Karriär och en massa vin = oro, ångest och skam!

295 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
PimPim
Lite jobbiga besked idag...

... så när jag kom till nagelteknologen var jag alldeles skakig och kände för första gången ett riktigt begär efter vin!
Min oro nu är på riktigt, men jag är nykter. Jag är stabil! Men suget finns!
Varför kan man inte bara få leva livet och få njuta lite fridfullt? Varför måste det alltid tillkomma massa skit som för att man ständigt går orolig?
Idag är ingen bra dag och min PMS hjälper till att känna som jag känner.
Ha en go kväll alla 💖

Kram PimPim🌷

Lennis
Stackars dig 😢😢

Usch ja alla känslor som kunnat dövas tidigare stress oro blir tydligare utan...
man måste genomlida det eller lära sig hantera det på ett sunt vis! Förstår hur du känner men hoppas att det reder ut sig så du slipper må dåligt ⭐️
Försök att koppla av o försök att inte låta känslan styra mot vin det är inte värt det!
Skickar lite styrkekramar o pepp!⭐️⭐️

PimPim
Det bästa är att jag inte har något...

...vin hemma. Jag dämpar min ångest med smörgåsrån ikväll. Orkade dock inte så många men givetvis ett bättre alternativ än vinet!
Måste även sitta och ringa runt och berätta läget för familjen. Så energikrävande. Måste sitta och förbereda morgondagens jobb också vilket jag inte riktigt har ro till!
Teet är upphällt och jag hoppas komma ner i varv och få bort oron kring det jag blivit varse om idag 😔
Dag 9 - nykter och imorgon vaknar jag utan baksmälla!

Tack fina Lennis för dina kloka ord och stöttning ❤️

Kram PimPim🌷

Grönablad
Känner så med dig,

och hoppas att du kan stå emot! Otroligt vilken styrka du förmedlar. Men man blir väl starkare för varje motgång man har? Hoppas kvällen går bra för dig! Kram och skickar över än mer kraft o styrka till dig! 💚 //🌱

Fibblan
Flera styrkekramar ❣️

Tufft med jobbiga besked..😥. Vet inte vad det rör sig om- Men det jag vet är att du fixar att ta dig igenom det utan alkohol 💪!!
Vad bra att du inte har ngt hemma!
Kramar/Fibblan🌼

Greta68
Styrkekram

Jag vet ju inget aning om din relation till din särbo men att ta stöd i varandra kan hjälpa. Och hur tufft det än är att ta sig igenom svårigheterna utan alkohol kan det bara vara bättre än med. Alkoholen förstärker ju känslorna och tar bort de kloka tankarna som kan hjälpa oss att gå vidare. 🌸kram

PimPim
Dag 10 - vill bara sova nu!

Tack Greta, Fibblan och Grönablad 🙏🏻💖

Det som hänt:
Igår ringde de från barnmedicin då min dotter gjort en röntgen på hjärnan eftersom har haft en halvsides ansiktsförlamning för några år sedan. Röntgen visade ingenting på nervskador eller liknande då hon fortfarande inte fått tillbaka full känsel i ansiktet.
Helt oberoende på det hittade de dock en cysta på epifysen. De ska vara helt godartade men specialister på universitetssjukhuset kikar nu på plåtarna och gör sitt utlåtande. Troligtvis gör de inget åt det, men att röntgen kommer att göras då och då för att hålla koll på den.
Drt var ju inte speciellt roligt att få ett sånt besked nu....
Har dock hållt mig ifrån drickat! No more wine!
Idag som at jag nykter och imorgon vaknar jag utan baksmälla!

