Hej!
Jag har en fråga till slka er. Har nu smått panik över ekonomin den kommande månaden. Eller total panik kan man säga.

Jag har ansökt om bostadsbidrag och enligt försäkringskassan borde det inte vara ngt problem.
Men eftersom vi nu fortfarande är gifta måste jag på något sätt bevisa att vi bor separat. Hoppas det löser sig.

Nu till problemet- 2 månader utan bidraget, en man som inte direkt bidrar med barnens kläder och skulder för att kunna skapa ett hem för barnen har nu utnyttjat kredit till max. Fick lönebesked idag och det är ca 4000 lägre än väntat.

Det jag undrar nu är om ngn vet nägot bidrag som går att söka eller en fond specifikt för familjer i vår situation???? Har googlat men hittar inget.

Jag räknar med tajt ekonomi en lång tid framöver men nu vet jag inte hur jag ska få mat till barnen. Eller en födelsedagspresent till .fröken som fyller 9. Hon har det tufft just nu och jag vill så gärna ge henne en bra födelsedag.

Så jag undrar om mi här inne sitter på mågra snillrika ideer?? Finns tillfällig hjälp att få?

Tacksam för alla förslag!

i den församling där du bor. Därifrån kan du kanske få hjälp till fröken 9-års födelsedag. Diakonin finns för att hjälpa när det är som svårast. De kan kanske också ge dig stöd och råd. Väldigt många vet inte hur diakonin fungerar men ofta kan människor få mycket bra hjälp där. Lycka till! / mt

Blueeyes

Ska kolla upp era tips bär väl medveten om giving people, hjälpande hjärtan, änglarna runt hörnet mfl. Jag brukar vara en av de som hjälper till när jag kan. Tänkte faktiskt inte på dem.

Men känner mig som en miljonär för vet ni vad?! Jag vann 1000kr idag!! Helt sanslöst men så välkommet! Ville bara dela med mig av den fantastiska nyheten. Jag berättar ju inte det för den andra halvan om vi säger så.

Fst han kom skamset idag med nöstan hälften av kostnaden för förra klädköpet till barnen. Det tar sig.

Nu ska jag sova.
Hoppas ni har det lugnt där hemma. Kram på er!