Jag förstörde min äldsta dotters bröllop i helgen genom att bli för full. Nu vill inga av mina tre vuxna barn ha kotakt med mig. De ska ta ta kotakt med mig när de vill.
På måndag börjar jag med Antabus och ska även ta kontakt med Riddargatan, Har också en träff med en terapeut på onsdag.
Givetvis är jag fylld av skam men samtidigt känns det så förtvivlat hemskt att inte ha kontakt med de tre barnen som jag älskar mest av allt i världen.
Jag var skräckslagen för att möta min fd fru och hennes nya kille på bröllopet. Dövade skräcken med öl och vin. Det är ingen ursäkt men en förklaring.
Mitt drickande har tilltagit sedan i vintras då min depression lättade. Jag blev förvirrad av att förlora det trygga depressiva beteendet och tänkandet. Och drack på det. Det ser jag nu i backspegeln. Just nu dricker jag vatten och ser på TV-Netflix mm.
Men det gör så ont att inte ha kontakten med mina vuxna barn. Det kan ju bli veckor och månaders isolation. En fasa. Finns det någon där ute med liknande erfarenhet?

Krasch

Jag förstå, Dionysa. Men det är så svårt att hitta "nya" vanor Är fört trött och håglös. Idag är det ingen bra dag. Känner mig låst på något sätt. Har t o m förhandlat med mig själv i tankarna om jag ska skippa Antabusen och köpa några öl till helgen. Bara tanken !! Jag vill inte göra det och kommer inte att göra det. Men sådana tankar far runt i huvudet ibland.

Krasch

Jag funderar och förhandlar i huvudet och tänker jättemycket på öl och den sköna flykten som de första ölen ger.
Måste tänka på konsekvenserna, men det är svårt. Det är en kamp. Först var nykterheten en befrielse nu känns det som ett tvång.
Efter drygt två veckors nykterhet.....känner ni igen det?