Hejsan
Dricker för mycke nu utan direkt anledning känns de som. Började för typ 2 år sedan då jag hade de jobbigt och drack pga de. Men sedan ett tag tillbaka mår jag mycke bättre men de sitter i att jag dricker ändå fast jag mår bra. Skulle behöva hjälp med de. Finns de någon man kan träffa och prata med om de i Karlstad ? Skulle verkligen behöva hjälp de.
Tack

Li-Lo

Så uppmärksam du är. Du beskriver en situation som många kan känna igen sig i, dvs att du började dricka av skäl som då kändes rimliga i en tid då du hade det jobbigt. Alkohol är en förrädisk substans som påverkar oss på många plan som du nu märkt. Någonting har förändrats i din relation till alkohol. Du gör rätt i att söka hjälp. Om du vill kan du titta under rubriken "annan hjälp" på vår startsida, där finns lite info om vart man kan söka sig. https://alkoholhjalpen.se/karta Fortsätt gärna att skriva här om det är till stöd för dig. Det kan ta lite tid innan en ny tråd får fart. Ibland hjälper det att vara aktiv i andras trådar. Välkommen hit!
Li-Lo

Hanna

Du söker kanske någon som är proffs på alkohol och så, men när jag bara ville hantera ångest och mina tankar kring alkohol kontaktade jag jourhavande präst som var jättebra! Helt fantastisk människa jag fick prata med. Anledningen till att jag ringde just dit var att jag ville vara 100% anonym. Gillar man inte kyrkan finns ju jourhavande medmänniska också, men det har jag inte testat.