Jag behöver ha hjälp med att ta bort lösenprd och signatur.. Har en som smygläser och det vill jag inte för det får jag fan för!

Hej och välkommen hit. Det finns ett sub-forum som heter Förändra sitt drickande där du kan posta en tråd så vi kan hjälpa dig till ett nyktert liv. Du kommer då upptäcka vilken härlig känsla det är att vakna pigg, utan abstinens, utan ångest, utan svettningar, utan en darrig hand. Skaffa ett eget konto och använd inte din partners. Välkommen i gänget.

Hej Etanoldrift, om du vill kan du själv ändra ditt lösenord genom att gå in på ditt konto längst ner på sidan. Där kan du gå in på fliken "redigera" och där kan du ändra dina uppgifter. Vill du att jag tar bort ditt konto så kan jag det, men då försvinner din tråd och alla dina kommentarer. Skriv en kommentar och berätta hur du vill göra!

/Karin
Alkoholhjälpen

Vad tråkigt att det blev så! Om du vill fortsätta vara aktiv på sidan kan du alltid ändra ditt användarnamn och ditt lösenord, på så vis är du svårare att känna igen. Du kan också skapa ett nytt konto. Tänk på att logga ut från sidan när du lämnar din dator, och såklart att inte spara lösenordet i webbläsaren men det anar jag att jag inte behöver tala om för dig. Skriv igen om det är någonting vi kan hjälpa till med!

/Karin
Alkoholhjälpen