RB

Jag ljuger. Tycker det är bland det största sveket en mor kan göra (eller far för den delen). Men nu är jag mor och fokuserar på det. På dagtid är jag normal ( i den bemärkelse en bakfull människa kan vara) men när barnen lagt sig, ef kvällsfika och godnatt så börjar jag dricka. Jag säger godnatt, ser till att källsfika inmundigats, att tänderna är borstade, som en vanlig förälder. Men när de lagt sig i sina sängar börjar mitt sk liv...som jag längtat efter hela jävla dagen. Jag dricker, egentligen vad som helst bara det är alkohol. Min man är medberoede, jag vågar inte gå på systembolaget så det gör han, varje dag, för vi dunkrar aldrig. Ja, ni hör hur jag låter (bunkrar inte = inga problem), (går aldrig på systemet, min man går dagligen = inga problem). Jag vet att jag riskerar min familj, mina barn och min underbara man/partner men det är som att inget spelar någon roll?

Tacksam om någon ens orkas respondera...

Välkommen hit, låter jag höra en längtan efter ett annat liv...ett liv utan lögner och med en frihet, utan att vara slav under a. Det finns här, ta råd o läs hur andra gör. Ta en dag i taget, det är lättare och mer överblickbart. Här kämpar vi tillsammans och här är vi aldrig ensamma. Kram Jullan

Det är en oerhörd lättnad att slippa ljuga. Och slippa dricka. Och det är tusen gånger lättare att sluta helt än att dricka lite.

Kram ? (nykter 4 mån, tjoho!)

Dendartjejen

Här kommer du finna råd och stöttning från flera i samma situation. En sak är säker, du kommer aldrig känna dig ensam här ?