Eller hur! ?
För mig? Jag söker botten och verkligen ensamheten, fick inte med mig min särbo ju utan fick göra slut för att lyckas ?. Men hoppas det finns någon för mig därute när jag väl stabiliserat mig ?

Så glad att du å jag har varandra och övertygad om att vi kommer nå framgång tillsammans. Söndag it is! ???

Idag är det lördag och i morgon söndag! Imorgon kommer vara min dag 1 och jag längtar verkligen. ? Idag är jag bakis... usch hemska känsla. Skönt att den snart är ett minne blott. I min rusiga värld igår bokade jag visst in en dejt med ett gammalt ragg... ??? Alltså så trött på mig själv, dessutom inte första gången jag gör det mot honom. Jag vill inte gå på nån dejt med nån... eller jo, jag saknar han jag lämnade i måndags, jag saknar honom så mitt hjärta nästan går i tusen bitar. ? Men jag ska vara stark... snart... och gå vidare i livet med huvudet högt och blicka framåt. Mina misstag under de senaste åren ska få bli min språngbräda framåt mot lycka och välmående. ??

.... jag ska bara sörja klart först ??

Ja denna bakiskänsla. Inte rolig alls men imorgon ska vi övervinna den eller hur?! Man gör många knasiga saker på fylla men aldrig mer imorgon! Vi behöver verkligen en lång avhållsamhet i vägen att försöka hitta oss själva,som den personen vi egentligen vill vara utan a? ska bli spännande tycker jag. En resa att se fram emot. Mot glädjen och det riktiga livet? styr av allt om du inte känner för att gå på dejten. Nu ska du vara i fokus ingen annan?? kram

Ja, i morgon kör vi! ??? Obestämd tid för mig... en dag i taget. Tusen tack för dina fina och peppande ord, betyder mer än du kan tro ? Ja ser oxå fram emot denna resa, vet att det kommer bli tufft, men vi ska banne mig klara det! Eller hur? ???

Toppen, vi peppar varandra! ? Ingen kan säga annat, jag har varit flitig på boxen och bara ett stort glas vin kvar ?. Så nu är det full fart mot nykterheten ?. Hoppas du har en underbar mello-kväll med din familj. ?? kram

Här! Bara 2 glas vin kvar o det är väl bra?! Det dumma ör så kände jag vud 18tiden att jag nog inte behövde något vin idag men eftersom det e lördag så tänkte jag men en sista gång ska jag gå njuta! Sjukt eller hur? men som sagt som vi ska köra imorgon du o jag mot nykterhet och välmående?????? snart mello, dags att hacka grönsaker till dippen! Tjohoo !kram på dig?

Det kommer gå strålande för oss... kanske just därför att vi drack vinet när vi inte ville ha det egentligen. Så i alla fall jag känner lite äckel-känsla. ? Nu är det slut sen länge, jag är en aning rastlös, har inga barn den här helgen. Men läser en ohyggligt bra bok: Tough love, av Johannes Hansen... så det lugnar mig en aning. Pulsen är dock 109... ?

Hoppas grönsaker och dipp blev som de skulle! ? och att rätt låt vinner... ?

Ha en underbar lördagkväll och njut av din familj! ?

Nu ör det dags, sista vinet är uppdrucket, sista fylle-smsen är skickade, sista bakismorgonen är genomliden och sista övertidstimmarna för levern är jobbade. Så nu börjar den, resan, som kommer vara tuff till att börja med... därefter mer och mer njutbar. Jag vet det, bara jag klarar den första delen. Idag kommer vara lätt, i morgon oxå. Tisdag brukar jag handla på systemet, det är ju så lugnt då och jag handlar ju inför helgen... lurar jag mig själv och dricker första bubbel-flaskan samma kväll och så fortsätter det till lördag/söndag och sen är det barnfri vecka. Då kan det vara tre flaskor (delade med xet) eller fyra, på måndag eller vilken dag som helst. Helgen betyder massa alkohol... men det var då och nu är nu. Nya tider helt enkelt! ??? NU KÖR VI! ??

Vaknade precis ? sovit sjukt länge,vilket var skönt. Idag gäller det! Lite läskigt men spännande. Vad skönt att vakna imorgon o känna sig fräsch?vi hörs under dagen om våra tankar och funderingar framöver ? det det SKA gå??

Tack FinaLisa, vi kommer klara det bra alla tre ??? ?? Bra jobbat med Dag 2! Antar att jag är på Dag 0 än så länge ? Har en ohygglig huvudvärk idag, som jag aldrig har annars, tror min kropp förbereder sig på kamp.

En fundering jag har till och från, va tusan är det som gör det så svårt att låta bli A? Jag kan utan problem sluta med socker, läsk och annat skräp. Men A har hållt mig i ett järn-grepp. Hit men inte längre, nu vill jag bli fri ?

Med min sambo idag om hur jag känner o tänker så han är med på mitt spår. Ingen a på minst 10veckor. Så härligt att vi oxå kan stötta varandra i detta? hur känns allt för dig allic? Duktigt av dig finalisa?? nu kämpar vi?

Vad skönt för dig! ??? då kan ni ju peppa varandra. Försökte ju få med min på samma tankar vid flertalet tillfällen, men lyckades tyvärr inte ?

Just nu känns allt oroligt bra! ? Vilket jag anade, min utmaning kommer börja på tisdag... då gäller det att hålla hårt i ratten när jag åker hem, så jag inte svänger av mot bolaget ?

Är verkligen jättepepp, längtar nästan till att gå och lägga mig för att få uppleva känslan att i morgon vakna nykter.

Yes, nu kämpar vi! ??

Välkommen dag 1, som jag trodde inte svårt att stå emot igår, har inte ens något hemma. Trodde jag skulle vakna pigg, utvilad och stark... men nä tyvärr, känner mig ensam, ledsen och ohyggligt svag. Saknar honom så att jag skulle kunna slita ut mitt hjärta ur kroppen.

Vet att jag har en otroligt tuff arbetsvecka framför mig och att jag behöver samla kraft och energi för att klara den. Jag ska fixa det och jag ska fixa det nykter. Kom igen nu!! ???

Godmorgon? samma här inga konstigheter igår men tung i huvudet idag. Sömnkvaliten var kanske inte den bästa inatt men förhoppningsvis vänder det snart? usch vad jobbigt du har det med ditt ex. Känner så med dig. Ingen kan bestämma eller avgöra vad du ska göra. Vi ska och vi kan klara det ??

Tack vad gullig du e? idag känns det bra. Lite spänningshuvudvärk men annars inget. Har pratat med min läkare idag om min grundångest så ska nu börja KBT på onsdag. Blir spännande. Jag har ju så svårt att sova på nätterna tyvärr ! Men det kommer säkert bli bättre. Ändå dag 2 idag ju utan a-djävulen????