Jag är klar.

319 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Studenten
Alkohol

Ska erkänna en tanke som gnagt i bakhuvudet nu i ett tag. Jag ska på fest i helgen. Samma place som förra gången då jag faktiskt drack, om än inte så mycket så drack jag.
Och min hjärna har lite velat dricka på sistonde. En liten planering av när var hur har startat och jag har noterat tankarna. Jag tror inte lördag blir lika enkelt som det brukar vara att hålla mig nykter, men jag kommer vara nykter. Mycket på grund av att han och hon som följde med mig på mitt första Aa möte kommer vara på kalaset. Och jag KAN verkligen INTE dricka så att han eller hon skulle se. Det hade förstört mig. Så nej. Det kommer inte hända.

Däremot börjar jag funder på att ta några öl på fredagen på konserten. Jag äe nästan hundra på att det skulle gå bra.
Meeeeeeeeeeeeen varför skulle jag egentligen? Jag ångrade mig förra gången. Varför skulle jag inte ångra mig denna gången?
Jag vet faktiakt inte varför jag börjar tänka på att dricka alkohol igen. Orkar inte riktigt analysera det heller (just nu).

Såg att det blir dag 80 som nykter på fredag. Inte kan jag väl dricka på en sådan dag? Blir ju knäppt.
Jag saknar min träning. Kanske är det en kick min hjärna eftersuktar, och av vana så tänker den "Aha! Alkohol ger dig en kick! I know that!🤓 Me so smart, Ugh" (grottmänniskashjärna).

I dont now, i dont know. Men nu vet ni vad som försegår i min hjärna. Det är inte bara solsken och majonnäs. Ska ta en promenix runt sjön, städa och dra vidare mot min farsgubbe som bjussar middag.

Frisens 🌸

Studenten
Torsdag

Upp och hopp gummisnopp! Vaknade ganska utvilad av mig själv idag ändå änna. Drog till jobb, la in önskad semester inför vintern som komma skall.
Har ju 6veckor kvar eftersom jag inte tog ut någon nu i somras. Så det är ju väl.
Kommer behöva starta med plugget nästa vecka. Lägga upp en studieplan, som är realistisk, och följa den.

Var hos tandhygienisten idag och fick bort nikotinfläckarna. Så nu är tänderna skitnajs. Ska inte fucka up dem denna gången.
Fick även köpt en snygg rygga för 19spänn. Kunde inte inte köpa den.
En riktigt söt liten ryggsäck i silver, hej 90talet!
Stod och velade om jag skulle våga använda den eller inte, för den sticker ut och är ju för ungdomarna. Så jag köpte den, livet är ju utanför ens comfortzone. Om det så bara är en liten ryggsäck som får blodet att pumpa 😂😘🤘

Börjat tjöta lite med en dude, han är söt. Färgar håret grått, jag gillar sådant. När de sticker ut lite. Han kallar mig prinsessa 😂 Det är oxå sött, little did he know.

Fortfarande inte bestämt mig hur jag gör i morgon. Det stör mig lite att jag ens velar. Antingen gör man eller så gör man inte. Ser fram emot att träffa Grey. Lite nervös faktiskt, middag och hela faderutten. Och konsert! Jag skulle ju bli en sådan där som går på konserter, det verkar onekligen som jag är en sådan nu 🙋😁🤘

Nu ska jag äta lite Nutella och ägg. Sen ut och promenixa runt sjön. Tror det blir en långsam promenix idag också.
(Sov väldigt gott i natt btw. Antagligen därför jag mår bättre idag). Hoppas ni har det fint ^^

Fridens 🌸

Studenten
Och

Idag gjorde det inte ont att se en bild på honom. Musiken handlar inte längre om honom, eller om oss.

Han suddas sakta ut.
Jag kände ingenting.

