Det måste få ett slut

34 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
JenniferZ
🌷

Tack för svar!
För mig är nog alla dagar lika svåra. Jag arbetar inte, är med min man som jobbar några år i ett sydeuropeiskt land. Där alkohol är otroligt lättillgängligt. Och det lätt blir ett par glas rosé redan vid lunch. Men inte längre! Och vad skönt det är att ha en ren hjärna. Innan jag blev nykter läste jag ibland om nyblivet nyktra som beskrev de olika kickar de upplevde. Jag fattar det nu! Att vakna pigg, att veta att skulle något av barnen stuka foten på kvällen så kam jag köra till vårdcentralen. Små små saker som just nu känns som kvittrande fåglar i bröstkorgen.

Tack för att du ger mig input. Datum och dagar. Ska försöka hålla mig ifrån fallgroparna. Medan jag fortfarande hade det hela hyfsat under kontroll så tränade jag mycket. Löpning som gav enormt med endorfiner. Men under de senaste 2 åren har jag druckit så mycket att det känts fysiskt farligt att träna dagen efter. Och eftersom jag druckit alla dagar så var varje dag dagen efter. Nu ser jag fram emot att komma igång med detta igen. Känner mig så nyfiken på livet helt plötsligt!

JenniferZ
Hjälp??

Hej!
Tror jag behöver hjälp av admin... Hsr ingen aning om vad jag har för mig. Trodde jag skrivit en egen tråd. Men det det inte ut så. Finns det någon meny fär man kan hitta typ 'mina inlägg' och 'mina kommentarer', eller liknande? Ursäkta att jag snurrat till det och stökar till forumet.

Emma79
Under meny

Står det ”skapa ny forumtråd” uppe till höger på telefonen.

Nu skriver du i Halihalos tråd, kopiera o klistra in i ny tråd bara eller börja från skratch.

Jag är då ingen admin och totalt oteknisk men du borde fixa det.

Och så vill jag gärna följa din resa ❣️

Sidor