Hamnade här då jag bestämde mig igår för att nu får det vara nog. Jag som alltid varit målfokuserad, social, en glad förälder och partner. Vad hände? Jag vet exakt vad som hände, jag fick nej på en bukplastik, jag fick inte ett jobb som jag så gärna ville ha, jag hade många kämpiga år ensam med mina barn.
Ensamheten på kvällarna då jag kämpade med diverse jobb och hushållsarbeten och ledsamheten över att inte få den op jag tränat och kämpat för så länge behövde fyllas med något och vin funkade ju, socker funkade inte längre.
Karriärsbakslag - vinet hjälpte mig ännu mer och ja hela karusellen var igång. Nu föraktar jag mig själv, känner mig som en dålig förälder till mina barn, går upp i vikt, ja allt det där. Skammen och misslyckandet sitter som fastnålad i bröstet. Trots att vinandet eskalerade efter karriärsbedslaget så har jag lyckats klättra uppåt jobbmässigt. Arbetet är min tillflyktplats. Där mår jag bra, är högpresterande och får alltid högsta lönepåslagen. Tänker aldrig på alkohol när jag jobbar, bara när jag sätter mig i bilen hem. Först mat, sen mitt älskade vin, min allra bästa vän!
Nu har jag bestämt mig och jag kommer behöva skriva mycket, fråga massor och jag har läst massor med trådar idag! Ni inspirerar! För mig är det dag 2 utan vinet och huvudvärken är hemsk! Ungefär som bör man detoxar sig från kolhydrater i stort. Hur länge brukar den hålla i sig och vad kan jag förvänta mig mer?
Kram från mig!

Sådana drömmar är vanligt..Men ofta kommer dom mer sällan med tiden..Tänker också när jag vaknar ibland med vanlig huvudvärk, att så vaknade jag titt som tätt när jag drack..Det är verkligen ett eländigt beroende med alkoholen..Man mår dåligt både fysiskt och psykiskt, skam och skuld..Nära och kära som drabbas. Går ut över kärlek och ekonomi..Ändå fortsätter man bara att dricka..Så skönt att du snart är på benen..Så härligt att du håller nykterheten???

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!!

Får ni inte en hälsning av någon annan så får ni det av mig i varje fall!
Är förpassad hemifrån nu på morgonen. Dottern ska bjuda på brunch och fira en kompis som fyller år och jag ska åka iväg till min syster på förmiddagsfika. Det blir nog en bra dag! Hoppas bli firad av min särbo idag ❤️ Men det blir jag väl inte som vanligt! ?

Nejlika - drömmarna om A har avtagit. Nu ör det härliga erotiska drömmar istället. Jag måste vara svulten ???

FinaLisa - tack för din omtanke. Jag är piggare och har vårkänningar i kroppen istället! Så härligt ?

Miss Lyckad - just nu fattar jag inte hur jag haft råd med supandet. Mina pengar tar ju slut utan att köpa A. Kanske för att jag hittar på mer saker som kostar? ?

Fibblan - livet leker igen och drt sitter bara kvar en liten förkylning men den är helt överkomlig. I helgen ska jag lapa vårsol och insupa fågelkvitter samt hoppas få lite pirr i kroppen. Kan en 43-åring få det tro? ?

Grönablad? - all kärlek till dig! Hur är det med dig? ?

Efter 44 dagar som nykter inser jag att detta är min längsta nyktra period jag haft sen urminnes tider. En milstolpe är uppnådd ❤️

Ha en underbar dag allesammans!

??Kram PimPim ??

Blir så glad för din skull. Och min. För vår skull. Och alla andras.

Säger som studenterna: Fy f-n vad vi är bra. ?

Kramar i massor

Fibblan

Lyckligtvis har pirret i kroppen inget med åldern att göra..??! Men väl med ☀️ och vår i luften känslor. Kände lite av det häromdagen oxå, och det gör såån skillnad!
Jag har det lite halvkämpigt nu. Men tänker inte ge upp det jag påbörjat. Vill oxå möts våren nykter! Nykter med friskt och rent sinne och kropp! Det är klart jag ska unna mig det?!

Och du har oxå gjort helt rätt i att unna dig annat. Även om pengarna vi lagt på alkohol tidigare slukas upp, blir de ju uppslukade av bättre saker. Allt är bättre än att lägga dem på alkohol!!
Jag har oxå unnat mig?! Dyrt men väl investerade pengar i min hälsa, typ massage och sånt. Det kan man göra med lite bättre samvete nu, tycker jag, när man inte går direkt till systemet efteråt för o förstöra kroppen igen..
Heja oss - och grattis till både dig och mig för rekord✨?!
44 dagar det är ju bara helt fantastiskt
bra gjort av oss?!