Vinäger
Vacker klokhet

Oj, vad många känslor och sinnestillstånd du lyckas förmedla i en enda text, gång på gång. Vilken gåva! ♡ Hoppas att dina drömmar snart blir lite snällare mot dig. Kram

Studenten
Tack vinäger

Verkligen mega tack ❤️
Hoppas du mår bra också hjärtat.
Kram 🌸

Studenten
80 dagaaaaaaaar

Bomshakalak! God morgon dag 80 och god morgon vältajmade 6 veckor rökfri!

Vaknade upp med mega huvudvärk. Ni vet denna där "aj Varför drack jag upp den där mörka whiskyn igår" huvudvärk.
Hörts like a mattafakka. Men bara att poppa lite alvedon och dricka vatten. Hoppas det går över under dagen. Förmodligen 🤷‍♀️
Det ÄR ju INTE bakfylla så det är ju positivt.

Nu är det knappt 2 veckor kvar tills jag ska göra min tatuering. Drömde om den i natt, att han som ska göra den sjukskrev sig. Antiklimax. Drömde också att jag var tjock och hade ett laxrosa linne. Den färgen är inte min färg.

Undrar vad alla drömmar betyder egentligen. Det finns la ingen som kommit fram tid varför man drömmer?

Men hipp hipp hurra, jag tänker vara nykter idag 🤜🤛
Beslut taget. Då blir det så.

Såg att exet likat en bild på mig på fb när jag vaknade. Han har nog inte heller gått vidare helt.

Livet va.
Fridens 🌸

Studenten
Alltså

Som jag rockar min silvriga rygga. Tror jag älskar 90talet lite.
Tog en kort kort polokläning till. Långa ärmar, tunna strumpbyxor och nya höstskor. Mina ben ser ut att vara 2 meter. I Kidd you not.

Det är ändå lite lyxigt (hur sjukt det än låter) att få ingå i idealet för dagens senmoderna samhälle. Ibland undrar jag om folk hade tyckt om mig om jag inte hade varit typiskt "vacker".

Det är verkligen inte ett höja sig tilll skyarna inlägg. Det är något jag funderat på många gånger. Om andra människor gillar mig, eller bara vill vara med mig för hur jag ser ut.

Snabba tankar såhär en fredagkväll på tuben. Nu ska jag och mina meteralånga ben förföra grey. Hoppas på daaaaaaans i kväll! 🙏💃
Åååh jag vill försvinna in i musiken.

(Jag förstår att det inte alltid kommer vara såhär. Men just nu är livet mitt smörgårdsbord. Något jag kommer gagga om på ålderdomshotellet i framtiden. Most likley 💃)

Fridens 🌸

Studenten
Och som

Vi dansade! Herregud min skapare. Börjar bli människa nu. Fan vad fin han är. Kunde nog nästan krama ur min klänning där ett tag, och han med.
Det är typ första gången jag är ute med en man som faktiskt dansardansar, inte trycka upp skrevet i ryggen dansar eller stå brevid och säga att man inte kan dansa (för hen är feg). Jag brukar Kötta sönder totalt på dansgolvet, blundar och låsas att ingen är där. Blir ett med musiken och lamporna ❤️ Älskar musik!

Så vi dansade, hånglade, pratade, skrattade, tjivases och flörtade. Middagen gick bra, jag var faktiskt nervös. Men det gick över ganska snabbt.

Efter konserten så gick vi hem till honom. Käkade hamburgare och chips mitt i natten. Han frågade vad vi var. Och precis i samma sekund som han frågade låg jag och tänkte på samma. Jag vet faktiskt inte blev mitt svar.

