Älskar dig men kan inte va kvar!
Älskar dig men den kärleken tar!
Beslutar med hjärnan vad jag måste göra!
Hjärtat stretar emot och för en förtvivlad kamp! Det är inbördeskrig i min egen kropp och själ! Jag talar till mig själv och försöker trösta och lugna:
Du klarar det här! Stanna i känslan av sorg en stund, det är inte farligt! Du lever och fortsätter göra så! Det går över!
Tänker på dig och vet att du är förtvivlad och saknar mig! Mitt hjärta skriker åt mig att göra nåt! Min hjärna säger nej, fokusera på ditt eget mående nu! Hjärtat vrålar ”din egoist ser du inte hur förkrossad han är, hur mycket han älskar dig, trösta honom, gör nåt!
Ikväll får hjärnan bestämma, jag stannar helt enkelt kvar i känslan av förlamande sorg!

Linda...

Haha du har en underbar humor som jag gillar. Slog blomkrukor i containern. Jag bröt sönder parasollhelvetet idag ? man måste få skratta åt eländet . Kram ❤

Har tränat upp mig själv på de små sakerna tidigare! Nu när mamma är sjuk tvingas man gå på de ”tyngre” sakerna som känns mer och får större konsekvenser! Kämpar förtvivlat för att behålla den där härliga känslan av att det är jag som håller i rodret i mitt liv, att jag sitter bakom ratten inte i baksätet, att JAG sätter mina gränser som INGEN får klampa över! Vill inte förlora det där härliga lilla utrymmet runt mig själv som jag lyckats skapa, som ger sådan ro och frid! Ibland när det blir riktigt jobbigt låser jag helt enkelt in mig i mitt sovrum en stund utan dator eller mobil! Då kan ingen nå mig, inget hända som påverkar mig! Ingen kan klampa in i mitt liv (sovrum) för det är låst! Ligger där en stund och stirrar i taket och samlar ihop mig igen! Andas in, andas ut, lugnt och fint! Känns som man måste skydda sig själv hela tiden! Men det är bra nu för nu är jag i alla fall på min sida och kämpar för mig själv, skyddar mig själv! Tidigare var jag nog min värste motståndare!

Ja du vi är många med dig som känt oss lurade och svikna! Jag har det senaste året omvärderat mycket! Lätt att känna att andra lurar och sviker en! Stämmer till viss del men man själv har ett val: att inte svika sig själv! Från och med nu har jag bestämt att människor skall förtjäna att vara en del av mitt liv! Jag släppte in mitt ex i mitt liv utan att han egentligen passade in! Jag fick tidiga varningssignaler och han erkände ganska tidigt i vårt förhållande att han var alkoholist! Det var mitt val att fortsätta trots allt! Nu har jag jobbat mycket med mig själv och börjar känna att jag har makten över mitt liv och då fattar man mer medvetna beslut! Ibland måste hjärnan styra över hjärtat! Precis som du har jag ordning i livet när det gäller jobb, barn, vänner mm! Jag är lojal, ärlig, stabil mot mina nära och kära! MEN det är ett slags mönster att jag har förhållanden med män som jag måste ”jobba med”, män som är dubbelbottnade och har bra sidor som jag älskar men som också har riktigt dåliga sidor som har skadat mig! Nu tror jag inte längre att jag har otur och ”råkar ut ” för dessa män! Något gör att jag aktivt väljer dom! Eller har gjort, har gett mig tusan på att från och med nu så ska jag ha det bra! Va bra att du har börjat skriva här på Forumet, varm välkommen! Ett litet tips är att starta en egen tråd att skriva i! Då kan du följa dig själv och se dig själv lite utifrån på nåt sätt! Kram på dig

Pink1970

Hej och tack för svaret!! Jag trodde faktiskt att jag startade ett eget tråd?men nu ser jag att jag hamnade på någon annans?Tack för kloka ord - igenkännande detta med män och relationer..Så är det inget val är egentligen slumpmässigt.. Å jag har faktiskt gått KBT ocj jobbat just med det..men verkar vara hopplöst ..Nåja ska kämpa vidare och kanske en dag gör bättre val

Kände ett tag att jag hade kommit över mitt ex! Resonerade klokt med mig själv när han skrev sms på fyllan och svarade inte! Nu har han inte hört av sig på tre veckor och då kommer sorgen tung som bly! Inser att jag i stora drag bara var ett objekt för honom! När hans ego inte får gensvar tröttnar han lätt! Jag har inte fått ett enda tecken på seriositet, äkta känslor eller ånger! Han skrev när han var full och kände sig ensam! Inget svar inget intresse! Hur kunde jag slösa dyrbara år av mitt liv på någon som inte älskade mig tillbaka? Hur kunde jag låta honom behandla mig illa och förlåta honom? Fattar inte! VILL HÄMNAS!!!! Något lagom som jag inte kan bli polisanmäld för? ärligt talat har så omogna tankar om hämnd typ att samla en stor påse hundskit och hälla i hans brevlåda! Eller sätta upp ett plakat vid hans infart ”Här bor jordens största svin”! Kommer nog (?) inte göra något av det men läser ni en notis i tidningen om en liknande händelse kan det vara jag som har varit i farten??

