Hej!

Jag är i en jobbig situation just nu, det är så att min flickvän sitter på behandlingshem för alkohol någonstans i Sverige och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Vi träffades för 3,5 år sedan och allt var bra till en början sen började det drickas till en början normalt sen ökade det mer och mer. Det har tagit slut flera ggr mellan oss, men vi valde att flytta ihop, vilket inte höll så länge p.g.a att hon sa upp sitt jobb och lgh och flyttade till min stad, det var sommar så då tog hon till alkohol mer än förut. Och jag hittade henne ofta hemma efter jobbet i soffan aspackad. Min flickvän har gjort en Gastric Bypass förresten så vet ni att hon drack bara folk öl, och det gick hon igång på. Hur eller hur det hela sket sig och hennes föräldrar hämtade hem henne till sin stad och där fick hon bo fram och tillbaka hos sina föräldrar. Jag hamnade mitt i mellan, och hon visste inte vad hon kände för hon mådde dåligt. Hon hade tidigare åkt dit för rattfylla också, så det var mycket på en gång.
Iallafall så tog hennes föräldrar henne till ett behandlings hem, där hon är nu...
Nu är det så att någon månad innan hon kom dit gjorde hon slut med mig och jag mådde skit i flera veckor kändes det som grät och grät, och sen ringde hon mig några veckor efter och sa att hon älskade mig, och jag föll ju direkt.
Sen kom hon till hemmet och vi messade och ringde varandra som vanligt och allt kändes jättebra, var till och med och hälsade på henne och dom 4 timmarna som besöket var, var fantastiskt bra....jag åkte hem och sen fortsatte vi messa och allt var bra. Sen efter en månad så kom plötsligt ett sms att hon hade det lite jobbigt just nu och hon ville ha ett uppehåll, OK sa jag och fick värsta paniken och grät som fan, hon skrev att hon inte hade samma känslor längre och att hon inte visste vad hon ville. Så där är vi idag, har messat henne sen dess men nu svarar hon inte alls. Hon har inte blockat mig heller för messen kommer fram och så också telefonen. Vad ska jag göra?? jag blir knäpp älskar och saknar henne som fan.