Jag är klar.

685 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Studenten
Alkohol

Ska erkänna en tanke som gnagt i bakhuvudet nu i ett tag. Jag ska på fest i helgen. Samma place som förra gången då jag faktiskt drack, om än inte så mycket så drack jag.
Och min hjärna har lite velat dricka på sistonde. En liten planering av när var hur har startat och jag har noterat tankarna. Jag tror inte lördag blir lika enkelt som det brukar vara att hålla mig nykter, men jag kommer vara nykter. Mycket på grund av att han och hon som följde med mig på mitt första Aa möte kommer vara på kalaset. Och jag KAN verkligen INTE dricka så att han eller hon skulle se. Det hade förstört mig. Så nej. Det kommer inte hända.

Däremot börjar jag funder på att ta några öl på fredagen på konserten. Jag äe nästan hundra på att det skulle gå bra.
Meeeeeeeeeeeeen varför skulle jag egentligen? Jag ångrade mig förra gången. Varför skulle jag inte ångra mig denna gången?
Jag vet faktiakt inte varför jag börjar tänka på att dricka alkohol igen. Orkar inte riktigt analysera det heller (just nu).

Såg att det blir dag 80 som nykter på fredag. Inte kan jag väl dricka på en sådan dag? Blir ju knäppt.
Jag saknar min träning. Kanske är det en kick min hjärna eftersuktar, och av vana så tänker den "Aha! Alkohol ger dig en kick! I know that!🤓 Me so smart, Ugh" (grottmänniskashjärna).

I dont now, i dont know. Men nu vet ni vad som försegår i min hjärna. Det är inte bara solsken och majonnäs. Ska ta en promenix runt sjön, städa och dra vidare mot min farsgubbe som bjussar middag.

Frisens 🌸

Studenten
Torsdag

Upp och hopp gummisnopp! Vaknade ganska utvilad av mig själv idag ändå änna. Drog till jobb, la in önskad semester inför vintern som komma skall.
Har ju 6veckor kvar eftersom jag inte tog ut någon nu i somras. Så det är ju väl.
Kommer behöva starta med plugget nästa vecka. Lägga upp en studieplan, som är realistisk, och följa den.

Var hos tandhygienisten idag och fick bort nikotinfläckarna. Så nu är tänderna skitnajs. Ska inte fucka up dem denna gången.
Fick även köpt en snygg rygga för 19spänn. Kunde inte inte köpa den.
En riktigt söt liten ryggsäck i silver, hej 90talet!
Stod och velade om jag skulle våga använda den eller inte, för den sticker ut och är ju för ungdomarna. Så jag köpte den, livet är ju utanför ens comfortzone. Om det så bara är en liten ryggsäck som får blodet att pumpa 😂😘🤘

Börjat tjöta lite med en dude, han är söt. Färgar håret grått, jag gillar sådant. När de sticker ut lite. Han kallar mig prinsessa 😂 Det är oxå sött, little did he know.

Fortfarande inte bestämt mig hur jag gör i morgon. Det stör mig lite att jag ens velar. Antingen gör man eller så gör man inte. Ser fram emot att träffa Grey. Lite nervös faktiskt, middag och hela faderutten. Och konsert! Jag skulle ju bli en sådan där som går på konserter, det verkar onekligen som jag är en sådan nu 🙋😁🤘

Nu ska jag äta lite Nutella och ägg. Sen ut och promenixa runt sjön. Tror det blir en långsam promenix idag också.
(Sov väldigt gott i natt btw. Antagligen därför jag mår bättre idag). Hoppas ni har det fint ^^

Fridens 🌸

Studenten
Och

Idag gjorde det inte ont att se en bild på honom. Musiken handlar inte längre om honom, eller om oss.

Han suddas sakta ut.
Jag kände ingenting.

Vinäger
Vacker klokhet

Oj, vad många känslor och sinnestillstånd du lyckas förmedla i en enda text, gång på gång. Vilken gåva! ♡ Hoppas att dina drömmar snart blir lite snällare mot dig. Kram

Studenten
Tack vinäger

Verkligen mega tack ❤️
Hoppas du mår bra också hjärtat.
Kram 🌸

Studenten
80 dagaaaaaaaar

Bomshakalak! God morgon dag 80 och god morgon vältajmade 6 veckor rökfri!

