Lasse 555

Insåg efter fredagens bag in box, vilket var mer än vanligt, knappt ätit att detta kommer bli vägs ende. Kommer aldrig kunna ha en relation till alkohol. Det kommer aldrig bli så. Tog de sista vinet på lördags morgon och börja må riktigt dåligt. Just flyttat tillbaka till hemstad för att söka jobb, känns ensamt och just flytttat. Så sista tiden har det eskalerat, Inte kunnnat hållla mig till planen att dricka efter 20.00. Sovit noll minut inatt, tom hallucinerat. Mardröm, mått så illa, tom så att jag inte kunnat snusa, detta skalll jag ta till mitt viktigast mål i livet, annars tar den mig...alkoholen. Var tvungen att ta tre glas rött efter åtta ikväll på puben och en folköl får att lindra. Imorgon kan jag söka hjälp. Dock fått i mig en del mat och känns lite bättre, Som alkolist kan man aldrig lura alkoholen, den tar en varje gång. Bara att kämpa för att slippa den för gott. Drogen tar allt från en, långsamt stegvis så utplånar den din familj, vänner, körkort, arbete, hälsan. Finns bara en kvar sen, ett lätt byte...Nu börjar kampen I

Bra att du har hittat hit till forumet. Vi är många som slåss mot alkoholen. Bra att du tänker söka hjälp, det har hjälpt mig att ta tag i missbruket. Lycka till och skriv och läs här!

Du är på rätt ställe. Med din insiktsfullhet och vilja att söka hjälp kommer du att fixa det. Hoppas att det går/gick bra på mötet.

Vilket jättesteg du har tagit. Wow! Som jag skrev redan tidigare, med din insiktsfullhet och vilja till förändring kommer du att fixa detta.

Kram

Lasse 555

Tack för uppmuntran, värmer?
Inne på min andra dag nu. Lungt och harmoniskt här, personalen är väldigt trevliga och omtänksamma inte minst förstående. Inte känt någon längtan alls till alkohol, knappt ägnat en tanke, enbart aldrig mer. Känner mig mest nere...
Ledsen jag inte uppmuntrart andra som ni gör för mig...ber om ursäkt för detta...
Kommer försöka när jag känner mig lite gladare.
Deppig dag

Ellan

Försök komma iväg på ett möte i morgon. Att ha någon/något att hålla i när du skrivs ut.
Kram
Ellan

Hoppas verkligen att din känsla är annorlunda i morgon. Håller med Dionysa angående eftervård, kolla upp vad du kan få för stöd.

Kram