Kram från en sliten PimPim 🌷

Grönablad
Ååå hjärtat 💚

inte undra på att du kände dig i obalans!
Barnen, som förälder har man nog alltid en gnagande oro inom sig...
Starkt av dig att berätta!
Hoppas du kan få en god natts sömn! Kram på dig och jag hejar på dig!
//🌱

Lennis
Men herregud ❤️❤️

Usch fy förstår precis hur man känner med sina barn dom är verkligen ens allt går före allt o alla ❤️❤️
Skönt att den är godartad o att allt såg bra ut men såklart man har oron kvar ändå!
Obalans kan man bli för mindre!! Riktigt riktigt strongt att hålla dig från vin det är när såna här hemska saker händer som man prövas ännu mer (som det inte räcker redan!!)
Håller alla tummar o tår för att du kan koppla av o koppla ner - vin löser inga problem det skapar fler det är vi kloka att förstå 😊😊
⭐️⭐️Kramar om⭐️⭐️ o hoppas du får en ok kväll ändå o krama om dottern 💕💕

PimPim
Min elfte nyktra dag...

...har flutit på kanon! En makalöst rolig dag på jobbet med massa skratt och underbältetskämt!
Inte haft en enda tanke på eller sug efter A, förrän jag kom hem. Hade lite efterarbete att göra och känner nu att suget är stort. Ska ställa mig och fixa fredagsmyskäket och då har jag ju alltid haft vin i glaset. Idag blandar jag lite smultondryck med bubbelvatten istället! Det smakar ypperligt det också! 😋

Lennis och Grönablad! Ert stöd är guld värt just nu! 💖✨

Snart kommer min darling hit och jag längtar efter att få krypa in i hans famn och bara vara... ❤️KÄRLEK❤️ Det är tur jag har honom nu och att han inte dricker heller! Då blir det så mycket lättare 🙌🏻

All kärlek till er denna helg!❤️
Idag är jag nykter och imorgon vaknar hag utan baksmälla! 💪🏻✨

Kram PimPim 🌷

Fibblan
11e nyktra dagen

Hej PimPim!
Heja dig❣️ Du är grym💪! Vad roligt i höra att du haft en sådan toppendag på jobbet😊! Det underlättar och låter så härligt med avsaknad av tankar på A.. (lite avis..😘)
Vi behöver sådana stunder!
Och du är så väl värd det❣️

Tur att du har din darling och att längtan till honom är starkare, än den där andra längtan.. som du också kände där vid matlagningen. Så jävla bra jobbat💪!

Jag är ju också på dag 11 och det har varit blandad kompott. Första "efter-jobbet-helgen" för mig. Åkt kana mellan känslor av styrka och framtidstro och sådana av det deppigare slaget..
Och givetvis passar alkoholdjävulen på då, och försöker förhandla med mig..
Men jag har inget hemma och mannen min har också lagt alkoholen på hyllan för min skull, så jag kommer göra som du:

nykter idag och vakna imorgon,- utan baksmälla 😘🤗❣️

Ha en fortsatt fin kväll!
Kram/Fibblan🌼

PimPim
FibblanJa jävlar vad man brottats med...

...

Fibblan
Läste bara senaste inlägget..

..scrollade upp och såg att du delat med dig, vad som hänt..
Otäckt, läskigt, men ändå ett gott besked under omständigheterna då..💜. Det är väl så man får tänka, även om det förstås inte tar bort all oro..
Och du fixade det, utan vin även den kvällen. Fantastiskt! Ta nu hand om varandra och rå om varandra extra🤗!

Kram/Fibblan 🌼

Greta68
Heja Pim Pim

Härligt att det går bra😀 underbart att krypa in i en kärleksfull OCH nykter famn. Mys och finn kraft 💕 kram Greta

PimPim
Beroendeperson = jag

Just nu suger jag i mig av allt dagsljus jag kan få! I veckan blev det inget. Så tungt när man åker till jobbet i mörker och hem likadant. Men för barke dag ökar de ljusa dagarna med någon minut och det är en dag i taget som gäller även där. Efter några veckor är det många minuter som förändrats och så får jag se på min egna resa utan A också. En liten dag dag i taget.
Nu ska vi ut på äventyr. Min darling ska ta med mig till något mysigt ställe för en go lördagslunch. Undrar vart? 🤗

Idag är det min dag 12! Jag vaknade pigg och fräsch och idag är jag nykter!