Vaknade upp med mega huvudvärk. Ni vet denna där "aj Varför drack jag upp den där mörka whiskyn igår" huvudvärk.
Hörts like a mattafakka. Men bara att poppa lite alvedon och dricka vatten. Hoppas det går över under dagen. Förmodligen 🤷‍♀️
Det ÄR ju INTE bakfylla så det är ju positivt.

Nu är det knappt 2 veckor kvar tills jag ska göra min tatuering. Drömde om den i natt, att han som ska göra den sjukskrev sig. Antiklimax. Drömde också att jag var tjock och hade ett laxrosa linne. Den färgen är inte min färg.

Undrar vad alla drömmar betyder egentligen. Det finns la ingen som kommit fram tid varför man drömmer?

Men hipp hipp hurra, jag tänker vara nykter idag 🤜🤛
Beslut taget. Då blir det så.

Såg att exet likat en bild på mig på fb när jag vaknade. Han har nog inte heller gått vidare helt.

Livet va.
Fridens 🌸

Studenten
Alltså

Som jag rockar min silvriga rygga. Tror jag älskar 90talet lite.
Tog en kort kort polokläning till. Långa ärmar, tunna strumpbyxor och nya höstskor. Mina ben ser ut att vara 2 meter. I Kidd you not.

Det är ändå lite lyxigt (hur sjukt det än låter) att få ingå i idealet för dagens senmoderna samhälle. Ibland undrar jag om folk hade tyckt om mig om jag inte hade varit typiskt "vacker".

Det är verkligen inte ett höja sig tilll skyarna inlägg. Det är något jag funderat på många gånger. Om andra människor gillar mig, eller bara vill vara med mig för hur jag ser ut.

Snabba tankar såhär en fredagkväll på tuben. Nu ska jag och mina meteralånga ben förföra grey. Hoppas på daaaaaaans i kväll! 🙏💃
Åååh jag vill försvinna in i musiken.

(Jag förstår att det inte alltid kommer vara såhär. Men just nu är livet mitt smörgårdsbord. Något jag kommer gagga om på ålderdomshotellet i framtiden. Most likley 💃)

Fridens 🌸

Studenten
Och som

Vi dansade! Herregud min skapare. Börjar bli människa nu. Fan vad fin han är. Kunde nog nästan krama ur min klänning där ett tag, och han med.
Det är typ första gången jag är ute med en man som faktiskt dansardansar, inte trycka upp skrevet i ryggen dansar eller stå brevid och säga att man inte kan dansa (för hen är feg). Jag brukar Kötta sönder totalt på dansgolvet, blundar och låsas att ingen är där. Blir ett med musiken och lamporna ❤️ Älskar musik!

Så vi dansade, hånglade, pratade, skrattade, tjivases och flörtade. Middagen gick bra, jag var faktiskt nervös. Men det gick över ganska snabbt.

Efter konserten så gick vi hem till honom. Käkade hamburgare och chips mitt i natten. Han frågade vad vi var. Och precis i samma sekund som han frågade låg jag och tänkte på samma. Jag vet faktiskt inte blev mitt svar.

För mina damer och herrar, jag är rädd. Jag är rädd för att bli kär och krossad igen. Grey har jag redan gråtit för en gång i januari, för att göra en lång historia kort. Jag skulle kunna falla för honom, det vet jag. Han säger att han litar på mig. Jag litar nog inte på honom, inte fullt ut. Ifs litar jag inte på någon fullt ut förutom exmannen. Men grey har en sak som många andra män inte har, jag kan se honom med mig i framtiden vid min sida. Han är någon jag faktiskt skulle kunna skaffa barn med. Så jäkla rimlig är han. (Nu vill jag verkligen inte ha barn öht, men ni kanske förstår min poäng)

Precis innan vi båda somnade inatt så sa jag till honom att "du vet att vi dejtar nu va?" Han svarade "ja, det är läskigt" så jag sa "läskigt, men fint".
Sen kramade han ihop mig till en liten boll i hans famn och jag somnade.
Han är farlig på det sättet, jag tror jag skulle kunna utveckla riktiga känslor för honom. Men han är för trasig, och jag kommer inte orka bära honom om han dippar igen. Där är han och jag lite för lika... kan två halvhela/halvtrasiga människor verkligen komplettera varandra utan att dra ner varandra? Jag vet inte.

