Jag firar idag dag 26 som nykter.

Jag har flera gånger försökt skriva här men inte klarat det. Jag får verkligen inte ur mig något och jag är vanligtvis en person som aldrig slutar skriva när jag väl börjat. Varför är det så svårt att "prata" med er när jag trots allt har berättat för många i min omgivning? Är jag mer rädd att bli dömd av er än sagda omgivning? Att jag tror att ni är mer värda hjälp och stöd av likasinnade (eller vad säger man?) än vad jag är?

Det är så mycket mer än alkohol jag har problem med, det kanske är det. Jag bör nog lära mig att ta en sak i sänder. Våga ta hjälp och stöd för en del av min problematik, i det här fallet drickandet, och inte allt på en gång, med alla.

Jag vet inte, jag börjar där så får vi se om jag kan komma våga att börja gräva i det med er.

Kow

Hej Ellan, just 12-stegsprogrammet är väl en av de saker som störde mig mest (kollade inte upp det innan, det kanske jag skulle ha gjort), och bönen mot slutet. Anyhow, det är inte min mening att racka ner på AA och jag vet att många blir hjälpta av det och det är toppen!

Men jag väljer en annan väg. :)

Ellan

God morgon,
Jag tog det inte som att du rackade ner på AA alls. Det finns olika vägar att gå och detta är en a dem. Så ingen fara alla.?
Så länge vi håller oss nyktra och mår bra i det.
Ta hand om dig,
Kram
Ellan