Kram PimPim 🌷

PimPim
Tack Fibblan och Greta ❤️

Ni berör och tack för ert stöd! ❤️

Lennis
Ha en riktigt fin helg

Njut av varje sekund! Skönt att bli ompysslad o älskad! Man behöver kramar o omtanke!
Mysigt med lunch på okänd ort ❤️❤️
Härligt med en man med fantasi o omtanke! Ha så himla trevligt!! Helt övertygad om att du fixar en nykter helg ⭐️⭐️ Du känns superstark härliga Pimpim🌸🌸!!
Kram kram ☀️☀️⭐️⭐️

PimPim
Älskade Lennis ❤️

Tack! Och jag önskar dig detsamma fina du ❤️❤️❤️

Kram PimPim 🌷

Jasmine
Hoppas du har haft en bra helg!!

Åh, vad lyxigt med överraskningslunch! Det var lääängesen någon man tog med mig på en överraskning. Suck. Glad för din skull i alla fall :)

Kramar <3

PimPim
Dag 13 - söndag 🌟

Vaknade oförskämt pigg idag, fast med den förbannade spänningshuvudvärken.
”God morgon, du snarkar!” Var den första kommentaren jag fick. Åh vad galet sexig jag kände mig i den stunden. Jag snarka? Nej det tror jag inte på... kan det vara den som ger mig spänningshuvudvärk tro?
Nåväl, en Ipren och det blir bättre. Ska ju faktiskt på massage på onsdag.
Ett glad eller två har ju tidigare gjort mig mer avslappnad så jag tror att jag kommer ber djupare i sömn nu och jag drömmer mer i min REM-sömn vilket kanske gör att jag är stelnar till.
Idag har hag tvättat, städat och bakat 4 limpor bröd. Middagen står och puttrar på spisen och snart ska jag sätta mig med några timmars jobb också. Hade tänkt hinna med att träna idag också men känner att min tid inte riktigt finns till det idag.
Genom att vara sysselsatt har inte vintarmen börjat skrika efter den drycken utan jag har hållt mig till kaffe, te och vatten som vanligt. Suget kommer nog sen när jag sätter ner rumpan och jobbar!

Tack Jasmine! 😘. Det är så mysigt att få komma iväg på diverse utflykter. Många i min bekantskapskrets tycker att vi ör som pensionärer för att vi sätter oss och åker iväg så här ibland. Fast vi tycker om det och min son gillar det också så emellanåt följer han med oss. Det är görmysigt! Jag brukar ta ett glas vitt när vi är iväg så men hädanefter blir det bubbelvatten!

För övrigt med min hälsa - piggare och mer energi, sömnsvårigheterna börjar ge med dig. En stor hälsovinst är att magen är normal igen. Inga diarréattacker. Svullnaden och det ”röda” vinfejset har gett med sig och jag ser fram emot att det ska ge resultat på övriga kroppen också.
Min självkänsla ökar mer och det jag presterar är jag nöjd med. Inga konstiga tankar om vad andra tycker och tänker.

Ha en fortsatt skön söndag! 💖

Kram PimPim 🌷

Jasmine
Vilken härlig läsning!

Jag känner mig glad av din optimism!!! Nu ska jag avsluta min städning och kanske jobba några timmar (för att inte vara sämre än du ;)).

Hah, vad bra vi är!!! Och det där med utflykter låter verkligen härligt!! Pensionärsvarning är väl när man bara är hemma och ser fram emot middag, vin och TV..

Kram!!! <3<3

PimPim
Jag har sovit 7 timmar...

... i sträck! Wohooo! Minns knappt när det hände sist. Pga alla väderomslag och kyla nu så får jag tyvärr köldeksem som igårkväll kliade nått så in i vassen. Ron i kroppen ville inte infinna sig så jag tog en tavegyl och somnade som en prinsessa. Döm till min förvåning när jag vaknade vid sju och insåg att jag sovit hela natten. Makalöst skönt! Är dock lite seg och svårstartad idag eftersom tavegylen gör en förbaskat trög i både kropp och knopp, men jag får väl sätta på lite kom igångmusik i öronen och dansa loss på arbetsplatsen! 💃🏼💃🏼
Dag 14 idag - nykter!! 💪🏻✨