Anyhooooooow, ny dag och nytt kalas. Ska slira om till en lite mer Bdsm-inspirerad outfit och städa ihop här hemma. I kväll blir det kalaaaas och jag tänker nog parkera mig i bubbelpoolen ganska snabbt in på festen.
Ska presentera Elvis inför folket å, så han får lite mer vänner på sthlmscenen.
Hoppas ni får en fin lördag!

Friiiidens🌸

Jasmine
OMG

Du lever verkligen livet😂. Och så härligt att det är utan inflytande av alkohol!!! När jag läser dina inlägg känner jag mig SÅ tråkig. I din ålder hade jag precis avslutat en lååång utbildning, var sambo och gravid. Inget bus alls där😉. Och nu... gjorde efterrätt åt fyra barn när du dansade loss och idag blev det badhuset med samma barn. Känns som om jag måste bli lite mindre präktig... förut kunde jag åtminstone bli full och dansa, hångla men nu i mitt vita liv går ju inte det heller. Suck. Jag säger bara ENJOY❤️❤️

Studenten
Tack jasmine

Ja onekligen.

Något har hänt. Jag kommer inte upp ur sängen. Har ångest i hela kroppen. Igår hade jag en olustkänsla som jag inte riktigt kan föeklara.
Det var som om att jag tappat bort hela mig. Ingen identitet. Allt var bara borta. Jag var tom. Kunde inte vakna av larmet, sjukskrev mig från jobbet.

Idag är det lite bättre, jag har fått tillbaka känslan av att ha ett "jag". Försökte få tag på min läkare i fredags, de ringde inte tillbaka. Kan inte förmå mig att ringa nu. Det går inte. Det är som att tyngdlagen trycker ner min kropp.

Jag är orolig. Jag är besviken på mig själv att jag missat två dagar jobb. Jag är yr. Tror det kan vara en jävla bieffekt av voxran.
Mest är jag trött.
(Spontan tanke; Fan tänk om jag är manodepressiv. )

Fridens 🌸

Studenten
Onsdag?

Fick äntligen tag på receptionen för min läkare. Han hade varit tjänsteledigt och därför inte hört av sig. Rimligt ändå.
Fick äntligen ett samtal till psykolog och blev kallad till nästa vecka. Nu kanske jag kan få proffesionell hjälp att bearbeta mig (?). Tycker ändå att det gått ganska snabbt med 2 månader väntetid. Tänkte att det skulle ta längre tid. Så det är ju glädjande :)

Väntar på att min läkare ska ringa upp så jag kan kolla Vafan det är som händer med mig. Är sjuksriven idag också. Kommer inte upp. Får inte i mig ordentligt med mat. Sömnen sitter inte. Såg att jag gått ner ytterligare i vikt. Hejdå muskelmassa!
Oooooch jag har en ny annalkande förkylning inkommande. Så ingen träning heller, jag som ville börja simma denna veckan. 😕

Vad hände?

Nykter, tjuvröker klart det sista paketet från i helgen. Orkar inte riktigt bry mig och det ger mig samvetskval inför mig själv. Försöker att inte låta negativa tankar ta över, att jag är kass för att jag mår dåligt, att jag inte kan klara av det som andra kan. Jag kan inte ens jobba 2h om dagen. Är jag bara lat? Jag har ju kunnat kämpa med denna tröttheten tidigare på jobbet. Vafan?... :/
Jag orkar inte
Inte just nu.
Jag vill ju bara må bra.
.
.
.
.

Jag vill ju bara må bra.

🌸

Jasmine
Lilla Hjärtat💖

Du har haft en intensiv period och kanske behöver vila? Tror inte att du är manodepressiv, men kanske har en liten släng av det beteendet, något jag tror många har (inklusive jag själv).

Hoppas du fick tag på din läkare och kan få hjälp redan imorgon, hoppas du hittar tillbaka till ditt "vanliga jag".

Kramar💖

Studenten
Tack hjärtegull 💕

Ringde läkaren idag igen. Lämnade meddelande. Ingen återkoppling.

