Hittar inte mina gamla trådar, blir en ny.. Ser att jag varit medlem här i drygt sex månader. För sex månader sen tänkte jag att jag måste sluta dricka, sluta låta a styra mitt liv. Det har gått sådär... Vita perioder har blandats med perioder av alkohol varje dag, både bland vänner och smygdrickande hemma. Jag är rädd, rädd för att jag inte ska klara att släppa taget om a, min enda vän som alltid ”finns för mig”. Finns där för att ta bort ångest och oro, hjälpa mig att känna mig glad för en stund, tysta mina destruktiva tankar och hjälpa mig att sova. Jag är rädd för vad jag ska göra av alla känslor ich tankar om jag inte får hjälp av a. Samtidigt vet jag att jag är ute på en farlig väg.

Nu ber jag om lite hjälp och pepp från er på forumet. Ingen irl vet om mitt beroendeproblem och kan därför inte hitta någon hjälp i verkliga livet.

Har läst mycket här och blir så inspirerad av Amanda, Mary Poppins, Mirabelle, Emma79, Jojo (som började försöka samtidigt som jag och hållit sin nykterhet.. wow..) och många andra... Kan ni så borde ju jag kunna? Eller? Jag måste iaf försöka för jag är så trött, så otroligt trött på allt (ffa mig själv), sliten, ledsen och allmänt livstrött. Hoppas att nykterhet kan hjälpa mot några av de känslorna.

Kram till alla er som kämpar där ute!

Det är det viktigaste. Återigen, ingen idé att gräva ner sig i det som gick snett. Får du ut någon strategi av att grubbla på det, så gör det. Om inte, släpp det och ta nya tag. Precis som du skriver själv:

Nu kör vi!

Kram ?

PS. Nu var det Jasmine över hela första sidan. ? Tänkte på att du brukar skriva att det är Vinäger över hela och att det då tyder på att jag mår bra. Detta tolkar jag som att du nu är lite piggare iaf. DS

Som du skrev ny vecka, nya möjligheter! ✌?Fokusera framåt ➡️
Är nyfiken på hur dejten gick? ?

Ha nu en underbar vecka ?
Kram PimPim?

Fibblan

.. huvudvärk och ledvärk, men med halsont istället för snuva..?.
Nykter dag 2 idag. Ställde om "räkneverket", eftersom jag drack två dagar i rad.. men kommer ändå ha de andra 69 räknade dagarna i bagaget..?. Är ju långt ifrån i samma utgångsläge nu, som jag var 1 Jan. Och det viktiga är ju vad vi gör med våra bakslag..?!

Idag är det ny vecka - nya möjligheter ✔️?!
Haka på så tar vi nya kraft-tag tillsammans?!

Och kryakramar till oss båda??❤️!
/Fibblan ?.

… men det var inte enkelt att stå emot a-djävulen igår.
Nu blir det morgonpromenad i solen. Tack alla fina för att ni kommenterar- skriver mer ikväll.

Ja, nu kör vi ;)

Kramar ❤️

Trasig22

Utnyttja all ledig tid med barnen, familjen, vänner och bekanta. Ut i solen och njut! Ta en kaffe och lös ett korsord eller ring till en kompis du inte pratat med på länge. Se till så att du styr alkoholen och inte tvärtom! Behöver du prata så finns jag tillgänglig rätt ofta.

Nejlika

Starkt att du stod emot suget igår.
En dag i taget ?
Heja dig!

Allterbra

Att du stod emot suget igår och lika starkt att gå upp innan kl 7 för att promenera ????‍♀️

Ps alla vi som hänger här, vet att livet är bättre när man är nykter. Ändå så dricker vi, eller några är ju så duktiga att dom har slutat och inte får återfall. Snart är vi oxå så duktiga, kram och hej ??

För att ni finns! Det är inte alls bra med mig... (ja, den har man hört förr;)). Har gått upp tidigt och tränat varje dag hela veckan, men också druckit varje kväll hela veckan. Jag hittar inte min motivation... tänker att allt är meningslöst ändå. Behöver bli av med den där klumpen i halsen, yrseln och hjärtklappningen. Men, kraven på mitt jobb är väldigt höga, vi är flera som jobbar på nätterna och jag kan aldrig med gott samvete känna mig "ledig".

