Tillbaka igen

804 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Fibblan
Men vart tog mitt inlägg vägen..🤔?

Skrev till dig igår Jasmine. (?) Måste missat spara-knappen..🤔. Vad dumt, men det jag ville ha sagt är att jag tycker du jobbar på så bra❤️! På 5e dagen av nykterhet idag💪!
Snart en vecka..😘🙏! Förstår vad John menar med att det kan bli för mkt, samtidigt som det verkligen är till hjälp att fokusera på annat när man ska bryta den destruktiva vanan.. Imponerad också av din morgonträning!! Och du märker redan att du också ser piggare ut, att kroppen känns starkare OCH det viktigaste av allt tänker jag, som är så skönt att höra:
lite mer hopp om framtiden 🙏!
Fortsätt, håll i - nu är det fredag och helg..kanske mer tankar på A och sug (konstigt egentligen när jag förut inte brydde mig särskilt om vilken veckodag det var..) Hur har du det med det?
Hoppas du kan se 1 vecka som en första milstolpe 🎉! Du är snart där..
Hejar på dig❤️!
Stor kram
/Fibblan 🌼.

PimPim
😳... klockan 6?!

Är imponerad! Jisses vilken bra disciplin du har! Bra kämpat!👊🏻✨
Härligt att höra att du är lite på G nu! Så glad för din skull 💖 som du kämpar!!
Ha en fin helg nu! ☀️☀️☀️

Kram PimPim🌷

Allterbra
Grymt

Du är stark och har riktig bra disciplin när det gäller träning och sånt. Du får ge alkoholen samma fokus, dvs ge fan i den i all framtid och använd din disciplin 🥳
Trevlig helg, syns på gymmet 06.00 i morgon 💪🏻💪🏻

Vinäger
Fin läsning

Hoppas att du får en fin helg, som blir precis så som du vill. Önskar dig lite medgång nu, det är du värd, fina du. Du är bra, glöm inte det.

Kram

Jasmine
Haha, idag blev det inte kl 6 ;)...

… men kl 11. Precis hemma efter ett pass med löpträning. Promenerade till gymmet så fick även lite sol på näsan. Jag räknar till fem vita dagar nu och det känns så bra! Vad som känns mindre bra är att jag var på en begravning för en nära anhörig igår.. så sorgligt.... någon som gick bort för tidigt. Det påminner mig om att vi måste ta tillvara på varje dag och där ingår definitivt inte att simma bort i en dimma i soffan. Eller dricka så mycket på en bar att man ramlar och slår huvudet. Suck.

Disciplin, ja det är inget jag har så stort bekymmer med;) Annat än när det gäller alkohol. Och Fibblan, det är alltid svårare på fredag och lördag eftersom alkohol är så naturligt bland mina vänner. Alltså, inte att man dricker mycket, men 1-3 glas vin till en middag eller på en bar är normalt socialt drickande i min bekantskapskrets och den självklara frågan är ofta "Ska vi ses och ta ett glas vin?". Jag har skrivit det förr, att de svåraste situationerna för mig är när jag träffar en eller ett par vänner, inte på större fester eller AW.

Ha en fin lördag alla forumvänner! Kram <3

Nejlika
Beklagar sorgen... ❤️

Att förlora någon nära är tufft.
Men du har rätt. Vi har behandlat våra kroppar med alkoholen som om det alltid finns en morgondag. Det gör det inte alltid och det kan man man smärtsamt bli påmind om ibland.

Skönt att du trots sorgen verkar ha tagit väl hand om dig själv och vill säga stort grattis till fem dagar!! Nu är du verkligen igång! 💪 🌠 Önskar dig en fin söndag 🌺

Kramar Nejlika

PimPim
Beklagar sorgen! 😔💕 Att få ett fint avsked är så viktigt!