Sista dagarna har jag väl mer eller mindre fuckat ur. Mycket som händer på bara 24h.
Strax kommer musikproducenten hit och ska laga en "mustig köttgryta", kommer bli så jävla gott. Älskar att han tar en Uber med alla matvaror 👌

Igår var den söte pojken med grått hår här. Fuck Me. De isblå ögonen 😍🙈

Flyr antagligen från mig själv, som vanligt. Men de är söta, och de gör mig glad. Mitt egna mående är bajs. Orkade inte ens komma upp från sängen för att äta eller gå på toa igår (då är det fan illa) tills gråhår kom hit med munkar och godis ❤️. Undrar Vafan de ser i mig ibland.

Måste ta på mig kläder nu, Mr music kommer strax.
Hoppas nu mår bra.

Fridens 🌸

Jasmine
Bra att du blir omhändertagen i alla fall..

Om det är på rätt sätt. Och hoppas verkligen att du får tag på den där läkaren eller mår bättre efter helgen.

Kram💙

Studenten
Tid

Det är så sjukt mycket som har hänt. Det är egentligen ganska sjukt att livet kan se ut såhär, som att man vänder på en handflata så är allt annorlunda. Iallafall för mig. Får berätta mer sen, men läget just nu är nyvaken, hos vänner, med gamerboi.

Fridens 🌸

Jasmine
Hur mår du?

Och vill du berätta vad som hänt? Jag blir ju orolig för dig....💙💙💙

anonyMu
Hej Studenten,

Hej Studenten,

oj vad det händer saker här... Inte för att vara en party pooper, men hur mår du? Klart att det är bra att du är ute och träffar många människor och det är inget fel med att ha flera partners (primära eller sekundära eller vad man nu vill kalla dem), om alla är med på det. Men en liten bit av mig funderar på om det är ett flyktbeteende? Numera är ju en gammal tant, men för typ 20 år sedan så träffade jag många (!) män. Trodde att jag mådde bra av det och bara hade roligt. Men jag förstår att det var en del av mitt missbruk, mitt självskadebeteende och min totalkvaddade självkänsla. Det fanns även en del av ett återupprepande trauma i beteendet efter ett övergrepp, vilket inte gjorde det hela bättre. Egentligen mådde jag genomdåligt, men det fattade jag inte då. Kan säga att jag nu drygt 20 år senare bearbetar det som jag gjorde (och lät andra göra) då och som jag då inte förstod skadade mig ordentligt.

Med detta vill jag bara säga till dig att kanske stanna upp lite. Andas. Känna efter. Fundera. Och vara rädd om dig.
Kramar

Studenten
holaaaa

Torsdag, precis kommit in från promenix runt sjön.
Min läkare ringde äntligen tillbaka till mig idag. helt orimligt att man ska behöva ringa varje dag i två veckor för att få kontakt med sin läkare. Det visar sig att jag visst med största sannolikhet haft/har bieffekter av voxran sedan doshöjningen. (i knew it, för jag kände inte igen tankarna eller mig själv). De bieffekterna som jag haft var tydligen 1 på 10 000 som får, så hej kanske borde köpa en trisslott? så en godsenalle? ett kilo choklad? något pris iaf? nehepp nene. Mår bättre nu, varit på jobbet sedan i måndags.

"dumpat" elvis, jag vet att han tyckte om mig. Men vi var på så olika plan. Han blev alldeles för needy. och den dynamiken som vi (jag) behöver ha gick inte längre i den relationen. Han är för mycket sub helt enkelt. eller så tog jag över för mycket? jag kände mig tillslut kvävd av hans eviga gulligullande och pipande. för ja han gnydde som en vovve, ni vet när hundar tigger? så lät han när han behövde närhet eller låg och kramades.... Sådant där fjösande vill jag inte ha. Jag behöver någon som kan styra mig, någon som gör att jag vill lyda honom eller henne. Någon som inte är rädd att ta i.
No se, spelar ingen roll. Vi är fortfarande vänner (fasten jag just nu tycker han är en mes. men det behöver inte han veta)

Muränan, du kan ha en poäng och jag vet att jag tidigare har flytt genom relationer. Kanske gjorde jag det nu när jag mådde dåligt också? Vad vet jag. Det är inte så många relationer i mitt liv nu egentligen när jag tog bort elvis. Jag har grey, musikproducenten och han med grått hår "gamerboi". De två första är ganska stabila och sporadiska relationer, ingen jag dejtar eller någonsin kommer hamna i en relation med. Och jag tror att alla partner trivs bra så. Det är egentligen bara gamerboi som är ny nu, vi dejtar. Han vet om att jag är flersam och att jag inte söker någon typ av "primär" relation just nu. Jag har varit tydlig med det. Han säger att jag är farlig, alla pojkar säger nästan det. undrar vad de menar med det egentligen, för jag är skitsnäll, oftast.

