Kinna

Nu är det dags att ta tag i mitt liv . Ändra mitt beteende till Alkohol. Har äntligen tagit kontakt med sjukvården och fått Campral. Nu tänker jag med hjälp av tabletter och detta forum ta en dag i taget till ett hälsosammare liv. Är det någon som är sugen att kämpa med mig på min resa

Jag slår gärna följe med dig. Har försökt många gånger tidigare och nu är det dags igen. Är inne på min 11:e nyktra dag. Har inte varit utan så många dagar på väldigt länge. Jag har Naltrexon utskrivet. Undrar hur det skiljer sig från Campral?
Håller tummarna för dig, mig och alla andra här.
Ha en fin och nykter lördag!

Kinna

Åh vad bra. Behöver all peppning och stöttning jag kan få. Har gått alldeles överstyr sista tiden. Bra jobbat med 11 dagar, har du några bra råd?

Sluta

Jag är också på!
Jag tog ett medvetet baksteg igår efter 10 nyktra dagar och nu är jag redo som aldrig förr! Vi kan peppa varandra när det blir jobbigt :-)

Jag har bälgat i mig lättöl. Har hittat Carlsbergs som jag tycker är riktigt god. Kanske bara funkar om man är en öl-drickare?
Jag har alltid varit sån att jag längtat hem efter jobbet och få ta en kall öl eller två ( eller fyra-fem) som nån sorts belöning. Sen brukar det övergå till vin. Nu har jag ändå druckit dom där kalla ölen och inte saknat alkoholen så värst. Vill ju gärna vanligtvis kunna dricka men målet är aldrig att bli full. Men det har jag ju alltid blivit ändå...
Idag kom det ett rejält sug som jag inte känt på mina 11 dagar. Som tur var är ju systemet stängt. Tankarna började snurra att ett 6-pack 3,5:or kan ju duga. När jag kom hem hittade jag som tur är en överbliven lättis i kylen. Nu är faktiskt suget tillfälligt stillat. Antar att det inte bara alkoholen kroppen och hjärnan skriker efter utan det ör också en vana som man har. Ta det där glaset som man är värd. Som aldrig slutar med ett utan blir fler och fler och sen vet man ju hur det slutar....

Kinna

Jag har oxå börjat köpa alkoholfria öl, riktigt goda som substitut och det hjälper när man gett sig sjutton på att inte dricka. Då köper jag hem några ifall suget kommer.
Hoppas det gick bra för dig i går! Idag tar vi en nykter dag??

Virvla

Hej!
Bara undrar om du är från Kinna, kinna? ?