Hittar inte mina gamla trådar, blir en ny.. Ser att jag varit medlem här i drygt sex månader. För sex månader sen tänkte jag att jag måste sluta dricka, sluta låta a styra mitt liv. Det har gått sådär... Vita perioder har blandats med perioder av alkohol varje dag, både bland vänner och smygdrickande hemma. Jag är rädd, rädd för att jag inte ska klara att släppa taget om a, min enda vän som alltid ”finns för mig”. Finns där för att ta bort ångest och oro, hjälpa mig att känna mig glad för en stund, tysta mina destruktiva tankar och hjälpa mig att sova. Jag är rädd för vad jag ska göra av alla känslor ich tankar om jag inte får hjälp av a. Samtidigt vet jag att jag är ute på en farlig väg.

Nu ber jag om lite hjälp och pepp från er på forumet. Ingen irl vet om mitt beroendeproblem och kan därför inte hitta någon hjälp i verkliga livet.

Har läst mycket här och blir så inspirerad av Amanda, Mary Poppins, Mirabelle, Emma79, Jojo (som började försöka samtidigt som jag och hållit sin nykterhet.. wow..) och många andra... Kan ni så borde ju jag kunna? Eller? Jag måste iaf försöka för jag är så trött, så otroligt trött på allt (ffa mig själv), sliten, ledsen och allmänt livstrött. Hoppas att nykterhet kan hjälpa mot några av de känslorna.

Kram till alla er som kämpar där ute!

Knaskatten igen

Jag skulle till exempel aldrig få för mig att dricka en cola MED socker. Man är ju inte galen. Har dock inte haft några problem att dricka litervis med gin tonic (ej den sockerfria varianten) och viiiiiin hela sommaren. Som om det vore vatten.
Det ser man på min mage att det inte är.
Smart logik!

Fullkomligt älskar variationen på inlägg här. ? Har ju fått mig ett riktigt leende emellanåt. Sartisfyer Pro... You go girl!

.... när det gäller kaloriräkning och alkohol. Helt ologiskt. Men, nu när vi inte dricker kan vi unna oss både bröd och kanske cola med socker?.

Tack för att ni förgyller min dag med era kommentarer- fick också ett välbehövligt skratt!!!

Nu jobb för mig efter två dagar på soffan med magont och en förödande trötthet.

... vill bara gå ut och dricka vin, flörta och vara dekadent. Men, nej, här ska det göras något präktigt efter att ha jobbat en hel dag- blir yoga.

Förstår vad du menar.. man vill bara gå ut och dricka vin.. rastlösheten e ett monster ibland.. jag försöker tänka såhär.. om jag INTE går ut och dricker vin.. så kommer jag vakna utan bakfylleångest ( typ det värsta som finns).. och jag kommer vara stolt att jag inte drack nått... jag ska på middag med en vän nu.. hon gillar vin.. precis som jag jag ( hon har inga A problem).. men idag ska jag dricka tonic med is och alkoholfri öl. Det är bestämt i in hjärna.. Låt oss ha en nykter dag idag? och så kan vi se hur vi mår imorgon? Låter det bra:)? Kram på dig. Starkt att köra yoga. Prövade en gång och höll på att skratta ihjäl mig så dålig var jag :) ska försöka igen. Kram till dig.

.. för din omtanke. Visst kommer det att kännas bättre imorgon om jag är nykter idag! Det får bli så trots känslopaniken...

Yogan jag gjorde var bara avslappning, dvs ligga still, det klarar vem som helst??. Sen gjorde jag som i amerikanska TV-serier- åt glass direkt ur burken.

Önskar dig en fin kväll med din väninna! Tonic med is är gott;). Kram!

Är jättesvårt !! Starkt av dig att kunna vila i soffan . Äta glass direkt ur burken är ju jättegott !
Ha en så bra kväll du kan
Kramis

Har i alla fall orkat gå till jobbet idag efter två dagar hemma. Kommer att bli ett stressigt jobb, något jag inte behöver just nu. Men, det är väl bara att göra som vanligt- sätta på sminket och leendet och leverera. Förutom jobb blev det cykeltur, kort promenad, lugnt yogapass, meditation och nästan undanplockat hemma. F-n vad bra det lät när jag skrev ner allt- känns ju som om jag har slöat hela dagen i soffan (vilket iofs enligt Gamlahäst är en bedrift i sig;))

Jag lånar ett citat från Nutures tråd idag: "Tänk om du stod vid ett stup. Ett steg till och saker som kan hända vore att du riskerade att förlora jobb, barn, anseende. Då kan man inte ta det steget. Det finns krafter i självbevarelsedriften som övervinner alkoholdriften." Det ska jga tänka på när jag blir sugen på vin (typ hela tiden).

Kram till er alla- tacksam för att ni finns?

Glass är det bästa man kan ge sig själv ;) och direkt ur burken e helrätt jag gör samma sak.. ofta :). Hoppas du får sova gott och att känslopaniken lägger sig snart... jag förstår hur du menar... fattar känslan precis vågar jag påstå.. ska försöka mig på den där yogan nån gång snart :) Det blev en nykter härlig kväll för mig.. är glad att jag vet att jag slipper A ångest imorgon. Hoppas du vaknar pigg och glad imorgon. Kramar / Odette

Bra jobbat med tre dagar, de första är ju de värsta. Nu blir det nog lättare. Glass och kaffe är så gott. jag åt igår kolaglass med havssalr, sjukt gott :)

Kram

Har gått bra de hör tre dagarna förutom att jag är så rastlös... Choklad med salta mandlar var smaken på min glass- också sjukt gott.

… att du är på banan igen Jasmine. Såg att du hälsade på lite i min tråd, för mig löper det på.
Ja, vad kan man göra med rastlöshet. Träna, promenera, bada, älska, ta en kall dusch, läsa en bok ,se en film, meditera.
Det brukar lugna ner sig i systemet, blir lite bättre dag för dag.
Jag hejar på dig!

vackra själ ! Tänker på dej och skickar starka vågor åt ditt håll. Är trött av många anledningar och hoppas att du är piggare. Tänk på att äta regelbundet och att vila när du kan.

Styrkekramar ?

och godmorgon dag 5! Startade med ett yogapass i totalt ofokus (är ju så rastlös) och en proteindrink.

Igår blev det segling direkt efter jobbet- en underbar kväll på sjön tillsammans med en killkompis. Ja tyvärr är det bara en kompis, hade behövt något annat i mitt rastlösa tillstånd;). Men, får nöja mig med att jag i alla fall gjorde något annat än sitta hemma och deppa med TV-serier. Segling i solnedgång och bad var en lisa för själen.

Tack alla ni bästa för att ni finns! Har sagt det förr och säger det igen- ikväll hade jag gärna bjudit hit er på mat och alkoholfria drinkar (och tonic till Knaskatten), vore så nice med nyktert fredagssällskap!

Kram till er alla och ha en härlig fredag!??