Jag psykbrytade i söndagsmorgon hemma hos min kompis och hittade en vodka. Drack direkt ur flaskan i smyg, såklart. Visar sig att jag fortfarande missbrukar alkohol. Sedär ja. överraskande, not. Mådde skit hela dagen. låg orörlig i sängen. påminde om tiden jag "bodde" på en svartklubb med tillgång till sprit konstant. Då brukade jag hamna i det tillståndet under några timmar innan kroppen och knoppen ville vara med igen. Ingen skön känsla. Hade faktiskt glömt bort den. Kräktes på toaletten gjorde jag också. inte för att jag drack så mycket, men toleransnivån är väl lika med noll. så effekten blev stor.
hade ångest till och från under hela dagen och kunde inte sova på natten till måndagen. Så åter igen Studenten, vafan? ge faaaaaaaaaaaaaaan i att dricka alkohol? bara dont.

Pratade lite med exet igår. kändes okej. Tror han dejtar en bekant till mig. Hon är skitsöt, super ung och bananas kinky. Vi är varandras motsatser, hon är kort, småknubb/kurvig, brunett, blå ögon, inga rynkor och ett riktigt babyfejs. en sådan där man skulle kunna krama sönder för hon är så söt. Det stör mig lite. jag tror inte det är svartsjuka, utan mer för att det är hon. Vi känner ju varandra. Eller så är det för att det blir så tydligt att han också gått vidare.
Det var 3 månader sedan igår som vi gjorde slut. tänka sig att det faktiskt slutade göra ont i hjärtat. Att jag överlevde det med.

Jag tatuerade mig iförregår också. Det blev awsome. Jag har nu en tatuering. Den ser skitcool ut. jag kan inte sluta titta på den. Känner mig lite som en ny människa med den på mig, och på ett sätt är jag väl det med. Tackade nej till att hänga med folk idag efter jobbet. exmannen kommer förbi och lämnar hunden lite senare i kväll och hjälper mig med mitt hår. Det står vila och städ på schemat. igår sov jag middag direkt efter jobbet och sov hela natten. När sömnen sitter så är även jag stabil.

Överlag är det bra.
Jag mår helt okej.

Fridens :)

Studenten
Fredag

Jobb avklarat. Satan i gatan vad ostimulerande det är. 2h känns som en smärre evighet. Självdör lite.

Nu blir det tuben hem, handla lite frulle, promenixa med vovvsen, träffa kompis, gå på möte hos psykolog, koncert med flickvän och eventuellt en liten pubbträff, sen kommer gamerboi över i kväll.

I morgon ska jag böja studera ordentligt och organisera båda flyttlådorna med kurslitteratur.

Skönt med helg ❤️

Fridens 🌸

Studenten
Ha

Kollade min app, om jag räknar bort mina 2 dagar med alkohol så har jag varit sober i 3 månader.
92 dagar av 94. Inte fy skam :)

Kollade ciggen å, 1 månad 26 dagar. Ta bort typ 6dagar ish. Varit lite mer liberal till Smokelismoke. Men det är ju ändå lixom över en och en halv månad utan nikotin. En jävla skillnad.

Klappar mig själv på axeln typ. 🤗

Studenten
Fomo

Sitter hemma med vovven. Är ganska trött i kroppen och knoppen. Flickvännen var för bakis för att gå på konsert så jag stannar hemma. Det river lite i mig att gå till eventet med pubbrundan, samtidigt som jag vet att väldigt många som jag känner kommer vara där. Säkert 30-40 pers, och jag orkar inte vara social.

Det är intressant deta där hur fomo och lite "social fobi" går ihop. Exmannen säger skrattandes ibland att jag är den mest extroverta introverten han känner. Och så är det ju, alla sociala event skrämmer mig lite men de är ju så kul (oftast).

