Och jag har överlevt och mår förhållandevis bra. Haft fullt upp med jobb och lite annat. Fortfarande en man som ältar och jag vet inte vart det leder. ....men jag känner mig fortfarande fast i mitt beslut. Och det finns en ödmjukhet i hela det här som händer...börjar känna efter...flyr inte som en rädd hare som jag gjort i hela mitt liv. Oftast har jag sprungit fortast ifrån mig själv och mina relatinet. Nu vågar jag stanna och det är stort och jäkligt skrämmande.

Vaknar och jag mår bra. Inget sug och känns som jag har det oförskämt lätt. Men det gäller att inte vara för säker. Jag är tacksam för den här sidan och det är så mycket hjälp att läsa och skriva , det gör att jag kommer ihåg hur jag inte vill leva mitt liv igen. Tack alla som delar med er av era liv.

Bra jobbat, riktigt starkt. Hur har du gjort, vilken strategi? Eller slutade du bara?

Lena72

Vad skönt! Jag sörjer mitt vin o min lilla bubbla. Mycket sug o känner mej trött o seg. Njut att det går bra men sänk inte garden!
kram

Jag slutade . Jag kom på något vis fram till att det var nog nu. Skillnaden i mitt beslut nu är att jag är med i det själv. Tidigare har jag bara sagt för att lugna andra runt omkring mig. Men ni är det mer fast i mig. Jag kommer nog att ta en öl någon gång. Men inte nu och jag vill ha tid att landa och inte ta till alkohol för att fly undan mera. Jag vill leva och vara medveten. Litenflummigt svar kanske men Det är så Det är just idag.

Tillbaka på ruta ett. Jag tog ett par öl igårkväll efter att ha lämnat mannen För jag inte orkade höra hans kommentarer om hur jag betett mig så idiotiskt för två veckor sedan . Jag ångrar inte att jag gick, vill inte bli behandlat som någon som katten släpat in. Men jag ångrar att jag tog dom där ölen. Men det är bara att bita ihop och fortsätta med att hålla mig ifrån alkoholen. Jag är beslutsam och jag halkade på vägen. Får se till att sanda nästa gång jag stöter emot något som gör mig illa i själen.