Ja visst är socialdrickandet det jobbigaste. Jag känner mig galet osocial nu. Träffar inte alls lika många vänner så som jag gjorde i höstas. Men det har ju en naturlig orsak nu med. Jag är galet trött.
Jag kan inte dricka 1-3 glas vin. Måste ha grundat innan med en flaska för att klara det isåfall. Min tanke är att det måste vara fler än jag som gör så bland mina vänner... eller är jag bara den enda?
Hoppas du haft en bra helg Jasmine! Med härlig träning och allt annat ✌🏻😘💕

Kram PimPim 🌷

Fibblan
Med varmt deltagande..💜❤️🧡

Starkt av dig att hålla din nykterhet mitt i sorgen..
Kramar
/Fibblan 🌼

Vinäger
Kram till dig

Så jobbigt att mista någon nära. 💗 Otroligt stark att gå igenom det jobbigaste nykter. Du är stark. Hoppas att du kan känna stolthet över dig själv mitt i allt det svåra.

FinaLisa
Godmorgon Jasmine🌅

Hur är läget? Tänker på dig och hoppas du inte stressar för mycket...
Kramar
💚💚💚

Gamlahäst
Jasmine

Vill bara skicka en kram 😍

Allterbra
Hello

Hur går det för dig ?
Det är tyst, men du kanske har fullt upp med träning och annat som är nyttigt 😊😊

Allterbra
Hello

Hur går det för dig ?
Det är tyst, men du kanske har fullt upp med träning och annat som är nyttigt 😊😊

Vinäger
Jag med

Tänker på dig, men hoppas på att det är som Allterbra skriver. 💗

Hör av dig när du vill och orkar.

Kram

Fibblan
Vi är många som tänker på dig💜!

Hoppas inga nyheter,
står för goda sådana💚!
Oavsett, finns vi här.

Stor kram
/Fibblan 🌼.

Amanda igen...
Ville se hur det är med dig

Ville se hur det är med dig Jasmine. Alla gånger du funnits där för mig och visat att du tänkt på mig❤️Jag hoppas innerligt att din frånvaro här bara betyder att ditt liv fylls av mänsklig verklighet, den där alkohol inte har något utrymme, tänker på dig🌺🙋🏻‍♀️

Jasmine
Så kom jag till min egen tråd...

Nu har jag kommenterat i flera trådar och skjutit så länge jag kan på att skriva i min egen. Jag måste ju vara ärlig här eftersom jag inte har någon att prata med irl. Efter fem dagar nykter så var jag bjuden på middag av en ny dejt på lördagen och då blev det vin. Jag borde ha kommit upp med någon nödlögn, men så blev det inte. Ångest på söndagen och känslan av att ha "misslyckats". Sen har det bara gått utför. Har dessutom blivit sjuk och varit hemma från jobbet i tre dagar, någon infektion med snuva, huvudvärk och ont i leder. Jag känner mig helt under isen och vet inte riktigt var jag ska börja. Samma visa som förut alltså.... det var det där med den repiga skivan som hakar upp sig.

Tack för att ni finns här och kommenterar- Nejlika, Vinäger, FinaLisa, Amanda, PimPim, Fibblan, Gamlahäst, Allterbra…. ni betyder så mycket för mig ❤️

Jag förstår inte varför det blir så här när allt skulle kunna vara så bra... Jag vet ju att livet utan alkohol är så mycket bättre!

Kramar till er alla❤️! Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter! Nu kör vi ;)

Trasig22
Känslan att må bra slår

Känslan att må bra slår allting.

Gamlahäst
Hänger på

Skönt att höra från dig , jag börjar oxå om imorgon igen , nu kör vi ! 💪

bubbelgum
Ja eller hur! Jag har inte

Ja eller hur! Jag har inte druckit något sedan den sista februari och nu kissar jag konstant. Har ni fått göra det? Kan det beror på att var samlat vätska av alkoholen eller ngt annat? Det är på en problematiks nivå just nu, inga UVI - känningar, men kan också vara mitt myom som tycker på blåsan eller att jag dricker mkt vatten.. Jag tror att jag ska våga be min läkare om Naltrexon för jag vill kunna dricka vin framöver och vill ha en krycka. Tar beslut när jag varit nykter ett par veckor till. Ha en fin söndag på er! Ta stöd av varandra om ni känner sug!

Vinäger
Positivt på slutet

Det är det viktigaste. Återigen, ingen idé att gräva ner sig i det som gick snett. Får du ut någon strategi av att grubbla på det, så gör det. Om inte, släpp det och ta nya tag. Precis som du skriver själv:

Nu kör vi!