Jag kommer stanna hemma. För jag är trött, och jag vill hänga med vovven och jag har inte råd.
Vet att jag skulle hålla mig nykter om jag gick dit, så det är
Chill.

Var hos psykologen för ett första möte idag. Vi gick igenom vilken typ av behandling som skulle passa mig. Det fanns en för depression, men den passade inte riktigt in på mig eftersom jag inte konstant ligger i sängen. Jag kommer ju ut och träffar vänner och så. Sen fanns det en för ångest hantering, och den passar inte heller riktigt in. För jag rider ut min ångest, jag vet att den inte dödar mig. Har ju redan gått terapi för just ångest.

Så hon kom på en ytterligare, för jag sa att jag vill hitta balans. Jag vet nog helt ärligt inte vad det är.
Jag har nog aldrig levt "balanserat", tror jag? Jag vet faktiskt inte. Förklarade hur jag funkar med allt eller inget. 110km h tills pangbomkrash död. I allt jag gör typ. Allt.
Sååååå det fanns en om stresshantering för utmattande.
Den verkar passa, så jag fick en remiss dit. Så nu får jag vänta igen 🤷‍♀️
Ska bara hålla mig flytandes.
Jag borde klara det.
Är yr i huvudet efter mötet, somnade när jag kom hem från jobbet. Tlött tjej är Tlött. Jag är trött. Hade mardrömmar i natt, vaknade massor. Våldtäkten förföljer mig, vill bara att hela polisskitet ska vara slut snart. För det är stressande, och det gör mig orolig.

Borde inte gå ut på galej. Borde gå ut runt sjön.
Gamerboi var förbi tidigare idag och lämnade av en matlåda han gjort till mig (hur himla sött?💕) för den var tydligen "så himla goood". Blir dagens middag. Han är också duktig på att laga mat 👌

Nej fan studenten, stanna hemma och vila i kväll för faaaaaan. Chilla.

Fridens 🌸

Jasmine
Hoppas du stannade hemma och vilade💙

Du behöver vila och ta hand om dig själv. Hur mår du idag? Kram

Studenten
Jodå

Jag vilade hemma 🙏
Fick lite ångestpåslag kring 22 så tog en hutt theralen. Sen kom gamerboi hit och tog ut vovven och snozade.
Sov i 11h (lite därför jag inte tycker om theralen), sen sov vi middag efter frukost. Tog ut vovven på långpromenad. Köpte lite godis och kakor. Somnade om när jag kom hem, vaknade ganska nyligen. Lagar middag, ska ta ut vovven igen och snart gå och lägga mig.

All that sleep😴
Tackat nej till sällskap idag, har ju älsklingsvovve som vill ligga nära alltid. Är lite besviken på mig själv för att jag inte orkat ta tag i plugg idag. Men jag har varit så jävulskt trött. Får Kötta i morgon.

Noterat en ny typ av ätbeteende, no me gusta. En vecka till måste tatueringen vila och sen kanske jag kan börja träna igen ❤️ Gud vad jag saknar det. Har lite kvar av förkylningen i kroppen.

Denna lördagen lär inte gå till historien men kropp och knopp har fått vila.

Fridens 🌸

Vinäger
Fina du!

Bra att du tagit hjälp och insett att du kanske behöver bromsa det hektiska livet lite. Angående jobb, finns det någon möjlighet för dig att byta? Alltså, om det är det du vill. Att efter en längre sjukskrivning komma tillbaka och må dåligt efter bara ett par timmar kan ju signalera att det är jobbet som i grunden skapar oro och ångest. Det där vet du förstås själv, bara en tanke som slog mig. Hoppas att det ordnar sig för dig på ett eller annat sätt. ♡ Tack för att du finns här. Kram

Studenten
Morgonstund

Vinäger, jodå hjälp försöker jag att få ända sedan april meeeeen du vet köer. Har ändå kämpat igenom depression Etcetcetc själv, det är fan imponerande 😂
Men ja, jag behöver hjälp proffesionellt, så jag väntar och väntar.

