Hej Alla fina!

Känner ett lyckorus hela tiden och är så glad=)
Min berg och dalbana har varit sjukt jobbig. Den försvann helt för 2 veckor sedan.
Alltså efter månad 2 (som för mig alltid är piss)

Men idag är det 11 veckor sen jag bestämde mig för att ta steget att va nykter. Om en vecka är det 3 månader.
Jag har ju erfarenhet av att det ska vara svårast denna tiden, men än så länge finns inget jobbigt i detta och jag är överlycklig. Är det så här man igentligen mår? men under alla år bara supit bort? HELT JÄVLIGT! haha

All den här "rastlösheten" som man upplever det låter som om det skulle vara något negativt nästan. Men jag vill kalla det Min normala energi som jag bara måste lära mig att hantera eftersom nu har man möjlighet att göra nått kreativt med den. Man tror kanske inte att det är bra eller man undrar varför man blir rastlös ibland. Men jag älskar när jag får det. Då springer jag eller städar eller börjar pyssla med Macramé. Ta vara på den goda energin!

Jag hoppas detta fortsätter så här! Då vet ja att jag aldrig mer vill ta till mig det skit giftet! Skål! Nu ska jag ta mig ett glas alkoholfri cider ska snart ut med några vänner!

Ha en fantastisk helg starka individer där ute!

Nyttan

Tre månader - helt fantastiskt!
Din rastlöshet - ja, acceptera den och kanalisera den mot saker som ger något bra tillbaka.
Följer dig hack i häl!

Jessica86

Igår hade jag så skoj!
Först mötte ja upp min familj och andra vänner som var och besökte mig vi åt middag ute. Jag drack mikkeller tror jag den heter och massa vatten.
Sedan drog vi till hotellrummet och dem drack mer mer alkohol och jag drack läsk. Det var super trevligt fast blev lite trött...
Men sedan vid 00.00 så drog jag och 2 andra ut på krogen. Vi satt och drack. Jag drack en god alkoholfri öl.
Det jag inte kunde sluta göra det var att kolla RUNT på folk och se om ja kanske kände någon eller efter nån snygg kille. Detta har jag inte gjort på länge haha det har typ varit svart eller så har jag sett dubbelt eller så har jag inte brytt mig om min omgivning... tragiskt.

Jag var as trött men kämpade mig igenom kvällen för att jag hade såå kul. Såg en super snygg kille men vågade inte gå fram... vilket jag ångrar nu. nästa gång så..!;) Jag orkade ända till 02:30 sen var jag tvungen att gå då var jag helt slut och orkade knappt vara social för att jag var så trött. Ska nog ta en alkoholfri kaffe drink nästa gång;)

Mirabelle

Gratulerar till det nyktra lyckoruset! ? Jag blir utmattad bara av tanken att vara ute på galej mitt i natten, med eller utan A... Men kul att höra att du kan ta del av detta som skänker dig glädje, och hålla nykterheten ?

Jessica86

Ja tack!
Ja jag förstår det är inte alla som känner för det=)

Nyttan

Heja dig! Gissar att ditt alias talar om din ålder :-) Tänk att kunna gå ut och dansa och ha kul och som du skriver - det inte var svart. Jag får flashbacks till min aktiva period på krogen som var underbar men också min inkörsport till mitt ensampimplande. Du är stark och fantastisk som har insikt och gör något åt din situation!!! Följer dig!