Så. Nu är jag här igen. Jag ska gå rakt på sak. Finns det fler här i min ålder som går på AA-möten? Nu pratar vi i sthlmsområdet.
Behöver en förändring på riktigt.

Flasklilja

Också rolig känsla när man har påverkade människor omkring sig. Även om man själv är nykter.. Blev, iaf jag, lite som påverkad själv. Haha. Flamsade runt och pratade högt minst lika mycket som alla andra. Skönt att känna att man inte glömt hur man gör det nykter.

Stingo

Speciellt som yngre, så kände jag alltid ett fruktansvärt obehag om jag var nykter tillsammans med berusade mänskor. Har alltid varit litet avis på mänskor som inte har det så.

Det är en fin förmåga att kunna släppa loss nykter, håll fast vid den.

Flasklilja

Det går nog en hårfin gräns mellan att umgås med påverkade och packade människor nykter. Igår var jag hemma innan 00. Får se hur det känns när jag är ute längre. Och om det blir jobbigt med att människor är för fulla är det ju faktiskt bara att dra hem.

Alkoholist Javisst

YEY!!! Grattis Flaskis! Så himla bra och strongt av dig! :D
Blev så glad då jag läste att du klarade detta.
Jag var på tjejmiddag igår. Jag drack alkoholfritt (0,05%) medans de andra drack vin. När klockan var halv ett begav jag mig hemåt men före detta så hade de andra på middagen hunnit bli fulla och patetiska.
Av sex tjejer så blev resultatet som följer: (OBS! Åldersgruppen här är inte flickor 12-15 år som man kanske kan tro, utan damer 30-35 år)
En av tjejerna började gråta och var sentimental, den andra pratade alldeles för högt och gav mig typ tinnitus. Hon repeterade samma historier och kommentarer om och om igen. Den tredje skulle vara "cool nybakad mamma" och försökte typ imponera/vara skojig med sina usla stories från mammalivet... Det blev bara fel. Hon orkar tydligen inte umgås med sitt barn mer än max 3 dagar åt gången. Efter 3 dagar måste barnet åka till mormor för då blir den här tjejen så "sliten och irriterad på den klängiga ungen"... Ehhh oookej. Normalt. Not.
Den fjärde som är singel satt och flirta på tinder och gick ut sen och skickade sms 07.41 imorse (!!!) då hon var på väg från efterfesten.
De andra två (varav jag är den ena) var nyktra bägge två och gick hem samtidigt halv ett.

Ska tilläggas att detta inte var mitt "vanliga" tjejgäng utan gamla pluggkompisar... Men fy vad pinsam man blir när man är packad... Vet att alla inte blir så som de ovannämnda, men det är inte långt ifrån.

Ha en trevlig nykter söndag gott folk! :)

Flasklilja

Haha. Aj. Om jag hade varit nån hade jag varit personen som skickade sms kl 07.41 kan jag säga direkt. Usch så många sena, (tidiga?) efterfester man varit på. Blä. Dagen efter en sån existerar ju inte ens och man är ju bakis fortfarande dag 2 garanterat.
Nej men satan vad skönt det var igår. Att få det bekräftat att det GICK att gå ut nykter. Och tack för tipset om alkoholfri öl. Utan det hade jag känt mig malplacerad. Liksom, hur kul är det och sitta och dricka läsk... Nej precis. Vet inte om det är någon sorts varningssignal men jag fick utan problem i mig flera stycken alkofria öl igår och om jag hade stannat hade jag fått i mig många fler. Det var lite lustigt för jag drack de alkofria ölen exakt lika fort som jag brukar dricka vanlig öl. Fick mig kanske att känna mig mer bekväm, vet inte:)