Anonym31513

Futurista, låt oss kroka arm och köra en vit mars tillsammans! Kram!

Anonym26613

Att ni ska köra vitt mars ❤??

Ska bli jättekul att få följa er!! Jag är med och peppar!! Nuuuu kör vi ???

Anonym26613

En dag åt gången, tillsammans ???

Att mars för mig är 3e månaden betyder inte att det blir nödvändigtvis lättare. Så en ny utmaning hade inte kunnat bli mer lägligt ??? nu blickar vi framåt ❤

Kikar in och säger hej ??‍♀️ hoppas du haft en fin dag på jobbet. Jag känner mig pigg och stark idag, det är framåt helgen mitt vacklande börjar antar jag. Då MÅSTE vi kroka i arm ?

Kram ?

Anonym31513

Hej Futurista! Så snällt att du tittar in i min tråd. Det går bra med nykterheten. Nu gäller det att klara lördagskvällen också. Fredag och lördag kväll är helt klart svårast för mig att stå emot suget.
Hade dessutom en väldigt tung jobbvecka.
Kram!

Anonym26613

Så trist att vi inte kunde peppa varandra igår! ?? men vi klarade det ?❤?

Nu då? Vad ska ni köpa för gött för idag? Blir Mello ???

Anonym31513

Det blir Mello här också! Barnen brukar få bestämma vad vi ska äta för gott. Oftast blir det popcorn, ibland blir det godis.
Vad blir det för TV-godis hemma hos er andra?

Anonym26613

En vän köpte mig Odd BIRD A-fri bubbel från Italien. Tänker öppna den idag och njuta. Har också lite choklad ??❤

Anonym31513

Nu när ljuset är tillbaka så har jag kommit igång med mina morgonpromenader igen. Det är en härlig start på dagen!
Det hände i våras och i höstas att jag var alldeles vimmelkantig och var tvungen att gå jättelångsamt pga bakfylla. Det är länge sedan det inträffade nu. Jag är på väg åt rätt håll vad gäller nykterheten.
Ta hand om er och ha en fin onsdag!

Anonym26613

"Här går jag och duger " står det på min tavla ?? Och där går du och lever livet! Grattis ❤??

Jag går också, nästan varje dag. ??

Anonym31513

Igår var jag så väldigt stressad, ledsen och trött. A-djävulen tog över min hjärna och jag åkte och köpte vin som jag drack. Inga mängder så jag känner mig inte bakfull idag, men ändå. Det blev alltså ingen vit mars för mig.
Det känns som att jag svikit både mig själv och er andra på forumet när jag skrivit att jag ska ha en vit mars, men nu är det såhär. Jag föredrar att vara ärlig.
Kram på er alla!

Anonym26613

Ärlighet är den bästa presenten du kan ge dig på denna resan ❤
Jag förstår att det kan kännas som svek. Men att kritisera sig själv kommer inte leda till något bra och konstruktivt. Fundera hellre vad du har lärt dig. Var det så bra lösning som du trodde? Var det något du ville och ska göra igen?
Tips: nästa gång, testa att skriva till oss innan du åker till systembolaget. Tillsammans är vi starkare 💚💪🌸

Håller med MMP, vad lärde du dig av det snedsteget? Skriv gärna om det här på forumet, för då kan fler lära sig.

Jag tror man ska ha en krisplan. ”Om jag är nära att åka till bolaget och handla ska jag först....” Städa badrummet, stå på huvudet 2 minuter, sova en timme, skriva och läsa på forumet en timme, lyssna på ett avsnitt av Alkispodden osv. Du måste hitta din egen krisplan.

HALT (hunger, arg/ilska, ledsen/ensam, trött) är nästan alltid orsaken till att man dricker när man har lovat sig själv att inte göra det. Identifiera DINA triggers.

Och skämmas ska du absolut inte göra, vi om några vet hur svårt det är. Lögnerna tillhör missbruket, ärlighet tillhör nykterheten.

Kram 🐘

Anonym31513

Äntligen hittade jag till slutet av min tråd igen. 😁 Det lär ta ett tag innan jag vant mig vid sidans nya layout, men det ska nog gå.
Min krisplan är att stanna upp och tänka att hur vill jag må i morgon och att tänka att detta är bara en tanke/känsla och inget som jag behöver agera på. Krisplanen utökas nu med att jag ska skriva här på forumet också. 😊
Hur det kändes? Ja till en början, två timmar kanske, kändes det bra med den brännande känslan i halsen och med värmen och lugnet som spred sig i kroppen. Sedan blev jag väldigt trött och besviken på mig själv. Den känslan satt i hela dagen därpå också. Nu kände jag mig inte alls bakfull, men hade jag gjort det också så hade det naturligtvis känts ännu värre.

Jag funderar lite på det här med att jag har dåligt samvete när jag inte lyckas med något som jag föresatt mig. Det är väl inte särskilt konstigt att känna så, men för mig är det nog en av anledningarna till att jag tagit till alkoholen lite för ofta. Det kostar på att vara fröken duktig.

Nu ska jag strax ge mig ut och jogga en sväng. Det är välgörande för både kropp och själ!
Ha en bra lördag alla underbara forumvänner!