Första dagen på resten utav mitt liv

220 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Femina
Ny dag

Jag höll mig nykter igår och det minskade ångesten. Dock känns saknaden lika mycket men är mer hanterbar. Tack för era inlägg!
Kram,

Femina
Ännu en dag...

Ännu en dag har gått utan Sessan. Idag orkade jag städa ur kattlådan och skura golvet där den stått. Nu är "allt" bortplockat och "städat" efter henne. Det känns fortfarande overkligt efter alla dessa år tillsammans. Hur kommer det sig att jag sörjer henne mer än alla tidigare dödsfall i mitt liv hittills? Det verkar ju inte riktigt klokt! Jag är själv förvånad.

Carina
Lilla Sessan...

… så sorgligt att höra att din lilla vän har somnat in. Oj, vad gammal hon blev! Vi fäster oss ju väldigt vid vissa individer. Oavsett om de har två eller fyra ben.
Nu sörjer hela familjen, och det visar ju också hur viktig hon var, Sessan, när hon levde.

Skickar massa omtanke!
/Carina
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Flickansom
Det ör ju inte konstigt..

Vi fäster oss med djur som vi gör med människor.
Kärleken vi känner för dessa individer handlar inte om art eller dylikt.
Förlorade min lilla bebis förra året.. Hade haft honom i 9 år trots att han enbart skulle bli ett år (hjärtfel).
Han var min lilla bebis helt enkelt, och jag har sörjt honom lika mycket som jag sörjt andra <3

Femina
HerreGud...

#Flickansom
Tack för ditt inlägg. Jag vet inte vad jag ska säga... Jag kan inte tänka mig något värre än att förlora sitt barn. Det går faktiskt inte att jämföra mot att förlora sin katt. Dessutom var Sessan väldigt, väldigt gammal och har levt färdigt sitt liv. Det är väl som när vi mister våra far- och morföräldrar. Man vet att det kommer att hända relativt snart men inte exakt när. Att förlora sitt eget barn går inte att jämföra och tack och lov har jag inte behövt uppleva det. Jag vet inte hur jag ska kunna uttrycka mig på ett värdigt sätt till dig annat än tacksamhet för att du ens bemödat dig med att svara på mitt inlägg och att sorgen i våra liv inte kan mätas eller jämföras. Jag vill skicka kärlek och styrka till dig! Det finns inget som rättfärdigar ett barns liv som tar slut. Gud vare med dig!
Kramar,

Femina
Angående Youtube...

Jag vill bara tacka alla er som lyssnat på mina sånger på Youtube! Det värmer i hjärtat, ska ni veta!

Femina
Ångest

Måste sluta dricka. Ångest. Bakfull. Tappar tidsbegrepp och har noll självkontroll. Impulsstyrd. Dåligt omdöme. Ältar saker. Skickar sms... Mer ångest. Det går bara runt, runt och tar aldrig slut. Självförakt. Maktlöshet. Apati. Deprimerad. Trött. Less. Tom. Förnekelse. Förnedring. Ensam. Uppgiven. Ledsen. Rädd. Egoistisk. Urusel. Ni hör ju själva...

Vinägermamman
Sluta tänka så om dig själv!

Vet, kommer inte från rätt person, hade ohyggligt mörka tankar om mig själv igår. Grät nästan hela dagen. Nä, vi är inte kassa. Vi är faktiskt helt fantastiska människor med stor värme och omsorg som har gett så mycket och inte inser hur bra vi är! Så har vi hamnat i obalans och alkoholen blivit en stor del i obalansen. Och så är vi ju här på forumet för att vi vill förändra. Älta är inte bra. Det tär. Man måste försöka acceptera läget. Och tänka hur man kan göra framåt. Vi kan inte förändra det förgångna. Men man kan alltid påverka nuet. En liten bit i taget. Vad säger din magkänsla att du ska göra? Våga lita på den. Stor cyberkram💝

Femina
Tack

#Vinägermamman
Min magkänsla säger åt mig att sluta dricka. Nu. Och att jag ska göra en kopp kaffe! Och se framåt med tillförsikt.
Cyberkram tillbaka!

Sidor