Och vi med den....

..Det kan man ju förstå lättare... Men för mig....Så är det precis tvärtom. Jag faller oftast när det är som bäst. Sommar sol...ju bättre ju svårare för mig. Jag har så sjukt svårt att få bort den där perfekta otroligt sköna känslan man hade en gång...den som fick en fast. Fast jag vet. Eller jag borde ju veta....att det bara är en illusion..det kommer aldrig att fungera igen...det kan aldrig bli som då..så Ramlar jag gång på gång, på gång...Denna gången hade jag själv nästan börjat tro på mirakel. Önskar det regnat igår. Snöat...haglat stormat.....

Men nu gjorde det inte det... Och nu är jag tillbaka i helvetet.

Hur lyckas ni andra att stå emot? Vet ju hur man borde tänka. Vad man inte ska göra...ändå gör jag det. HELT otroligt!

Det sjuka är att det som man kämpar för så mycket..dag för dag. Vecka för vecka. Hur bra man än fixar det...så är man tillbaka på ett kick...

Allt faller..precis allt..

Hur ska jag fatta att det ALDRIG går att jag dricker ens 1 glas? Hur ska min sjuka hjärna förstå..

Ångest deluxe....

Hjälp!

/Mic

Mic99

Idag är en ny dag. Vad som hänt kan jag inte påverka..men jag kan påverka framtiden. Så tänkte jag när jag vaknade idag...Nu eller aldrig..för detta funkar inte längre. Jag kan aldrig dricka en droppe mer i hela mitt liv. Punkt slut.

Nu gäller det bara att jag aldrig aldrig glömmer det igen..som jag brukar göra efter ett tag..förtränga och tänka kanske jag kan? Men nej jag kan inte..det är över. Det som kan repareras ska repareras..och det som inte går att repara? Då får jag försöka bygga något nytt. Från grunden..inte något fuskbygge..utan något stabilt som håller även när det blåser..

Tog cykeln ut till havet i morse..solen sken..när hände det senast?..och tänkte att livet kan va ganska fint ibland. Satt kvar ganska länge och..när jag sakta cyklade vidare, så var helt plötsligt den värsta ångesten borta..kändes som att nu kanske det vänder..Det kanske finns en chans. En sista chans. Ska ge precis allt för att ta den.

Tack för att ni bryr er. Hoppas jag kan ge tillbaka..när jag blivit lite hel igen.

Mår inte bra. Men det är bättre. mycket bättre..och bättre ska det bli!

Ha en fin dag alla som kämpar på därute..vi fixar det här!

Tusen kramar!

/Mic

LillPer

Nu ska du få höra hur jävla fantastisk jag är. Du anar inte hur lika patetiska vi är. Jag firade min 6 månaders nykterhet med massor av vin, sprit och god konjak. Jag flyger ju första klass och charmar bögarna i första klass så fantastiskt bra. Flygvärdinnorna blir avundsjuka då jag flirtar med bög steward pojkarna.
I vilket fall som helst så kunde jag ju knulla mig själv i röven och fira 6 månaders nykterhet. Men det gjorde jag inte.
Ingen förstår varför.
Inte jag heller.
Det är så jävla meningslöst att vara människa.
Eller?
Vi försöker finna mening i det lilla runt oss.
Jag finner massor av stor mening runt mig men finner mig ändå så jävla liten. Så jävla liten och meningslös.
Vem räknar mina jävla dagar nu?
Så jävla stark o stor är jag nu.
Vi måste bara inse att vi är små och obetydliga.
Vi betyder väldigt lite i det stora.
Vi betyder väldigt mycket i det lilla.
Kanske betyder jag mycket för någon?
Även om jag är LillPer?

Patrik.

Älskar henne, men tycker att hon överdriver lite..
Fast jag ska sluta dricka, har inget stopp när jag har börjat.

Sockertoppen

Det verkar som du måste rannsaka dig själv lite...ställ upp på papper fördelar/nackdelar med att dricka så kanske du hittar ett mönster och kan göra ett klokt val. Är det vårt att mista fru/familj, vänner, jobb och kanske hus? Fokusera på ngn hobby, gör gärna ngt ihop med familjen istället när suget och tankarna kommer. Låt känslor komma fram fast dom gör jävligt ont och man tror att kroppen ska gå sönder...det är inget farligt egentligen. Känns jävligt skönt efteråt. Våga känna efter! Blir tankar eller känslorna svåra att sorter så rekommenderas ngn form av samtal, det är inget fult, gör en gott efteråt fast man inte tror det först.
Det är bara en själv som kan göra valet! Go for it!