Är hemskt att komma tillbaka till denna sida och hitta sin gamla tråd.
Naltrexon som jag skrev om senast som ett undermedel kan vi slänga i väggen. Fungerade i en vecka. Sen vande sig kroppen.
Nu närmar jag mig den absoluta botten igen. Blivit tvungen att jobba nästan dygnet runt och varje kväll jag kommer hem sänker jag mig för att rensa hjärnan.
På tisdag går jag på semester och jag hoppbas innerligt att jag då kan varva ner utan alkohol och lappa ihop mig igen.

Den positiva kraften i A är jävlig. Gör att man kan ösa på några veckor men sen kommer baksmällan. Kroppen ger upp.
Var på väg till Capio igen men kände att jag inte kunde lämna mina kollegor i sticket utan fortsatta att nöta på och varva ner på kvällarna med A.

Nu har uppgivenheten kommit och allt snurrar i huvudet. Det man tror är mirakelkuren för att kunna jobba mer är absolut inte det.

Nu har jag någon tuff vecka framför mig med 40 grader i spanien. En kropp fylld av alkohol som skall detoxas är inte gjord för den värmen.

DetGårBättre

Usch, den värmen lär inte bli kul att gå av ett alkoholrace på. Lycka till. Tufft som fan dock... Jag har minskat varje dag sen i onsdags och i fredags var jag så nöjd, fem öl och 10cl vodka bara och somnade och sov relativt bra. Sen igår fick jag ingen ro alls och svårt somna, vips är man uppe på fyra öl och 30cl vodka.

Så du får kämpa hårt. Lätt hänt att tänka, jaja, lite ikväll också... själv slåss jag mot rastlösheten mest... går ut och tar en öl... kämpar med att vänta till minst 15...

DetGårBättre

Men det gäller att försöka sysselsätta sig med något annat. Idag har jag chattat hela dagen och fört bra diskussioner samt lagt något spel på GS75. Vips är kl över 16 och jag har inte ens tänkt tanken på en öl ännu :D Känner mig dock rätt lugn inombords idag så :D

Även för suget som kommer iom att vara utomlands och koppla av.

Förstår det där med jobbet, samma för mig. Samma sits fortfarande men utan alkohol. Vem fan tackar en för det? Sjukt att jag vet det men ändå inte gör nått åt det.
Vi kan ta upp det efter semestern, ha det så trevligt och försök slappna av, bada och sova.