Min dagbok

9 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
sessi
Min dagbok
sessi
Fusk städat

Tänkte skriva en medberoende dagbok här på forumet. Jag hoppas att det är okej😀.
Min särbo ringde för två timmar sedan och var förbannad över att jag hade missat spyor under soffan. Han hade inga städ redskap för det. Och jag svarade att det finns både på Ica och på Coop. Jag hade varit över till honom med bruten tå, igår med städ redskap men han valde att titta på tv i sovrummet. Han skulle ha hjälp till att flytta på sofforna. Vilket han inte gjorde.
Jag sa till honom att det inte var mitt problem, att det ligger spyor som har runnit under soffan. Han blev sur och slängde på luren som den lilla barn unge som han är.
Det kändes skönt att sätta ner foten. Mitt gamla jag hade ringt upp honom, och kutat över med en hink. Men inte idag....

Skrållan
Bra

Bra Sessi. Så skönt när man kan sätta ner foten. Skönt för dig. Jag är mitt upp i att lämna en man som dricker. Kämpigt men behövligt.

Azalea
Heja Sessi

Bra gjort!!!!!
Vi måste vara tuffa nu och låta dem ta hand om sina egna problem.
Det är ju vuxna människor.
Kämpa på 🧡 Jag ska göra detsamma

mulletant
Heja, heja

alla tre - och ni är fler! / mt

Förlorad själ
Go girl 🥳

Go girl 🥳

sessi
Dags igen...

I morse så ringde han mig och var som vanligt. Han sa vi hörs... Och han var icke drog påverkad. Han ringde mig senare på kvällen och ville att vi skulle se på film. Jag var hos honom 25 minuter senare, då ville han inte släppa in mig i lägenheten. Jag hörde rösten av en av hans knarkar kompisar. Han sa att han skulle gå och lägga sig och sova. Klockan var typ 18.30. Jag sa åt honom att han skulle sluta ljuga för mig!!! Sedan gick jag min väg innan han hann svara. Klockan 02.00-03.00 något så smsade han hur äcklig jag är, jag sminkar mig inte. Jag duschar inte, jag stinker svett. Jag borstar inte tänderna osv.
Det är samma saker hela tiden, samma upprepning. Min syster är snyggare än vad jag är.
Allt för att trycka ner mig,.....
Jag duschar varje dag, byter underkläder och borstar håret. Det enda jag inte gör är att sminka mig.
Om han vill göra slut så kan han göra det i nyktert tillstånd, och varför smsa mig mitt i natten.
Just nu så går det inte att prata med honom, och jag tänker inte inte göra det heller. Det enda som jag har gjort nu är att blockera honom.
Han kommer att komma krypande när han får ångest. Då kommer jag att sätta ett multimatum jag eller missbrukar kompisen som langar narkotika.
Jag kommer säkert att förlora fighten, men ändå vinna den.

Förlorad själ
Lyssna inte..

På vad han säger. Han visar åter igen på sin egen osäkerhet. Han försökef trycka ner dig i ett desperat försök för att lyfta sig själv. Patetiskt. Du vet sanningen.. kämpa på 💜

Azalea
Du är fräsch

Det är han som vänder sin spegel mot dig. Dålig självkänsla.
Min man gör likadant när han dricker.
Jag är ohygienisk........och kan inte sköta nåt. Kommer från en som inte duschat på en vecka så nej, det är inte oss det är fel på. De ser nog sin egen spegelbild.
Kämpa på och ta hand om dig 🧡