Trodde jag postade tidigare men verkar inte ha blivit publicerat så provar igen...

Dag 1 nu, igen... har haft bra och fungerande nykterheter på 1 år. 3 år och 4 år. De senaste 2 åren har varit ett långt återfall där jag dricker och tar droger i perioder. Sen i somras har det varit uteslutande alkohol dock. Dricker en vecka. Är nykter en vecka eller två, sen samma sak.

Varit en turbulent tid med många upp och ner. Fungerar inte på jobbet. Blivit av med min livskamrat somjag älskade väldigt mycket. Är ensam i en ny stad. Min mor är sjuk.

Dricker ungefär 2.5 liter vin om dagen. Ibland bara sover oxh dricker jag. Känner mig hopplös. I morgon har jag tid på beroendeenheten. Ska ta upp mötesgåendet igen, men är så kraftlös.

Hoppas jag ska kapitulera ”mer”. Hur man nu gör det?

Tänker jag skriver här och delar med mig.

nydag2018

Kul att du är här! Grymt bra ju att ha varit nykter så långa perioder. Har du reflekterat över varför du tagit återfall? Tror det är viktigt, för du har ju lyckats jättebra att vara nykter länge förut. Så frågan blir varför du börjat dricka igen? Och om det skett flera gånger att du tagit återfall kanske du kan fundera och se om du hittar några mönster? Stort lycka till!