Naltrexon

Profile picture for user Amarone

@Dilliwala jag har provat dem och tycker de fungerar super och för mig på direkten. Blev lite trött av dem men trött är man ju när man är bakis också 🤷‍♀️. Nu tar jag en halv om dagen, vet inte vilken verkan det har för jag brukar ha någon afri dag i veckan av ren bestämdhet.
Rekommenderar det. Lycka till 💕

Profile picture for user Dilliwala

@Amarone Väldigt intressant. Hittills har jag testat i över 2 veckor. Jag märker absolut ingen skillnad. De dagar jag har avhållit mig har det berott på andra omständigheter såsom att jag visste att jag skulle jobba dagen efter. Ikväll blev det 4 glas vin - igen, helt i onödan. Hoppet dör sist. Ska fortsätta kämpa. Tack för lyckönskningar!

Profile picture for user Amarone

@Dilliwala Då är det tydligen lite olika. Ha en vännina som testade med omedelbar effekt och vad jag förstått så tar en del dem endast när de dricker för att inte bli sugen på så mycket.
Ge inte upp! Kram och god natt.

Profile picture for user Dilliwala

@Amarone Det låter ju som en mirakelmedicin. Det är precis så läkaren hade beskrivit. Dock har jag tagit Naltrexon i 3 veckor och 2 utan någon som helst effekt. Det blev 2 flaskor vin 5 september! Nu har jag bestämt mig att återigen sätta min egen viljestyrka på prov för att Naltrexon har inte hjälpt. Jag fortsätter även med medicinen. Nykter sista 2 kvällarna!

Profile picture for user Themistokles

För min del funkar naltrexonet precis som det är tänkt. Jag har använt det till och från under flera år. Nu i nästan ett halvår utan uppehåll. Jag har fått ett "normalt" drickande (dumt sagt, jag vet). Går på kliniken och mäter levervärden en gång på månad. BPeth ligger stadigt inom "normal konsumtion". Senast 0,17. (Överkonsumtion ligger vid 0,3). Innan jag började med naltrexon kunde jag ha värden på uppemot 0,9-1,1. Jag dricker ibland. Kan ta ett glas rött på en AW, utan att kroppen skriker efter mer. Kan dricka fen glas vin på någon fest, utan att dricka mig till sömns. Så för mig funkar medicinen precis som det är tänkt. Och där befinner jag mig nu. Läkaren är nöjd, jag är nog nöjd. Kommer fortsätta med naltrexon så länge den ger mig den effekt jag behöver.

Profile picture for user Themistokles

På kliniken för provtagning. Går fortfarande på naltrexon. Hittills funkar allt bra. Dricker sällan så proverna ser bra ut. Tänker fortsätta med naltrexonet ett år till - vågar inte sluta än.

Ha en fin dag.

Profile picture for user Onkel F

@Themistokles Hur har du upplevt det med biverkningar? Inga stora problem antar jag med tanke på att du tänker fortsätta ett år till, men jag är lite orolig. Kommer att börja ta dem på lördag, då min läkare sa att man kan må lite dåligt i början. "Man kan få ha lite is i magen första veckan" Ett par dagar innan det är dags att jobba så att jag får se hur det fungerar för mig. Jag har stora förhoppningar på Naltrexon, så jag hoppas verkligen att det kommer att fungera lika bra för mig som det gjort för dig. Hur mådde du den första tiden med medicinen?

Profile picture for user Themistokles

@Onkel F
Hej! Och ursäkta sent svar.
Jag mådde jäkligt illa den första veckan. Fick halvera dosen för att inte kräkas. Nu känner jag ingenting längre. Och om jag tar en paus på några dagar, som jag gjorde då jag glömde naltrexonet hemma på skidresan, funkar det bra när jag börjar igen.
Idag är jag på kliniken. Mitt B-peth ligger runt 0,20 varje gång. Det får duga för mig.