Hej alla!
Är helt ny här så detta blir mitt första inlägg!
Har varit nykter snart 3 veckor, efter att druckit nästan dygnet runt lika länge!
Det bröts av inläggning på abstinensbehandling på sjukhus och ett gäng b-vitaminsprutor.
Börjar jobba första dagen idag, men är så grymt trött och snurrig och det oroar mig. Skulle vara så tacksam om någon här kan berätta om hur era första månader såg ut med förvirring och trötthet och oro i kroppen!
När jag druckit har jag hållit koll på värdesaker osv, men nu har jag t.ex lyckats tappa bort eller förlagt plånbok, glömmer saker överallt, påbörjar något men håller plötsligt på med annat....känner mig rejält snurrig! Blir ledsen och orolig. Har läst en del om postakut abstinens, men tar väldigt gärna del av era erfarenheter.
Glad att jag hittat hit!

Hejsan
Välkommen till AF, här finns en massa sköna beroendepersonligheter med mycket erfarenhet som kan ge tips och trix. Jag har en "blogg" som heter beroende, den ligger under ämne: det vidare livet.
Jag skildrar min resa från risk - missbruk - nykterhet. Har skrivit 70 inlägg som nykter och beskrivit varje dag. Trötthet är ngt som jag kommer ihåg starkt, men det går över. Kroppen är fantastisk på att reparera sig.
Välkommen
Kram S69

Alla är nog trötta i början..Vi sover ju illa i alkoruset.Nu behöver din kropp återhämtning..Det är ju en förgiftning som pågått länge..Starkt att börja skriva här?