Nu har jag nått den totala botten! Drack igår och fick den briljanta idén att göra banana split. Hade ingen glass hemma. Tog bilen in till samhället. Körde åt helvete för fort åkte fast, de tog körkortet direkt. Fick lämna blodprov för de fick inte igång blåsprogramet på datorn. Jag mår fruktansvärt dåligt idag, ångest skam skuld. Jag är en världelös människa. Vad ska jag säga till mina barn när de kommer på måndag. Hur kan jag sätta mig i denna situation? Jag skäms. Jag är bipolär. Har brottats med alkoholproblem i två år nu. Går på beroendeenheten cra i min stad. Sedan i augusti i fjol. Har haft lång nykterhet bakom mig. Men igår drack jag. Varför? Vad händer nu fängelse?? Fotboja? Jag är livrädd. Berättade för mamma å särbo idag. Pratade även med min behandlare..... Å en go vän. Alla älskar mig fortfarande å vill hjälpa å stötta. Men jag älskar inte mig. Jag är 40 år då beter man sig inte såhär! Gruvar mig inför ex makens reaktion å barnens... fan oxå! Jag behöver hjälp.....

Simon

Jag körde in i ett broräcke på fyllan när jag var 21. Fick hjälp av några förbipasserande att putta igång bilen. Åkte in till stan (läs fullt ställ mot enkelriktat osv). Vaknade dagen efter i misär. Önskar att jag hade blivit omhändertagen av polis när jag krockade. Jag har alltid kommit undan.

Lämna din sambo utan att blinka. Snälla. Det kan vara lätt att säga utifrån, men ditt liv kommer aldrig bli bra tillsammans med en kvinnomisshandlande skit. Har kvinnliga vänner som varit i liknande situationer. Obehagligt att se vilken psykologisk makt en människa kan ha över en annan.

Önskar dig allt gott. Kan bara bli bättre nu, men du måste göra en kraftansträngning. Hoppas du orkar ?

Vad bra att du hittat hit! Här finns många personer som på ett eller annat sätt har fått tuffa konsekvenser av sin egen eller annans alkoholkonsumtion. Du har det väldigt tungt just nu. Men, fantastiskt nog brukar de här situationerna också vara det som många får kraft av för att göra förändring. Så vad tror du? Kan det här vara en punkt där du verkligen känner och tänker efter; hur vill du att ditt liv ska vara? Och sedan styra om skeppet så det seglar åt det håll du vill? Vad i ditt liv som är viktigast att prioritera nu? Vad krävs av dig för att du ska kunna prioritera det?

Om du vill prata med någon om din situation så kan du ringa Alkohollinjen i morgon på tel 020- 84 44 48. De har öppet 11-19.
Även Kvinnofridslinjen kan ge mycket stöd för personer i din situation när man lever nära en person som är aggressiv. Du kan ring dem på 020-50 50 50. http://kvinnofridslinjen.se/sv/

Ett tips till dig också är att du startar en egen forumtråd så andra kan följa dig. Det gör du genom att klicka på länken högst upp till höger.

Håller tummarna för dig!
/Carina
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet