Idag har jag bestämt mig att lägga ner alkoholen på obestämd tid har fått nog av det för jag vill börja leva igen och inte missa alla vackra ögonblick i livet som havet där vågorna kluckar mot klipporna höra fågelkvitter se alla vackra färger som naturen har att erbjuda nu när hösten närmar sig.Det kommer bli en jobbig resa men jag är nu beredd att slänga in mig i den striden för jag vill börja leva igen.Alkoholen har tagit en förstor plats i mitt liv och nu är det dax att välja bort den och allt det destruktiva och välja en annan väg att gå som är positiv som ger glädje och lycka och ett bättre mående.Häng med på den vägen du med jag sträcker ut en hand så kan vi följas åt i med och motgång:) Ha en fin dag alla och glöm inte bort att det tar inte längre tid att tänka en positiv tanke än en negativ tanke;)

Och då kommer suget på en kall öl, för mej med ("som ett brev från posten"..;-). Men jag har också det under kontroll. Har hållt det till några folköl, (4 st, en gång denna månaden) och endast i veckoslut. Jag är lite besviken att jag inte kan klara att var helt vit, mer 2-3 veckor. Men det går alltmer lättare att trappa ner iaf. Har lärt mej uppskatta alkoholfri öl också, finns ju många goda sorter att välja mellan nuförtiden. Ett tips är: 'Brewdog Nanny State', den är lite sträv i smaken i början, men nu tycker jag den är "delikatess". Den finns tyvärr bara att köpa på bolaget vad jag vet (är en risk för mej att bara gå in där). Nu fortsätter vi kämpa! Ha en fin fortsatt sommar och sköt om dej!

Fredde

Nu är sommaren här och då är det lätt att ta några öl när det är vackert väder ute eller när man grillar osv. Jag försöker hålla mig till att dricka max 6 öl en gång i veckan men sista tiden så har jag slarvat med självkontrollen och jag har druckit mer än vanligt. Igår blev det grillning och jag drack 8 st stark öl i lugn takt under dagen. Så idag är jag trött och tung i huvet och allmänt seg men jag har bara mig själv att skylla på. Vad bra att du har kontroll på ditt drickande Manda det gläder mig att höra och tack för tipset angående den alkoholfria ölen. Hur har det gått med den vita månaden som du funderat på. Ha en fin dag och ta hand om dig:)