Fortsatt fin kväll ?
Kram/
Fibblan ?.

Nejlika

Haha med tanke på dina nya "gladare" drömmar hoppas jag särbon firar dig ordentligt ikväll ändå ?

Skönt att höra att du mår bättre och stort grattis till din nya milstolpe, så fantastiskt!!! ?

Firar ju samma dag som många här ?? 44 dagar eller den 45:e avklarad med nu. Det är bannemej riktigt grymt gjort av oss ??!!
Hoppas du blev lite firad av din särbo på alla ❤️ dag!! Det är du verkligen värd av flera skäl!! Behåll din positiva inställning det är den som håller!! KRAM ⭐️⭐️

Ikväll har jag varit på både AW och konsert utan alkohol i kroppen! Det gick kanonbra men fan vad sugen jag var på ett glad vitt där ett tag! Men musiken höll mig på andra tankar och en och en halv timme gick väldigt fort! Artisteten är då superduktig och en redig snygging så jag fick torka mig i mungipan några gånger och snigelspåren var ett faktum ??? #ryggdunktillmig

Och stor Bamsekram ? till er andra! Hoppas ni haft en lika lyckad fredag som mig! Nu ska jag kika på På Spåret eftersom jag missade det tidigare ikväll.

Ta hand om er och stort tack för att ni finns!
❤️❤️❤️
? Kram PimPim ?

Konsert o uteliv massa vin o öl runtom det måste vara en tuff miljö att vistas i ??
Men du fixade det!! Grymt ??
Heja heja fortsätt så!! Hoppas du får en riktigt fin fortsättning på helgen ??
KRAM ⭐️⭐️

Att du fixade det, och att du inte var det... ?

Bra att inte agera på suget, hur mycket vinet än hört till tidigare. Dags att skapa nya referenser. Nästa gång är det detta minne du har med dig.

Du är så himla bra. Kram

Fibblan

..nu när jag lyckats samla på mig lite kraft och har lite mer lugn. Shit, vilken pärs?.. och du har också haft en kamp mot suget, vad jag förstod av dina inlägg.
Men vi klarade det än en gång..??!

Och fortsätter samla på oss erfarenheter av att det går/ att vi klarar oss utan alkohol ?!

Ha en fortsatt fin vecka?
Kram/
Fibblan ?.

Är lite stolt över mig själv att jag lyckats med 50 dagar utan A! Givetvis kommer det bli fler dagar. Vissa är dock kämpigare än andra och det är stunder då jag känner mig lite ensam och rastlös.

Imorgon är det dags för både klipp, sling och nagelfix! Håret är slitet och behöver en uppfräschning. Lite glans och lyster är aldrig fel!
Har till och med tagit brun utan sol i fejan för att inte se så hemskt blek ut, men jag känner mig inte piggare för det. Är inne i en galet trött period nu och känner att jag behöver mer sömn än vad jag får. Skulle kunna sova i 12h lätt, men får iallafall 7,5h sömn ihållande och det är inte fy skam.
Innan när jag gick med bakrus varje dag var jag också trött och hade sovit sämre. Då vaknade jsg alltid framåt 04:00 med hjärtklappning och ångest över mitt drickande. Det slipper jag i varje fall nu!

Kram PimPim ?

Nejlika

Du ska vara så stolt, 50 dagar!! ?
Du gör så rätt att unna dig att bli ompysslad imorgon, om de bara visste vilken pärs du tagit dig igenom - då skulle de avsluta med en tiara efter håret blev klart ??
Känner igen det där med tröttheten, men försöker se det som att hjärnan tar ut sin rätt och behöver vila, den jobbar ju för fullt med att omprogrammera sig frisk och pigg. Tillslut släpper nog tröttheten och vi blir piggare än någonsin ?
Önskar dig en lång härlig djup sömn ?

Grattis på 50-dagen??????
Så bra du har kämpat!
Du är värd att bli ompysslad från topp till tå?

Kramar
???

Jag är inte så flitig här inne men tittar in med jämna mellanrum o ser hur det går för er! Stor kram o Grattis till alla nyktra dagar, även jag är nykter! Firar mina 50 idag! ⭐⭐⭐ // Gröna blad ?

Fibblan

Oavsett stort GRATTIS ?✨??!!
Jag är på 50 idag och har för mig vi är på samma..?☺️!
Trött - men en riktig pingla nu då kan jag tänka mig?! Man får göra vad man kan för o pigga upp sig..?! En liten tröst är iaf att de allra flesta känner sig så vid denna tiden..
Och VI ÄR NYKTRA! (Tänk hur trötta vi känt oss om vi fortsatt med skiten, i den omfattning vi gjorde..☠️

Stor kram pinglan ??!
/Fibblan ?