För mina damer och herrar, jag är rädd. Jag är rädd för att bli kär och krossad igen. Grey har jag redan gråtit för en gång i januari, för att göra en lång historia kort. Jag skulle kunna falla för honom, det vet jag. Han säger att han litar på mig. Jag litar nog inte på honom, inte fullt ut. Ifs litar jag inte på någon fullt ut förutom exmannen. Men grey har en sak som många andra män inte har, jag kan se honom med mig i framtiden vid min sida. Han är någon jag faktiskt skulle kunna skaffa barn med. Så jäkla rimlig är han. (Nu vill jag verkligen inte ha barn öht, men ni kanske förstår min poäng)

Precis innan vi båda somnade inatt så sa jag till honom att "du vet att vi dejtar nu va?" Han svarade "ja, det är läskigt" så jag sa "läskigt, men fint".
Sen kramade han ihop mig till en liten boll i hans famn och jag somnade.
Han är farlig på det sättet, jag tror jag skulle kunna utveckla riktiga känslor för honom. Men han är för trasig, och jag kommer inte orka bära honom om han dippar igen. Där är han och jag lite för lika... kan två halvhela/halvtrasiga människor verkligen komplettera varandra utan att dra ner varandra? Jag vet inte.

Anyhooooooow, ny dag och nytt kalas. Ska slira om till en lite mer Bdsm-inspirerad outfit och städa ihop här hemma. I kväll blir det kalaaaas och jag tänker nog parkera mig i bubbelpoolen ganska snabbt in på festen.
Ska presentera Elvis inför folket å, så han får lite mer vänner på sthlmscenen.
Hoppas ni får en fin lördag!

Friiiidens🌸

Jasmine
OMG

Du lever verkligen livet😂. Och så härligt att det är utan inflytande av alkohol!!! När jag läser dina inlägg känner jag mig SÅ tråkig. I din ålder hade jag precis avslutat en lååång utbildning, var sambo och gravid. Inget bus alls där😉. Och nu... gjorde efterrätt åt fyra barn när du dansade loss och idag blev det badhuset med samma barn. Känns som om jag måste bli lite mindre präktig... förut kunde jag åtminstone bli full och dansa, hångla men nu i mitt vita liv går ju inte det heller. Suck. Jag säger bara ENJOY❤️❤️

Studenten
Tack jasmine

Ja onekligen.

Något har hänt. Jag kommer inte upp ur sängen. Har ångest i hela kroppen. Igår hade jag en olustkänsla som jag inte riktigt kan föeklara.
Det var som om att jag tappat bort hela mig. Ingen identitet. Allt var bara borta. Jag var tom. Kunde inte vakna av larmet, sjukskrev mig från jobbet.

Idag är det lite bättre, jag har fått tillbaka känslan av att ha ett "jag". Försökte få tag på min läkare i fredags, de ringde inte tillbaka. Kan inte förmå mig att ringa nu. Det går inte. Det är som att tyngdlagen trycker ner min kropp.

Jag är orolig. Jag är besviken på mig själv att jag missat två dagar jobb. Jag är yr. Tror det kan vara en jävla bieffekt av voxran.
Mest är jag trött.
(Spontan tanke; Fan tänk om jag är manodepressiv. )

Fridens 🌸

Studenten
Onsdag?

Fick äntligen tag på receptionen för min läkare. Han hade varit tjänsteledigt och därför inte hört av sig. Rimligt ändå.
Fick äntligen ett samtal till psykolog och blev kallad till nästa vecka. Nu kanske jag kan få proffesionell hjälp att bearbeta mig (?). Tycker ändå att det gått ganska snabbt med 2 månader väntetid. Tänkte att det skulle ta längre tid. Så det är ju glädjande :)

Väntar på att min läkare ska ringa upp så jag kan kolla Vafan det är som händer med mig. Är sjuksriven idag också. Kommer inte upp. Får inte i mig ordentligt med mat. Sömnen sitter inte. Såg att jag gått ner ytterligare i vikt. Hejdå muskelmassa!
Oooooch jag har en ny annalkande förkylning inkommande. Så ingen träning heller, jag som ville börja simma denna veckan. 😕

Vad hände?

Nykter, tjuvröker klart det sista paketet från i helgen. Orkar inte riktigt bry mig och det ger mig samvetskval inför mig själv. Försöker att inte låta negativa tankar ta över, att jag är kass för att jag mår dåligt, att jag inte kan klara av det som andra kan. Jag kan inte ens jobba 2h om dagen. Är jag bara lat? Jag har ju kunnat kämpa med denna tröttheten tidigare på jobbet. Vafan?... :/
Jag orkar inte
Inte just nu.
Jag vill ju bara må bra.
.
.
.
.

