Hej...
Trevar ut här....skyddad bakom min skärm. Ja, jag vet nog att jag hör hit. Innerst inne. Men om jag säger det högt/skriver ut det -då måste jag ju ta tag i det..... Kan jag? Bör jag? Vill jag?

Ingen i min närhet lider av mitt vindrickande (inbillar jag mig iaf.). Visst blir jag mer otillgänglig, för glad, för trött, för intensiv .... ibland.

Jag dricker bara på helgen (fredag, lördag). Men åå så jag längtar. Längtar så till helgen och ledigheten. Inte enbart för att jag då får känna det där härliga lugnet som det sträva vinet ger. Den där varma känslan. Skulle jag avstå från att göra något annat roligt till förmån för min hemmakväll med mitt vin - svaret är Ja. Och det är det som skrämmer mig.

Jaha nu står det i skrift.....

Stigsdotter

Bara du själv kan avgöra om du hör hit. Välkommen är du i alla fall! Läs runt i trådarna här och se om det finns något du känner igen dig i, det brukar kännas skönt att veta att man inte är ensam om sina tankar! Att avstå från annat roligt för att istället dricka vin? Ja frågar du mig så är det en varningssignal att fundera lite över...

Ruby

Visst är det så....och kanske är det så att detta inte är en sida man "surfar in på" bara sådär.

Har funderat en tid över varför och på vilket sätt jag dricker.
Ska "smyga" lite här och planerar att göra vissa förändringar när det gäller min relation till vin.

Tack för ditt svar :)