternativ för mig?