Nog nu, alkoholen fått för många år...

8 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Lasse 555
Nog nu, alkoholen fått för många år...
Lasse 555
Insåg efter fredagens bag in

Insåg efter fredagens bag in box, vilket var mer än vanligt, knappt ätit att detta kommer bli vägs ende. Kommer aldrig kunna ha en relation till alkohol. Det kommer aldrig bli så. Tog de sista vinet på lördags morgon och börja må riktigt dåligt. Just flyttat tillbaka till hemstad för att söka jobb, känns ensamt och just flytttat. Så sista tiden har det eskalerat, Inte kunnnat hållla mig till planen att dricka efter 20.00. Sovit noll minut inatt, tom hallucinerat. Mardröm, mått så illa, tom så att jag inte kunnat snusa, detta skalll jag ta till mitt viktigast mål i livet, annars tar den mig...alkoholen. Var tvungen att ta tre glas rött efter åtta ikväll på puben och en folköl får att lindra. Imorgon kan jag söka hjälp. Dock fått i mig en del mat och känns lite bättre, Som alkolist kan man aldrig lura alkoholen, den tar en varje gång. Bara att kämpa för att slippa den för gott. Drogen tar allt från en, långsamt stegvis så utplånar den din familj, vänner, körkort, arbete, hälsan. Finns bara en kvar sen, ett lätt byte...Nu börjar kampen I

Lasse 555
Dubbelt inlägg

Dubbelt inlägg

Luddrigt
Bra att du har hittat hit

Bra att du har hittat hit till forumet. Vi är många som slåss mot alkoholen. Bra att du tänker söka hjälp, det har hjälpt mig att ta tag i missbruket. Lycka till och skriv och läs här!

Lasse 555
Tack:)

Pratat med AA idag, så blir besök imorgon:)

Rosenlilja
Bra gjort, Lasse 555! Var

Bra gjort, Lasse 555! Var stolt över dig själv och ta en dag i taget!

Vinäger
Välkommen hit!

Du är på rätt ställe. Med din insiktsfullhet och vilja att söka hjälp kommer du att fixa det. Hoppas att det går/gick bra på mötet.

Femina
Hur har det gått?

Var du på mötet?