Jag vill ju bara må bra.

🌸

Jasmine
Lilla Hjärtat💖

Du har haft en intensiv period och kanske behöver vila? Tror inte att du är manodepressiv, men kanske har en liten släng av det beteendet, något jag tror många har (inklusive jag själv).

Hoppas du fick tag på din läkare och kan få hjälp redan imorgon, hoppas du hittar tillbaka till ditt "vanliga jag".

Kramar💖

Studenten
Tack hjärtegull 💕

Ringde läkaren idag igen. Lämnade meddelande. Ingen återkoppling.

Sista dagarna har jag väl mer eller mindre fuckat ur. Mycket som händer på bara 24h.
Strax kommer musikproducenten hit och ska laga en "mustig köttgryta", kommer bli så jävla gott. Älskar att han tar en Uber med alla matvaror 👌

Igår var den söte pojken med grått hår här. Fuck Me. De isblå ögonen 😍🙈

Flyr antagligen från mig själv, som vanligt. Men de är söta, och de gör mig glad. Mitt egna mående är bajs. Orkade inte ens komma upp från sängen för att äta eller gå på toa igår (då är det fan illa) tills gråhår kom hit med munkar och godis ❤️. Undrar Vafan de ser i mig ibland.

Måste ta på mig kläder nu, Mr music kommer strax.
Hoppas nu mår bra.

Fridens 🌸

Jasmine
Bra att du blir omhändertagen i alla fall..

Om det är på rätt sätt. Och hoppas verkligen att du får tag på den där läkaren eller mår bättre efter helgen.

Kram💙

Studenten
Tid

Det är så sjukt mycket som har hänt. Det är egentligen ganska sjukt att livet kan se ut såhär, som att man vänder på en handflata så är allt annorlunda. Iallafall för mig. Får berätta mer sen, men läget just nu är nyvaken, hos vänner, med gamerboi.

Fridens 🌸

Jasmine
Hur mår du?

Och vill du berätta vad som hänt? Jag blir ju orolig för dig....💙💙💙

Muränan
Hej Studenten,

Hej Studenten,

oj vad det händer saker här... Inte för att vara en party pooper, men hur mår du? Klart att det är bra att du är ute och träffar många människor och det är inget fel med att ha flera partners (primära eller sekundära eller vad man nu vill kalla dem), om alla är med på det. Men en liten bit av mig funderar på om det är ett flyktbeteende? Numera är ju Muränan en gammal tant, men för typ 20 år sedan så träffade jag många (!) män. Trodde att jag mådde bra av det och bara hade roligt. Men jag förstår att det var en del av mitt missbruk, mitt självskadebeteende och min totalkvaddade självkänsla. Det fanns även en del av ett återupprepande trauma i beteendet efter ett övergrepp, vilket inte gjorde det hela bättre. Egentligen mådde jag genomdåligt, men det fattade jag inte då. Kan säga att jag nu drygt 20 år senare bearbetar det som jag gjorde (och lät andra göra) då och som jag då inte förstod skadade mig ordentligt.

Med detta vill jag bara säga till dig att kanske stanna upp lite. Andas. Känna efter. Fundera. Och vara rädd om dig.
Kramar

Studenten
holaaaa

Torsdag, precis kommit in från promenix runt sjön.
Min läkare ringde äntligen tillbaka till mig idag. helt orimligt att man ska behöva ringa varje dag i två veckor för att få kontakt med sin läkare. Det visar sig att jag visst med största sannolikhet haft/har bieffekter av voxran sedan doshöjningen. (i knew it, för jag kände inte igen tankarna eller mig själv). De bieffekterna som jag haft var tydligen 1 på 10 000 som får, så hej kanske borde köpa en trisslott? så en godsenalle? ett kilo choklad? något pris iaf? nehepp nene. Mår bättre nu, varit på jobbet sedan i måndags.

