Tänk att det snart är 1 år och 6 månader sedan som jag registrerade mitt konto på denna sajt.

Jag har i helgen läst igenom mina gamla dagböcker och inser nu hur dåligt jag har mått. Idag så mår jag mycket bättre. Nu har jag plockat ihop 2016 och 2017 dagböcker och ska inte läsa dem förrän tidigast 2019. Då kan jag se vilken ändå mer utveckling som jag har gjort.

Visst jag kommer att vackla och hamna i svackor men inte på samma sätt och vis.

Min särbo ska nu börja ta lever prover för han har planer på att ta kör kort. Han var som ett barn på julafton när han visade mig det pappret. Jag hoppas att han lyckas .
Han var olycklig för att hans sprit kök hade gått sönder, för han vill ut i vildmarken och campa. Jag har aldrig sett någon bli så glad när jag sa att jag har ett som är nytt och aldrig använt. Om han vill bo i ett tält under sommaren och leva fridluft liv så gärna för mig. Bara han håller sig nykter.
Han hade lovat mig att sälja crossen eftersom han höll på och köra ihjäl sig på den full. Jag trodde inte på det, men igår blev den såld. Jag försöker vara uppmuntrande utan att han ska känna någon press.

Jag vet att det kan komma bakslag , men just nu så vill jag focusera på dom bra och possitiva sakerna.
Om det kommer ett bakslag så tar jag det då. Just nu vill jag inte tänka på det.

Jag känner mig mindre deprimerad och mer glad. Det är possitiva saker för mig.

sessi

Vart ut o campat . en helg utan alkohol. Hur snäll som helst. Börjar undra om han,har slagit i huvudet. Hade en underbar helg .

sessi

Jo jag hoppas det också för både min och hans egen skull. Det är bra att han ska börja ta lever prover och dom måste han betala själv , det sporrar till nykterhet eftersom han måste betala dom själv.