Hej är ny här och kollat runt lite och hittat många intressanta trådar och tips. Jag citerar en kommentar som även stämer in på mej.
Efter att jag läst i det här forumet så inser jag att min bild av alkoholister förändras, inte så mycket urspårade, hänsynslösa typer. Majoriteten verkar istället vara ett gäng duktiga kvinnor och män, människor som vill vara till lags, att andra ska må bra och sedan lättar på sin egen ventil med alkohol. Det känns skönt (missförstå mej rätt) på något vis för där kan jag verkligen identifiera mej själv. Tog själv första steget för tre veckor sedan ons den 24/6. Har velat tagit steget tidigare men inte vågat och trott att jag inte klarar det själv men efter ett förhållande på tio mån med en underbar kvinna som jag älskar av hela mitt hjärta en flickvän som verkligen gav mej stöd så kände jag att detta klarar jag av nu är det dax.
Med vänlig hälsning, Besviken

Anders 48

Ja vi är en salig blandning härinne. Bra att du startat en tråd. Fortsätt skriv i den, den kan vara en bra hjälp på vägen. Många läser, ibland kanske du får kommentarer, tips eller bara en klapp på axeln. Kämpa på!