PimPim, min dejt är fin… snäll och omtänksam till skillnad från den som jag ägnat mitt liv åt de senaste tre åren. Men, jag vet inte... ser att han är inne på den där dejtingsidan hela tiden trots att vi träffas... Hur ska man tolka det liksom?

Nä, tyvärr finns det inget som känns bra just nu- otroligt stressigt på jobbet, strul med min exman, osäkert förhållande och som grädde på moset bråkar jag med min mamma som hittar på sin egen verklighet.

Men, det blir säkert bättre... någon gång...

Kramar till er alla!❤️

Önskar jag kunde hjälpa dig! Det ör ju ändå strongt av dig att träna varje morgon. Det lr inte alla som fixar!
Vad det gäller dejten så förstår jag din känsla. Var där en gång i tiden jag med... ta en dag i taget där ?

Nu väntar jag bara på att våren ska komma på riktigt! Idag är ett riktigt skitväder och mitt humör är så beroende av det. Tur msn inte har någon A hemma!

Ta hand om dig fina du ?

??Varma kramar PimPim??

Hoppas att det blir bra med din fina dejt. Det är nog vad du behöver nu för att gå till den sista motivationen. Önskar så att allt ordnar sig. ?

Kram på dig

Fick leta efter din tråd....
Hur är läget? Det var ett tag sedan.
Själv är jag inte på forumet så ofta nu utan har valt att titta in en gång i veckan.
Läser mest de " de gamla" och saknar dig bland dem...
Hoppas du mår bättre och fått det lite lugnare på jobbet.

Kramar
???

Vill bara säga att allt är bra med mig?. Jag saknar er alla här inne, men jag har inte riktigt haft varken tid eller ork.... Men, jag har sökt ett nytt jobb och jag har brutit min destruktiva relation. Och bäst av allt- jag har hittat en ny kärlek?. Allt är inte solsken, men det mesta...☀️

Kramar till er alla????

Och lite extra kärlek till mins gamla vänner FinaLisa och Vinäger?

Vad glad jag blir att höra ifrån dig!!!
Och att du mår så mycket bättre?

Önskar dig en härlig sommar med den nya kärleken☀?????☀

Många kramar till dig!
???

Tänker på dig ibland och undrar hur du har det. Hoppas att det är för att ditt liv flyter på bra som du inte skrivit på länge.

Kram till dig ?

Letade reda på din tråd för att se hur det gått för dig. Är du ok? Jag har tänkt på dig då och då... saknar dig här ?

Det var längesen jag var här, men nu kändes det dags att göra en uppdatering. Tänker på er alla och kollar ibland hur ni har det, men har inte haft varken tid eller lust att skirva något eget. Det betyder inte att mitt liv är helt smärtfritt, men på senaste tiden har det varit uthärdligt. Och, det är det även idag.... dvs jag kommer att gå min morgonpromenad, tvätta håret, sminka mig och gå till jobbet och hålla mina möten. Jag kommer inte att ligga kvar under täcket och fundera på varför jag avslutar varje dag med för mycket vin och för mycket godis, mackor, kex eller vad som nu finns hemma. Jag kommer inte att ringa min chef och säga att min arbetssituation är outhärdlig, jag kommer inte att kontakta mitt ex och fråga vad han fick ut av att såra mig så mycket, jag kommer inte ringa min så kallade mamma och säga att hon inte kvalificerar in på den positionen (som min mamma alltså, för en mamma ska bry sig om, tycka om och sätta sitt barn främst) Nej, jag kommer att le, vara trevlig, laga middag till mina barn och tränga undan allt det där andra. Sen kanske jag avslutar dagen med vin... eller inte..

Jag gråter inombords trots att jag har en ny kärlek, ett jobb som försörjer mig och mina barn, ett hem som jag trivs i, vänner som jag tycker om... men, något inom mig håller på att gå sönder och jag vet inte hur jag ska stoppa det. Jag vet inte heller om jag mår dåligt på grund av vin eller om jag dricker vin för att jag mår dåligt.

Kram till er alla och hoppas er dag blir bättre än min....

Jag hoppas att du kan hitta ett sätt att kanalisera och så småningom lösa upp all smärta du bär på. Du är så bra på att ha insikt om dig själv. Vad bra att du hör dina signaler. Önskar dig så att komma fram till lösningar som kan bromsa dig innan du går sönder.
Tänker på dig.
Grattis till nya kärleken.
Stor kram!