Kram 💗

PS. Nu var det Jasmine över hela första sidan. 😉 Tänkte på att du brukar skriva att det är Vinäger över hela och att det då tyder på att jag mår bra. Detta tolkar jag som att du nu är lite piggare iaf. DS

PimPim
Ta en dag i taget 💖

Som du skrev ny vecka, nya möjligheter! ✌🏻Fokusera framåt ➡️
Är nyfiken på hur dejten gick? 😉

Ha nu en underbar vecka 😘
Kram PimPim🌷

Fibblan
Nu kör vi🍀! Fall i helgen, också förkylning..

.. huvudvärk och ledvärk, men med halsont istället för snuva..😷.
Nykter dag 2 idag. Ställde om "räkneverket", eftersom jag drack två dagar i rad.. men kommer ändå ha de andra 69 räknade dagarna i bagaget..😉. Är ju långt ifrån i samma utgångsläge nu, som jag var 1 Jan. Och det viktiga är ju vad vi gör med våra bakslag..💪!

Idag är det ny vecka - nya möjligheter ✔️💚!
Haka på så tar vi nya kraft-tag tillsammans🤗!

Och kryakramar till oss båda😘🤗❤️!
/Fibblan 🌼.

Jasmine
Vaknade nykter...

… men det var inte enkelt att stå emot a-djävulen igår.
Nu blir det morgonpromenad i solen. Tack alla fina för att ni kommenterar- skriver mer ikväll.

Ja, nu kör vi ;)

Kramar ❤️

Trasig22
Utnyttja all ledig tid med

Utnyttja all ledig tid med barnen, familjen, vänner och bekanta. Ut i solen och njut! Ta en kaffe och lös ett korsord eller ring till en kompis du inte pratat med på länge. Se till så att du styr alkoholen och inte tvärtom! Behöver du prata så finns jag tillgänglig rätt ofta.

Nejlika
💖

Starkt att du stod emot suget igår.
En dag i taget 💪
Heja dig!

Allterbra
Starkt

Att du stod emot suget igår och lika starkt att gå upp innan kl 7 för att promenera 💪🏻🏃🏼‍♀️

Ps alla vi som hänger här, vet att livet är bättre när man är nykter. Ändå så dricker vi, eller några är ju så duktiga att dom har slutat och inte får återfall. Snart är vi oxå så duktiga, kram och hej 😊🥳

Vinäger
Nu kör vi

Härliga och uppmuntrande ord.

Kram på dig 💗

Jasmine
Tack alla fina ❤️

För att ni finns! Det är inte alls bra med mig... (ja, den har man hört förr;)). Har gått upp tidigt och tränat varje dag hela veckan, men också druckit varje kväll hela veckan. Jag hittar inte min motivation... tänker att allt är meningslöst ändå. Behöver bli av med den där klumpen i halsen, yrseln och hjärtklappningen. Men, kraven på mitt jobb är väldigt höga, vi är flera som jobbar på nätterna och jag kan aldrig med gott samvete känna mig "ledig".

PimPim, min dejt är fin… snäll och omtänksam till skillnad från den som jag ägnat mitt liv åt de senaste tre åren. Men, jag vet inte... ser att han är inne på den där dejtingsidan hela tiden trots att vi träffas... Hur ska man tolka det liksom?

Nä, tyvärr finns det inget som känns bra just nu- otroligt stressigt på jobbet, strul med min exman, osäkert förhållande och som grädde på moset bråkar jag med min mamma som hittar på sin egen verklighet.

Men, det blir säkert bättre... någon gång...

Kramar till er alla!❤️

PimPim
💕Kramar om💕

Önskar jag kunde hjälpa dig! Det ör ju ändå strongt av dig att träna varje morgon. Det lr inte alla som fixar!
Vad det gäller dejten så förstår jag din känsla. Var där en gång i tiden jag med... ta en dag i taget där 💖

Nu väntar jag bara på att våren ska komma på riktigt! Idag är ett riktigt skitväder och mitt humör är så beroende av det. Tur msn inte har någon A hemma!

Ta hand om dig fina du 💖

💕🌷Varma kramar PimPim🌷💕

Sidor