Har varit på semester i 8 dagar och konsumerat mycket alkohol. De 2 sista dygnen "konstant rus". Inte druckit en droppe sedan i lördags kväll. Inte sugen heller. Så till min fråga: Trots att det är 4 dygn sedan jag drack en droppe, så mår jag fortfarande dåligt. Illamående och dålig i magen, ångest, orolig i kroppen etc. Känner igen mönstret sen tidigare... fast då kanske ett dygn eller så, men INTE så här många dagar. Borde det inte vara över nu?

Ellan

Jag hakar gärna på. Jag har precis börjat dricka kaffe... blivit vuxen nu.?

Emma73

Mitt kaffe har aldrig smakat så gott denna morgon. Jag tänker på om jag ist hade druckit vin igår och suttit här och mått illa, ångest, dåligt samvete och vatit trött, "jag ryser av tanken". Jag njuter idag av att känna mig pigg, utvilad och mår toppen efter att ha slarvat fre, lör, sön, mån, ons... Ha en jätte trevlig helg alla underbara, peppande vänner!!! Låt oss få må såhär bra!!! Kram

Så härligt att höra! Mitt kaffe smakade också fantastiskt idag. Behöver bara tänka på hur jag mådde igår så "ska jag aldrig må igen". Så härligt att vakna pigg och alert. Någon/ några har skrivit om att man ska spela upp HELA filmen. Det gjorde jag igår MÅNGA gånger. Inser mer och mer att mitt drickande nuförtiden får konsekvenser, OCH att jag väljer bort mycket annat i livet för att få dricka. Inte ok. Ser fram emot en vit helg. Önskar alla en trevlig helg. TACKAR för att ni finns därute alla fina kloka människor. Läser det mesta, och lär mig något nytt varje dag.
Kram❤

anonym11208

Hur smakar kaffet? Hur går det för dig? Blev det en vit helg? Jag hade ingen vit helg :-(, men kaffet smakade gott i morse och kommer att göra det i morgon bitti. Jag tar nya tag.

Jag spelade in mig själv på mobilen när jag mådde som sämst! Det har jag spelat upp när jag känt suget och tyckt att jag förtjänat " ett " glas vin! Hemskt men nyttigt! Det gäller bara att titta innan man bestämmer sig för att dricka! Vet inte om det funkar för dig men jag ska försöka använda det! Du kan förändra!

anonym11208

bara tanken på hur jag ser ut där får mig att vilja avstå. Det gäller bara att ingen annan får tag i mobilen och strider klippet på youtube.

Ellan

Jag tog en sk selfie när jag mådde skit plus att jag har resultatet på mina levervärden på en liten lapp i telefonen. Bär med mig en liten påminnelse om hur det såg ut... om jag nu skulle glömma.
Kram!

Hej!
Tack för omtanken! Kaffet har smakat gott måndag och tisdag och kommer göra det imorgon också. I söndags var det surt. Ja, vi tar nya tag. Kämpa på!
Kram!

Emma73

Längar till imorgon för då kommer mitt kaffe smaka underbart gott. Att det ska vara så svårt.... :(
Kämpa, kämpa kämpa!

Jadu Emma!
Inte är det lätt inte... blev lite för mycket för mig i lördags( fast ändå, lååångt ifrån vad det brukar) men dagen igår var förstörd iaf. Men idag var kaffet gott igen. Säger som du, kämpa, kämpa. Kram❤️

Vaknade upp i fredags så bakfull med massa ångest. Sagt massa dumma saker till mannen, skrivit massa fula kommentarer till folk på media, skickat vänförfrågan till folk jag aldrig skulle göra nykter. Ja, listan kan göras lång. Ångest, ångest och åter ångest.
Idag vaknade jag upp till en strålande sol kl 7, pigg och utvilad. Inte en droppe sedan i torsdags. Underbar känsla. MEN behöver bara tänka tillbaka på torsdagen, så kommer ångesten och jag inser vilka konsekvenser alkohol får för mig nuförtiden. Inte alltid, men alltför ofta.
Önskar alla kämpar en härlig söndag. Kram❤️

Emma73

Vad tråkigt att hörsa Hu har det gått i veckan? Till helgen skall jag endast köpa 1/2 flskor vin och några 3.5 öl och dryga ut med. Då blir inte jag bakfull.
Sköt om dig!!! Stor kram ❤️

Veckan har gått jättebra. Fortfarande inte någon alkohol sedan i torsdags. Mår toppen! Har fått be ett par "vänner" om ursäkt för bla dumma kommentarer på FB. Det i sig har jag inga problem med( har typ alltid fått be om ursäkt dagen efter av olika anledningar... bekymrar mig mer för vad "folk" tänker. Men men, nu går vi mot helg igen. Ska verkligen anstränga mig att ta det lugnt med alkoholen. Känner ju att jag mår såååå mycket bättre utan.
Vi kämpar vidare! Kram!❤️

Ikväll har jag varit "duktig" Haft goda vänner hemma på middag. Åt gott, drack gott. Sedan ville de dra vidare ner på staden. DE gick, JAG stannade kvar hemma.. SÅ skönt, jag VET att jag kommer må ok imorgon. "Kanske det är så att jag kan om jag vill". Hoppas det. Kram till alla❤️

Evigt ung

...att kunna säga nej till att dra vidare.
Undra vem som mår bäst imorgon?!? ?
Heja dig!

Emma73

Hur går det? För mig går det inget vidare... :( så less på att dricka vin och må dåligt dagen efter men det blir bara värre ju mer jag planerar att sluta helt. Att det ska va så sjukt svårt. Man är inte värd att må dåligt varenda dag. Varför fortsätter man? Nu har jag mest druckit vin för att kunna somna. Men vaknar vid 03 och är sen helt slut! Hur svårt ska det va att avstå?????? Kram och hoppas verkligen att det går bra för dig!