Efter en semester med alkohol varje dag och fortsättning efter det dvs alkohol så gott som varje dag fick jag nog (igen) i måndags när jag sörplade i mig det sista i boxen, fanns bara två glas rött kvar men det räckte för att jag skulle bli ganska packad. Minskad alkoholtolerans alltså.....Så jävla trött på mig själv som gång på gång skämmer ut mig, skriver saker på FB mm som jag tycker är jättebra just då, men som jag dagen efter skäms ihjäl för och får radera. Känner mig också trött och suddig i hjärnan, ja hela kroppen känns trött och sliten. Sen har jag ingen ork till något, saker som jag egentligen skulle vilja göra. Jag har tidigare försökt att dricka måttligt, bara köpa lite och det funkar en eller två helger, sen eskalerar allt igen och det blir boxar igen. Planerar inköpen så det ska räcka länge. Vi kan inte ha något hemma heller i barskåpet det dricker jag upp. Tyvärr förstår min man inte riktigt att jag måste sluta helt, han tycker jag kan dricka på helger, fest mm som han. Så jag får inget riktigt stöd från honom. Stödet hittar jag här på alkoholhjälpen! Nu har jag inte tagit något sen i måndags och har bestämt mig för en vit helg, trots att vi är bjudna på middag i morgon. Tänker ta bilen och dricka Loka. Önska mig lycka till!

answe77

Så önskar jag dig lycka till. Bra att du ändå själv förstår och är medveten om ditt alkoholproblem. Givetvis mycket svårare att få kontroll på det men många andra lyckas ju. Så det kan ju vi andra oxå göra eller hur? Tycker som du att alkoholhkälpen är till stor hjälp.

Inget stöd från man. Min dag började med gråt. Känner mig så ensam, när jag sitter vid sidan om en man, som jag inte kan tala med. Han förstår inte, att vi har ett gemensamt problem. Jag kämpar mot a. Medan han tycker det är ok att vi dricker. Nu sitter han framför tv:n med sin öl. Lycka till!