Hej! Det här går ju inte längre... Måste ändra inriktningen på mitt liv. Jag är så trött på att hela tiden tänka på alkohol - när jag ska få nästa glas, hur mycket jag kan hälla i mig extra (jämfört med alla andra), längta efter ruset så man slipper känna, alltid ha sprit hemma.

Har haft några år i helvetet, med separation och svek, ensamhet och ny gemenskap, uppbrott och landningar. Alkoholen har varit ett sätt för mig att stå ut. Dricker alltid fredag, lördag, söndag och har så gjort i 20 år. När kaoset började ökade jag antal dagar i veckan och när det var som värst kanske jag var utan en dag och kände mig jätteduktig just den dagen....

Fungerar förstås, som väldigt många andra här på Forumet, socialt med heltidsjobb, släkt och vänner, fysisk träning. Ingen har en aning om min alkoholkonsumtion. Jag smusslar bra. Hade nog försökt tidigare med de här, om man inte stängt Forumet. Jag hade inte vågat skaffa inlogg innan man stängde ner Forumet, så jag kom inte in. Det har varit tufft. Vågade inte heller via FB, eftersom det är lätt att slinka in fel med ens "vanliga" inlogg. Nu upptäckte jag att man öppnat igen, så nu tar jag chansen.

Semestern har börjat, det finns massor av fallgropar, men jag är faktiskt trött på drickandet. Nu räcker det! Orolig för min kropp och för min hjärna, att allt ska ha tagit skada av det stora intaget. Läser vad alla skriver och tar till mig av alla goda tankar. Tänk vad vi tänker likadant om A! Hoppas på att aktiviteten på Forumet ska öka igen, så det blir, vad jag upplevde att Forumet var, för ett år sedan.
Häng med - nu kör vi. Vi är starkare än vi tror!!

Vickan69

Och konsumtion som bara ökar och hur snabbt man blir full sedan, den pinsamma känslan av att sluddrande tel och alla inklusive barn som ser hur påverkad man är. Usch!
Det går fort utför när man gått över gränsen.... Vi ska vara stolta över oss själva igen, eller hur. :-)

Kramar

simbo

Känner igen den längtan av det lätta lite euforiska ruset som varar ngr minuter, tar ngr glas till för att behålla det, oc h vips har det blivit för mkt, och resten blir bara slentrianmässigt supande. Lika bra inse att det bara är en passerad tid. En dag i taget.

Vickan69

Hur går det? Är tillbaka efter en underbar och nykter resa med en del mindre och större frestelser och sug. ;-)
Många nya trådar här under tiden jag var borta...
Hoppas att du skriver snart igen!

/V