Jag vill gå tillbaka till det det liv som jag hade när jag var nykter i flera månader som jag sedan förstörde..
Jag tog det helt enkelt inte på fullt allvar.. hade egentligen inte tänkt att sluta helt.. bara dra ner. Mycket svårt att komma tillbaka efter mina bakslag.
Har sent insett att jag klarar inte att bara dricka några öl eller ett par glas vin utan kräver också starksprit, då är det ingen mening. Jag kunde tyvärr inte hålla mig nykter under Greklandsresan utan kom hem ångestfylld och fortsatte några dagar till. Under denna månad har jag hållit mig utan alkohol och så skall det fortsätta.
Kommer att ta hjälp av aa igen.. kommer inte att gå annars.
Ta hand om er alla som kämpar.

@Lonely Man Hoppas du snart kommer tillbaka till det mående du hade förut. Jag tror att du måste ha lite överseende med att hamnade ur spår. Jag förstår att du är missnöjd med dig själv just nu, men jag tror inte att det är en bra känsla.
Försök släppa det och gå vidare härifrån. Du är värd att må bra och jag tror du kan göra det! ❤️🙏🏻❤️

@Lonely Man

Kämpa på, du klarar det igen! Tänk inte på det som gått fel utan det som gått bra! Ta den hjälp du behöver på resan och se ditt framtida jag som motivation på vägen, det tycker jag hjälper iallafall.

Midsommarhelgen är snart till ända och det blev helt alkoholfritt som planerat. Kändes bra med mycket sol och cykelturer. Har nu sent insett att jag har en beroendesjukdom som blir värre om jag inte gör något åt det.
Inga fler experiment att försöka dricka som andra. Det kommer inte att fungera.. Har nu varit nykter ett litet tag och det känns bra. Ta hand om er alla därute.

@Lonely Man Härligt att det blev alkoholfritt som du tänkt. Låter klokt att inte försöka dig på fler måttlighetsexperiment som fått dig att må så dåligt. Det finns bara en väg som fungerar när man blivit beroende och det är en bra väg. Det kan ta sin tid att justera till så att allt funkar, men det blir bra! Ta hand om dig🌞❤️

Starkt av dig att komma tillbaka!
Starkt av dig att inse!

Jag är där nu, jag förstår dig,

Varför är den här jävla drycken så förrädisk?

Varför kan man inte bara sluta?

Kämpa på där!

@Mollie87
Hej@Mollie87
Det är ganska bra nu men är tufft. Har velat fram o tillbaka i ett halvår nu. Nykter ett tag o börjar sedan igen o ångest efteråt. Är på banan igen hoppas det går..
Hur går det för dig?
Kram Jonas

Hej,
Har gjort alkoholprogrammet här på AH idag och det var mycket intressant.
Går på semester nu, blir en prövning men skall klara det.
Önskar alla en bra o nykter helg.
Kram

Visst är det jobbigt att vela? Önskar att man kom till en punkt när det kändes självklart att avstå. Det kanske kommer? @Lonely Man

Hoppas att du får en fin semester 🌸🌸🌸

@Amanda L Fortfarande på semester? Hur funkar det utan AA. Läste boken ” Jag som var så kul att dricka vin med” och tänkte på dig…
Borde finnas nåt som liknar AA men helt utan religiösa undertoner.
Hoppas du har det bra iaf🙏🏻❤️

Jo det går säkert att byta grupp. Gjorde det förra gången men kom aldrig in i gemenskapen skall testa en grupp till.
Är inte lätt att sluta med något som varit en stor del av livet men måste det. Mår bättre binär jag inte dricker och drack bara för att döva ångest och fly.
Ha de bra

@Lonely Man tack för din pepp inne hos mig. Hur mår du? Har du bestämt dig för hur du ska gå vidare?
Jag är den sista att komma med råd, men vill skicka hopp och pepp. Jag ser dig🌸