Anxiete

som stoppade räkskal i gardinstången ? kan bara tänka mej doften efter nån dag och omöjligt att hitta ?? Ett tips bara.... fast då måste du ju förstås hälsa på honom..... ikanske inte värt det ?!

Räkor i gardinstången var bra? Nä vill inte hälsa på honom så får bli nåt annat! Men skall lägga den på minnet typ bra att ha i framtiden ?

saris

Hämnden är att gå vidare och aldrig kolla bak igen. Tänk så som du känner nu, att han inte bryr sig osv... Detta kommer han känna när du går vidare och det kommer han känna av det lovar jag. Sen är det jävligt jobbigt och tufft och tar tid men det tjänar man på i längden:) kram

Du har rätt! Varför lägga tid på en ”hämndaktion”, bättre att göra nåt som är kul på riktigt! Ja jobbigt så förbannat är det! Var jag som avslutade vårt förhållande men känner mig fetdumpad, dissad och betydelselös! Nä framåt är det som gäller nu! Hoppas han lipar och suger på tummen? tack för er pepp! Kram

Anxiete

tanken roa en när man kommer på en riktigt bra idé , då skrattar man för sej själv och blir genast på bättre humör ?? Som att byta ut ölen mot a-fri öl t.ex , tänk om man kunde öppna en burk och försluta den igen .... tänk reaktionen när effekten uteblir efter X antal ???
Nu blev jag på bättre humör ?

man kan roa sig med att tänka lite på att hämnas! Fnissade gott åt din hämnd med räkskal? A-fria öl var också bra? I fantasin kan man göra preciiiis va man vill! Har nog mördat nån gång när jag har fantiserat?

Linda...

Tror det är så att man är så van vid deras fylle sms. Att det har blivit en ful ovana. Man vill egentligen inte ha med dem att göra men blir lite paff när det blir tyst. Och hämd . Haha jag har tänkt så hemska tankar så är fruktansvärt. Sparka ner hans staket. Klösa ögonen ur han. Klippa av hans hår och kläder. Och det är för att han har ingen ånger för det han gjort. Bara flaskan finns där. Men det var som ovan kommentar skrev. Dom känner när vi bryr oss och inte . Kämpa på . Kram

saris

på riktigt när jag var som värst och hade depression/ångest/ilska och allt du kan tänka dig och jag ångrar mig så hemskt mycket och bett om ursäkt tusen gånger, hjälpte inte alls ...känns skönare att hämnas i tankarna som ni säger .. det är tyvärr också det att även om man är den som avslutar förhållandet så är man liksom lite beroende av den personen ändå, det blir tomt fort utan dem och deras sms osv...för min del iaf. Hur skönt det än var att jag avslutade det, så var jag ARG på honom när han inte hörde av sig till mig och liksom bara sket i...undra om man blir beroende av dem så som de blir beroende av alkoholen/drogerna...känns så i mitt fall iaf....eller om det beror på att man har varit så bra vänner och att det sitter kvar i mig...hmmm kram på er

för morgonens skratt när jag läste om räkskal i gardinstången :D

Klart mer fyndigt än mina gömställen när jag var aktiv :-)))

Anxiete

Kul att kunna roa någon ? det blir så mycket lättare med ett skratt !

Efter veckor av tystnad fick jag sms från mitt ex i torsdags förmiddag, han ”saknar mig och tänker jättemycket på mig”! Nordäng67 gick i taket och blev hög av glädje eftersom det var dagtid! Glömde av att det går att flexa ut onsdag och supa även dagen före midsommar! Svarade efter (o)moget övervägande! Ångrade mig i samma stund jag tryckte på skicka! Jag lät bli att skicka nåt mer tillbaka i alla fall! Dödstyst resten av helgen! Han leker med mig tror jag! Eller så har han ny kvinna och är svartsjuk på henne och tycker att jag ska ”hjälpa” honom att göra henne svartsjuk tillbaka! Det var så han höll på när vi var ihop! Spel och manipulation hela tiden! Tänker då inte va med och knäcka en annan stackars kvinna! Jaja upp på vägen igen, körde i diket men bara att ta nya tag!

Linda...

Så trist att han beteer sig så . Och att du får känslan av att han spelar ett spel. Tyvärr älskar sådana människor den uppmärksamheten. Söndra . Knäcka och förstöra. De blir aldrig bättre. Du reser dig efter detta också ?

mitt ex mobilnummer! Har inte klarat detta innan men nu äntligen tryckte jag på den ”magiska knappen”! Han kan inte nå mig och jag skall lära mig att inte bry mig om han hör av sig eller inte! Rotat igenom mailen och raderat ALLT! Ut med honom ur mitt liv, min hjärna och mitt hjärta! En gång för alla! Skönt! Och det blir inga hämndaktioner, var lite skönt att leka med tanken! Nu får det vara bra med det också!