Fyller ångest

172 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Pianisten
Be strong

Fundera på vad de där bärsen skulle göra för dig. Lätt att tänka att några burkar skulle släppa den där spänningen som ligger när man "håller" sig nykter, men vi vet ju egentligen att den bara blir större. Dagarna efter är kampen bara större och en hjärna på A är expert på att fortsätta lura dig.
Om du tror och känner att du fortfarande vill prova att kunna dricka ibland så vänta och låt tillfället komma till dig. En trevlig fest, kalas, AW?
Hur fel det än låter så är ju ett sånt tillfället allmänt sett mer "naturligt" och man bör inte känna sig lika misslyckad efteråt som om du skulle välja att dra i dig några bärs hemma i soffan. Innerst inne så vet du nog att ett sånt drickande aldrig kan vara till det goda?

Hur går det annars? Igång med någon träning? Vad är det minsta steget du kan klara av idag för att komma närmare vårt gemensamma mål att komma i form? :)

Du klarar detta!

John-Erik
Mrx

Försök att motivera dig till att avstå.. Det räckte inte med några glas för u.t.
i helgen som gick..
Lite så är det...Känner själv att jag behöver förlänga den nyktra perioden
för att sedan ev. dricka i sällskap och mindre mängder.
Min hjärna spökade också för mig och då blir det mer.. .
Det blir hjärnan som planerar och slår blå dunster i ögonen på en.
Håll ut.. du har ju många dagar nu. Jag kör en längre period nu.
Vet att jag klarar det och nu har jag koll på hjärnan anser jag..
Kämpa på kompis..:-)

John

Mrx
Tack för pepp

Tack alla fina forumvänner för pepp. Idag har jag kämpat med tanken på att unna mig en bira. Jag vet att EN bira innebär minst 5-6 när min A hjärna fått smak på pilsner. Toppar sedan gärna med några glas rött. Min A hjärna kommer att få nöja sig med bubbel vatten för idag är jag stark. Jag har gett mig fan på att fixa Sober januari och bli lite mer sund..

John-Erik
Tror

Att det var bra att du skrev här om dina tankar på en bärs...
Kan vara väldigt lite som avgör hur man till slut gör.
Forumet är mycket användbart på det sättet.
Man blir starkare av pepp helt klart. Lite konstigt kanske
i ett forum men kanske det är därför det fungerar så bra.
Man kan skriva av sig och någon svarar på sätt som
tar bort triggern i A-hjärnan för stunden.
Starkt Mrx...väldigt bra gjort i ett avgörande läge.
Du bestämmer... inte Apan -A :-)

John

Mrx
Dag 19, onsdag

Jag klarade av att inte lyda min A hjärna som ville få mig att ta en bira. Vaknade pigg och utvilad. Jobbar hemma idag. Ska försöka hinna en vända till gymmet.

Tomen
Mrx

Bra jobbat 💪

John-Erik
Mrx

Suveränt :-) Ävvlans bra.Exakt så gör man när A-triggern sätter igång.
Låt det gå lite tid så går det över. Ska också gymma idag

Ha det

John

Mrx
Dag 20, torsdag

Med risk att verka tjatig upprepar jag detta budskap. Det är faktiskt skönt att vakna nykter. 😎

Box
Bra jobbat

Kan bara hålla med. 😁

John-Erik
Mrx

Coolt att vara nykter... i morgon har du magiska 3 veckor där de flesta faller.
Kör på Mrx.. tjata på med nyktra budskapet...:-)

John

Tomen
Mrx

Starkt kämpat 💪🏻

Mrx
Dag 21, fredag

Idag är det tre veckor sedan jag drack alkohol. Känner inget sug och mår väldigt bra. Visst tänker jag på A, typ idag ska jag fira mina tre veckor med ett gäng bira. Det kommer dock inte att hända för jag vill inte må som ett gammalt dass imorgon.

John-Erik
Mrx

Tummen upp! :-)
Grattis till 3 v.

John

Pianisten
Bra!

Att tänka A när man vill fira något är så jädra invant. Kul att man tom tänker på det när man vill fira nykterhet. X-) Dök sådär plötsligt upp ett "tillfälle" för mig i helgen att dricka med lite vänner så nu känns det lite tufft igen. Mår dessutom lite knepigt idag. Stressad och låg. Jag har ingen tanke på att göra det nu. Känner mig stark i mitt beslut och skall välja mina tillfällen sällan och med omsorg! Men man blev påmind över att man inte kan vara och göra som alla andra mer. Väldigt nyttigt att läsa mina gamla inlägg igår. Finns inget som är värt det måendet. Jag har ju inte ens varit nykter i två veckor nu.

Vi håller ihop helgen tillsammans!

Mrx
Klart vi stöttar varandra

Pianisten, Vi stöttar varandra över helgen och håller oss vita. Jag har planer som innebär bilkörning tidigt både lördag och söndag. Skulle jag hinka bira blev det ingen bra helg alls för mig. Visserligen är det fredag vilket tidigare har inneburit A. Kämpa på även om du trillade lite förra helgen. Dina vita dagar är ju väldigt många sedan du började skriva här.

Mrx
Första gym passet avklarat

Har precis klarat av första gym passet för den här gången. Har gymmat i perioder de senaste 25 åren. Ska verkligen försöka hålla igång nu när jag minskat/avstår från A. Körde crosstrainer i 40 min på medel. Hade tänkt köra lite mindre men blev taggad när jag stod och kämpade. Imorgon kommer jag säkert att känna av muskler som jag inte trodde fanns.. heheh ;)

John-Erik
Mrx

Ta det lugnt i början Mrx så att du inte tröttnar direkt..:;-)
Du har säkert ont i morgon. Främst benen..
Såå skönt efteråt efter ett bra pass
Jag kör också nu. Ska köra så jag får fram lite tvättbräda.
Nåja.. dit kommer jag inte men ett försök får det bli.
Du ser.. minskning av A ger energi till nyttiga saker som träning.
Blir bra balans...

John

Mrx
Dag, 23 söndag

Jag har fått en ny kompis i mig själv. Känner mig väldigt tacksam för att alkoholen verkligen börjar släppa taget om min själ. Jag är rätt trevlig och nice att umgås med när jag är nykter. Spontan, glad, pratsam och lite busig som person har jag alltid varit. Mister A gjorde mig trött, ångest fylld och nedstämd. Jag är oerhört tacksam för att jag tog tag i mitt drickande innan det var för sent..

Pianisten
Härlig att höra Mrx

Om du tränat från och till i 25 år har du säkert koll.. men det är lätt att känna när man inte dricker att energin är oändlig igen så lyssna på kroppen och unna dig vilodagar när du känner dig sliten.
Jag har gjort misstaget allt för många gånger att bestämt hålla ett träningsschema till varje pris hur jag än mår och tillslut mår kasst. Nästan som att vara bakis igen och det kan snurra till det i huvudet..

Grattis till 23 dgr!

Pianisten
.

.

Pianisten
.

.

Sidor