Jag dricker vin varje dag 1-3 glas. Varje morgon tänker jag inte ikväll. Men likt förbannat så gör jag det. Har ett bra jobb, är gift. Tips på vad gör jag för att bryta detta mönster.

Missme

Jo A är en flyktmöjlighet från våra känslor. Men jag har insett att om jag inte känner något varken glädje el sorg el annat. Lever jag då? I A:s rus blir jag en annan tuffare o spydigare, odrägligare o okänsligare människa o den vill jag inte vara. Kämpa mot A o fundera vad du flyr ifrån o om inte en terapeut skulle vara ett bättre alt för dig. Du är värd att leva ett helt liv utan A. Ta en dag i taget. Håll dig mätt, drick mkt vatten är mina råd som jag tagit till mig från andra i detta forum. Lycka till, jag tror på dig!

Olga

Jag har laddad med vatten och te och en grönsakscentrifog.. Har ett löpband och hantlar... Första dagen var lätt men jag vett att det blir tuff...

Missme

Grattis till dag 1! Hoppas det gått bra för dig dag 2 o 3 också. Har haft flunsan så jag har varit låg. Jag är i vart fall inne på min tionde dag utan en droppe A. Känns bra att kroppen får hela ifred utan A. Dessa dagar har det gått åtskilliga liter av Ramlösa o massor av godis. Till helgen ska jag fortsätta min resa genom att praktisera meditation o lära mig yoga. Behöver lära mig att vara här o nu o att koppla av på annat sätt än med A.