Fick ärligt talat en Kick! av att se mina levervärden efter dagens blodprover....! Väntar med spännning att resten av proverna (Bl.a. den där alkoholmarkören Peth) ska bli klara....!
13. dag som helnykter i dag. Senaste proverna togs 27/9 och levervärden har Halverats sedan dess, ligger gott och väl inom normalvärden nu - Helt otroligt och fantastiskt !!
Trist är dock att resten av kroppen inte återämtar sig lika fort, har supit till mig "nervskador" som innebär balans- och gångrubbningar. Hade SÅ gärna njutit av det fina vädret i skogen, bara gått och gått och gått lite till, kanske fått med mig lite svamp hem på köpet. För är det något jag mår bra av så är det naturen, vara i skogen. Bli trött och gå av mig ångesten på ett sunt sätt.....Men men, hoppas på att det blir bättre i framtiden...!

Härligt att läsa att kroppen har helat sig så bra och ger dig en sådan belöning för de förändringar du har gjort!
Förhoppningsvis, med mer tid, så kommer även resten av kroppen hänga på.

Önskar dig en höstfin helg!
/Carina
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Singhild00

Hej Ginette
Jag har samma problem och en väldig rädsla att resten av kroppen inte återämtar sig lika fort, att jag supit till mig "nervskador" som innebär balans- och gångrubbningar. Jag har nu varit nykter i 10 v, är på bättringsvägen gällande nervskador men är orolig att jag aldrig kommer att bli frisk. Det känns som om det inte är ngn ide att kämpa...men det är det säkert. Jag hoppas vi kan plocka svamp nästa höst utan problem. Kram på dig!

Börjar om

Hur såg dina alkoholprover ut efter 13 dagars nykterhet?