"dumpat" elvis, jag vet att han tyckte om mig. Men vi var på så olika plan. Han blev alldeles för needy. och den dynamiken som vi (jag) behöver ha gick inte längre i den relationen. Han är för mycket sub helt enkelt. eller så tog jag över för mycket? jag kände mig tillslut kvävd av hans eviga gulligullande och pipande. för ja han gnydde som en vovve, ni vet när hundar tigger? så lät han när han behövde närhet eller låg och kramades.... Sådant där fjösande vill jag inte ha. Jag behöver någon som kan styra mig, någon som gör att jag vill lyda honom eller henne. Någon som inte är rädd att ta i.
No se, spelar ingen roll. Vi är fortfarande vänner (fasten jag just nu tycker han är en mes. men det behöver inte han veta)

Muränan, du kan ha en poäng och jag vet att jag tidigare har flytt genom relationer. Kanske gjorde jag det nu när jag mådde dåligt också? Vad vet jag. Det är inte så många relationer i mitt liv nu egentligen när jag tog bort elvis. Jag har grey, musikproducenten och han med grått hår "gamerboi". De två första är ganska stabila och sporadiska relationer, ingen jag dejtar eller någonsin kommer hamna i en relation med. Och jag tror att alla partner trivs bra så. Det är egentligen bara gamerboi som är ny nu, vi dejtar. Han vet om att jag är flersam och att jag inte söker någon typ av "primär" relation just nu. Jag har varit tydlig med det. Han säger att jag är farlig, alla pojkar säger nästan det. undrar vad de menar med det egentligen, för jag är skitsnäll, oftast.

Jag psykbrytade i söndagsmorgon hemma hos min kompis och hittade en vodka. Drack direkt ur flaskan i smyg, såklart. Visar sig att jag fortfarande missbrukar alkohol. Sedär ja. överraskande, not. Mådde skit hela dagen. låg orörlig i sängen. påminde om tiden jag "bodde" på en svartklubb med tillgång till sprit konstant. Då brukade jag hamna i det tillståndet under några timmar innan kroppen och knoppen ville vara med igen. Ingen skön känsla. Hade faktiskt glömt bort den. Kräktes på toaletten gjorde jag också. inte för att jag drack så mycket, men toleransnivån är väl lika med noll. så effekten blev stor.
hade ångest till och från under hela dagen och kunde inte sova på natten till måndagen. Så åter igen Studenten, vafan? ge faaaaaaaaaaaaaaan i att dricka alkohol? bara dont.

Pratade lite med exet igår. kändes okej. Tror han dejtar en bekant till mig. Hon är skitsöt, super ung och bananas kinky. Vi är varandras motsatser, hon är kort, småknubb/kurvig, brunett, blå ögon, inga rynkor och ett riktigt babyfejs. en sådan där man skulle kunna krama sönder för hon är så söt. Det stör mig lite. jag tror inte det är svartsjuka, utan mer för att det är hon. Vi känner ju varandra. Eller så är det för att det blir så tydligt att han också gått vidare.
Det var 3 månader sedan igår som vi gjorde slut. tänka sig att det faktiskt slutade göra ont i hjärtat. Att jag överlevde det med.

Jag tatuerade mig iförregår också. Det blev awsome. Jag har nu en tatuering. Den ser skitcool ut. jag kan inte sluta titta på den. Känner mig lite som en ny människa med den på mig, och på ett sätt är jag väl det med. Tackade nej till att hänga med folk idag efter jobbet. exmannen kommer förbi och lämnar hunden lite senare i kväll och hjälper mig med mitt hår. Det står vila och städ på schemat. igår sov jag middag direkt efter jobbet och sov hela natten. När sömnen sitter så är även jag stabil.

Överlag är det bra.
Jag mår helt okej.

Fridens :)

Sidor