Trodde jag kommit en bit på väg - men ensam hemma igår kväll och vad gör jag - jo dricker upp vinet jag låtit bli i flera veckor - stått i skafferiet o jag var så stolt över att jag låtit bli det ...ramlade ihop på golvet - innan familjen kom hem!!! De hjälpte mig i säng och nu skäms jag - hur tusan ska ta tag i detta? ? Jag måste ju - Får unte förstöra mitt liv mer!

harrim

Att du full ihop och familjen blev tvungen att hjälpa dig i säng är förstås inte roligt men tänk om du hade fått en matförgiftning istället och samma sak hade hänt då hade det inte varit så allvarligt. Du tar dig ur det här och din familj ser hela dig och inte bara den här händelsen. Det är jag säker på. Frågan är varför var du tvungen att hälla i dig vinet? Hade det hänt något? Eller vill du bort från något? Eller började det bara med ett "oskyldigt" glas? Jag känner med dig och har varit där själv men om ni har en bra relation i familjen så kommer ni över det.

Longtimealcoholic

Jag mår också skit, har varit en tid utan alkohol men fick ett återfall hemma själv i förrgår kväll, vaknade upp i fyllecell och misstänkt för en rad saker.. Hur man lyckas vet jag inte längre. Ensam hemma med spriten, och man lyckas hamna där...!!! Har tydligen gått tokig i hyreshuset och sparkat på andras dörrar.... Kanske är avd.29 på sin tid..

Mitt första råd är alltid att inte ha alkohol hemma för då minskar man risken för att hälla i sig det som finns. Till dig longtimalcoholic så skulle jag nog överväga antabus. Själv blivit lobad två gånger. Sista gången var det finito för mig. Jag har kravlat mig upp och det kan ni också om ni verkligen vill och kan offra lite. Ni får tillbaka livet och livsglädjen.

Hej!
Ta nya tag det som är gjort är gjort och du kan inte göra det ogjort. Var lite arg på dig själv och säg att nu jävlar får det vara nog. Nu ska jag ge järnet för nykterhet. Ni är fina och underbara människor men alkoholdjävulen sitter på er axel och knackar på skallbenet. Jag har aldrig mått så bra som när jag varit utan alkohol. Visst suger det ibland i tarmen när man går förbi en utesservering ochdet luktar öl och grillat. Visst kanske jag någon gång i framtiden fixar att dricka men jag tänker inte chansa i nuläget.