Ha en fin dag allihopa 💖
Kram PimPim 🌷

Lennis
Härligt 👏🏻👏🏻

Bra jobbat 🌸🌸 o så har du klarat av den 14:e dagen med!!
Hade bokat in massage idag så himla skönt det va kommer somna gott ikväll 💤💤
Sov gott o vakna lugnt till den 15:e dagen 👍
Kram kram ⭐️⭐️

Fibblan
Heja dig PimPim❣️

Grattis till dina 14 dagar❣️
Jag håller med Jasmine - du har sån kraft i din optimism, så det räcker och blir över till oss andra också😘! Så himla bra jobbat!
Och att vinsterna med din nykterhet, bara blir fler och fler😊! Så skönt att du fick sova ordentligt också🙏!
Jag sover som en kratta fortfarande men trots det, tycker jag också att fejset börjar se lite piggare ut..😊!
Hoppas du får ännu en god natts sömn!
(Nu ska jag försöka somna till ljudet av min snarkande man..😅)
Nykter.
Kram/Fibblan🌼

Greta68
Grattis 🌟🌟🌟

Visst är det underbart att sova. Det är verkligen det bästa som finns 🌸 bra kämpat - vilken kraft och jädrar anamma! Stor kram Greta

PimPim
Den femtonde dagen har...

...flutit på som glass på en varm sked.
Behöver värme - fryser ihjäl. Tror även att det jag börjat gå ner lite i vikt för då brukar jag bli frusen.
Jag äter likadant som förut men att jag får i mig 800 kcal mindre nu varje dag då jag inte får i mig två flaskor vin. Förhoppningsvis känner jag kanske det på kläderna om två månader! ✌🏻
Inget A-sug idag! Ingen huvudvärk! Sömnen förra natten var 8 timmar lång. Helt underbart! Inget plufsigt ansikte längre! Pigga ögon och min energi är enorm. Har jobbat 13 timmar idag... har ju lite svårt att avsluta nör hag väl påbörjat ett arbete. Jag kommer alltid in i ett flow... Imorgon väntas massage och jag längtar efter att få lägga mig på den varma massagebritsen och få bli knådad så in i vassen så näsan blir täppt och ansiktet hettar av värme! Min stora utmaning blir att gå förbi ett systembolag... övar på bitchblicken 😉
Tack underbara Lennis, Fibblan och Greta för pepp och stöttning! ❤️❤️❤️
Och ja jag är en stark optimist! Har galet lätt till ett leende och ser alltid möjligheter. Livet blir så mycket lättare så! Jag gjorde en sån där #tenyearchallenge idag och jag ler på båda korten! Man kan faktiskt inte se att jag varit en rejäl suputkärring i 6-7 år! Tack gode Gud för det *puh*
Idag somnar jag nykter och mitt mål är att göra det imorgon också!
Over and out😴

Kram PimPim 🌷

Jasmine
Jag fick energi...

... av att läsa ditt inlägg! Härligt! Bra jobbat och hoppas det blir 8 timmar även inatt (det har inte morgonträningsmänniskan tid med ;)).

Kram och sov gott!

Friskus
Inspirerande

Inspirerande för mig som just börjat att läsa dina inlägg!

Grönablad
PimPim! Du är grym!

Jätte härligt att läsa dina positiva ord och jag skrattade gott åt Bitchblicken! Håll fast vid den!
Ha en riktigt bra dag!

Lite häftigt det du skriver om vikten, för jag tyckte oxå att byxorna satt liiiite lösare imorse, det är välbehövligt på mig.
Jag behöver gå ner 15kg, Tack för det alkohol!!! :-(

Idag är vi nyktra! :-)

Kram // Gröna Blad

Greta68
Pim pim

Vilken energi 💕 tack för att du delar med dig! Tänk att sömnen är så viktig för välbefinnandet - utan den funkar liksom ingenting ( inte för mig iaf ) så härlig läsning och tacksam för att du orkar stötta oss andra!!🌸 Kram Greta

Sidor