Supa ensam för att inte vara ensam , är helst ensam så man får supa i fred ,en sån jävla klant man är .

Välkommen hit conny15. Det du skriver känner man igen så väl. Man dricker för man är ensam men tids nog blir man ensam för att man dricker..! A kan bli ett stort fängelse..Men de är jätte bra att du har hittat hit iallafall. För om du är en klantig så är vi det oxå..?

Hoppas dagen blir fin..

Conny15

Tack , hoppas att hitta styrkan här att sluta med skiten. Ensam blir man av många skäl men grunden till dem är alkoholen , ens bästa ovän .
Ha en fin dag alla !

Conny15

Känns faktiskt bra att kunna prata om hur man mår , pratar ju bara om alkoholen med mig själv annars och det brukar sluta med att jag säger till mig själv äh fan det är ju ingen annan som säger nåt så varför bry sig och så inhandlas en ny ranson med A . Idag mår jag faktiskt mycket bättre nästan ingen ångest och panik , andas lugnt . Kommer att kunna sova inatt det känns så jäkla bra. Imorgon är en superlurig dag för då kommer jag ha lite självförtroende igen och det har ju slutat illa förut.. Om någon läser så skriv gärna något , vad som helst .. för jag vill verkligen ut ur den här karusellen nu och jag klarar det nog fan inte ensam. En dag i taget en dag i sänder

Emma79

Vilken bra start! Du sover ( förhoppningsvis ) inatt, vaknar upp utvilad med ny kraft att hålla dig nykter även imorgon.

Sen jag slutade dricka har livet blivit som en bergodalbana, man tror att allt bara ska bli bra så upptäcker man nya avgrunder.

MEN det är där för att levas, livet. Och ibland är det svårt, men varför då göra det svårare genom att hälla I sig alkohol?

Nej nu är det dags att konfrontera! Get in the ring!

Vet inte hur dina A-vanor sett ut, men huvudsaken är att du följer det beslut du tagit. Skriv här, o läs! Det är så viktigt att dela med sig- även misslyckanden och tillkortakommanden.

Det finns nästan alltid någon att dela med, för mig har det varit fundamentalt för att komma så långt jag kommit!

?

Conny15

Misslyckats har jag gjort många gånger, men det är egentligen bara dom sista 9 åren som jag misslyckats eftersom dom första 23 åren var smekmånader. Och jag ansåg då inte att jag hade problem , usch vad illa dom siffrorna ser ut när jag läser dom själv och förstår att det är mina år.. Kollade internetbanken och snittar strax över 2000 på Bolaget i månaden sedan nyår och så har det nog varit länge tyvärr . 2x3månader på 32 år har varit vita .

Conny15

Misslyckats har jag gjort många gånger, men det är egentligen bara dom sista 9 åren som jag misslyckats eftersom dom första 23 åren var smekmånader. Och jag ansåg då inte att jag hade problem , usch vad illa dom siffrorna ser ut när jag läser dom själv och förstår att det är mina år.. Kollade internetbanken och snittar strax över 2000 på Bolaget i månaden sedan nyår och så har det nog varit länge tyvärr . 2x3månader på 32 år har varit vita . Men det ska bli fler denna gången och förhoppningsvis resterande för jag tror inte jag någonsin kan bli en måttlig konsument

Emma79

...att du “tagit förnuftet till fånga”!

Är du med I något program, talat med läkare eller kör du på egen hand?

Conny15

Jag kör på egen hand fast tänkte att detta forum är ett stöd så man inte är helt ensam . Orkar inte söka hjälp men funkar det inte denna gången så är det nog AA nästa och läkare . Hoppas och tror att detta är det stöd jag behöver kanske jag söker hjälp lite längre fram när jag kan säga hej jag är nykter alkoholist och vill ha stöd för att förbli det , istället för hej jag dricker mig full 5-6 dagar i veckan

Hej och välkommen!
Så länge du är här behöver du aldrig känna dig ensam.
Steget du tog när du registrerade dig och skrev ditt första inlägg tyder på en stor vilja att förändras.
I början kan det vara timmar, minuter, sekunder för att sedan bli en dag i taget.
Vi är många som varit där.
Jag tror på dig!

Conny15

Handla på vägen hem och ta mig tusan så gick jag inte till bolaget tjoho vad gött det känns ! Magen börjar lugna ner sig och humöret är lite stabilare . Självförtroendet hämtar sig oron dämpar sig. Hoppas ni mår bra i solskenet allihopa , det är ni värda !!

Många små förändringar till det bättre, gör oss gladare och starkare..Sakta men säkert börjar vår kropp och psyket friskna till..Skönt att solen skiner...

Conny15

5 dagar och det var riktigt länge sen shit va bra det känns :) nu gäller det bara att komma ihåg att jag och A inte är kompatibla med varandra , det så lätt att lura sig igen när man mår bättre . Haha först super man för att slippa ångest sen när den släppt undrar man varför man sluta och börjar igen tills man når någon form av gräns , hjulet är runt.. men här ska ni få se på en fyrkantig jävel ;)

Emma79

Fortsätt vara fyrkantig, verkar vara ett vinnande koncept!

Man får definitivt inte glömma varför mån lade av.

Och unna dig saker du tycker om..Mat, aktiviteter, godsaker..Sov och vila om du behöver det..Inget just nu är viktigare än du och din nykterhet..Varm kram

Conny15

Tror att det går lätt just nu för att jag hade en anledning att bryta , är inne på dag 6 :) känner mig stark men ändå orolig för jag vet att ju längre det går emellan grejen som fick mig att bryta och nu så klingar motivationen av . Det går som sagt lätt med en riktig näsbränna i närminnet men sen ... Denna gången ska jag iallafall inte förvänta mig att det ska hända något mirakel bara för att jag har hållet mig nykter för det gör det inte och då slipper man bli besviken och ha den anledningen att börja igen. Jag vet att det blir många positiva effekter men inga mirakel som jag brukar av någon anledning inbilla intala mig som morot. Nä nu tar jag bilen och åker och handlar och det är iof sig ett litet mirakel i sig att få köra bil efter klockan sex en fredag hehe

Anxiete

kommer imorgon bitti när du vaknar.... och mår bra ? Du kan ta bilen imorgon förmiddag och göra precis vad fan du vill , det är ett mirakel ! Heja dej ????