Jag kommer dra ifrån mitt jobb asap. Just nu hänger jag där pga är inte andtällningsbar. Kan ju bara jobba 25% och under tiden kör jag ju plugg vid sidan av (lite i smyg) för att få min kandidat så jag blir kvalificerad kan söka nya jobb.
Så det finns en plan. Jag är Påväg bort. Det är bara tråkigt så in i döden nu. Men det passar väldigt bra i tiden med detta jobbet.

Fick in 11h sömn i natt igen. Fan bokstavligt talat sovit hela denna helgen 🤷‍♀️
Ganska skönt ändå. Nästa vecka kommer bli bananas.
Jag äe glad att du äe här oxå vinäger❤️ Tack 🎀🌸💕

Nu, promenix och frulle ❤️
Fridens 🌸

Studenten
Och

Min kropp och jag längtar här i från. När jag blundar ser jag turkost vatten, svajande mörkgrönablad.
Har aldrig riktigt känt mig hemma i Sverige. Alltid längtat härifrån. Vette fan vart, och jag vet inte hur.

Jag längtar hem.
Hur hittar jag dit?

Studenten
Note to self

Ångestpåslag idag igen 🤔
Nu har det varit någon typ av ångest varje dag. Håller i sig någon timme. Det är ovanligt. Vet inte varför det kommer nu?

Det är ju bara en känsla.
Der måste bli bättre än såhär.
Det måste finnas mer i livet.

För grejen är den att det finns mer. Men jag kommer inte på tankar längre än till näsan. Jag orkar inte. Rent kognetivt så känner jag mig efterbliven. Jag vill så jävla mycket men jag kommer inte upp från sängen. Tröttheten är förlamande, känner mig ibland fången i min egna kropp.

Kanske var det en av anledningarna till att jag valde att dricka så ofta förr. Att slippa känslan av nedstämdhet och trötthet (ja jag vet att det inte är helt sant alla gånger). Men med alkohol i kroppen försvann mina spärrar. Jag är en ganska impulsiv tjej överlag, men med alkohol Försvinner konsekvenstänket. Både på gott och ont. Brukade tänka "undrar vart jag slutar i natt" när jag tog första klunken, för i didnt know 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️.

Vilket som är det en riktigt kass coping. Jag kan inte dricka bort ångest, än heller röka bort den.
Så vad kan jag göra?

Jag kan bita ihop igen, bädda sängen. Ta en till kaka (kakor är lajf just nu. Hej sockerkick). Ta på mig kläder och ta ut mig själv och vovven på promenix. Andas igenom ångesten.
Är yr, vill gråta, känner mig så himla trött på denna tröttheten. Jag är så tröööööött! Så himla trött på psykisk ohälsa. Ibland känns det hopplöst. Jävla kämpande hela jävla tiden.

Sorry för neggo inlägg, igen.
Hoppad detta kan bli ett inlägg som jag någondag kommer kunna läsa och tänka "shit! I Made it".

🌸

Studenten
Ljuva måndag

Gårdagen blev ändå okej, tvingade upp mig själv. Sen fick jag spontanbesök av kompis och på kvällen kom gamerboi över med nybakade kakor. Galet mycket kakor denna helgen. I Kidd you not. Fick upp studielitteratur och halvt organiserat det.

Nu jobb, tågen kaosa så jag blir sen. 🤷‍♀️
Försov mig. Har så svårt att vakna. Åt kakor till frukost.
Snart är denna arbetsdagen förbi.

Tatueringen läker skitbra 👌👌👌

Studenten
Och ångest

Idag igen.

Tänker ta ner min dos på voxra till 150. This aint working. ✌️

AlkoDHyperD
Stresshantering?

Var det psykologens val? Kanske har jag inte läst din tråd tillräckligt noga, men, har du fått behandling för PTSD efter våldtäkten? Tror du det skulle vara värt att försöka få till en utredning? (nu tänker jag främst ADHD, men man brukar behandla PTSD först om det finns trauma)
Du kämpar ju så med dig själv. Tänk om det finns förklaringar och rätt hjälp så det inte blir så stark motvind för dig.
Själv har jag komplext PTSDoch ADHD och kan relatera till en del - tyvärr inte till ditt spännande sexliv😉 (förutom lite tafatta försök senaste åretsom nybliven singel).
Ursäkta om jag tipsar om redan provade vägar
Kram

Sidor