Nykter till midsommar! And beyond..

1209 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Fibblan
Underbara - är vad ni är💕!

Tack för pepp och styrkekramar 🤗!
Och tack för att ni får mig att känna det som att det är möjligt! Det är så betydelsefullt med människor som ni! Det är verkligen stärkande att ni också väljer att tro på att detta kan gå😘! Att det ska gå! Och ni vet! För ni gör ett så j-la bra jobb för egen del💪!
Tack för inspiration 💚!
Kram och godnatt!

(Har sagt det ett tag nu...hahaha😅)
Har dock fortfarande semester, så inget nervöst räknande på antal sovtimmar eller oro för att inte kunna fokusera tillräckligt på jobbet. Därför så bra att ta itu med det här'a, innan man är tillbaka i de där stressiga gängorna.. och också därför som jag valde att lägga av med nikotinet nu på semestern. Det var enda chansen att göra ett ärligt försök, så förstår verkligen hur du tänker Lennis. Även om våra respektive kanske tyckte/tycker annat..😅. Och halverat är också bra💪! Vill du bli helt kvitt, kommer du fixa detta med! Det är jag säker på😘. Stegvis. Bara du vet vad som funkar bäst för dig! Och om du vill/behöver sluta helt eller helt enkelt kan känna dig nöjd med de förändringar du har gjort hittills ☺️. För egen del var "satsningen" då för en månad sedan, att sluta med både alkohol och nikotinet. Precis som du gjorde Pellis. Men resultatet blev det omvända för mig. Lyckades avhålla mig helt från snus, men typ halverade alkoholen (mot vad jag skulle druckit om jag inte ansträngt mig alls..😬). Och som jag sa innan, ökade jag snuset snarare när jag slutade med a förra gången. Så det som redan har skett är faktiskt jättebra! Och väldigt bra gjort av dig Lennis att klara av att halvera mitt i "slutandet" av det andra💪! Och du Pellis är helt fri från båda, eftersom de är så starkt förknippade med varandra, så förstå hur grymma vi är allesammans 😁!
Härligt att få vara en del av och ta del av allas positiva förändringar!
Heja oss💪💚🍀!
Nu säger jag godnatt och intalar mig att morgondagen ska få fortsätta i samma positiva anda🙏✨🌅!
Kram
/Fibblan 🌼

Fibblan
Klapp på axeln

Gick med beslutsamma steg förbi systemet..💪
Bara en sådan sak..😅!
Usch, sov verkligen ingenting i natt..lättirriterad och trött. Tänker att jag varit mer tålmodig med barnen med 1-2 glas vin i kroppen.. Fel! Error! Feltänk i systemet är vad det är..
Nöjd att jag står pall, för jag vet att även om sömnen kan bli sämre nu ett tag, så blir det bättre i längden. Och att sömnen skulle vara bättre med alkohol är ju förresten också ett feltänk. Det är bevisat i forskning att alkohol försämrar vår sömn kvalité, även om man ju somnar snabbare och upplevelsen är att man kommer till ro, så är det allt annat än det man gör.
Tur att man samlat på sig lite kunskap så man kan lappa till alkoholdjävulen med små kunskapslavetter när hon tror att hon kan övertala mig till att bryta mitt löfte till mig själv..😅!
Så, en rak höger på den och så lyssnar jag bara inte mer..👊😁!
Lite strid idag med andra ord..
men det går bra👍!
Jag är beredd och jag vinner💪☺️!

Kram
/Fibblan 🌼

Pellis
Sömn och vin

Hur många gånger har jag inte fått höra att "jag sover så gott på ett glas vin". Fel fel fel, precis som du skriver. Att jag inte fattade, helt galet faktiskt. Jag har inte fattat varför jag vaknat på nätterna och sovit urdåligt. Hjärtklappning de luxe!

Du som varit alkoholfri längre än jag (tidigare alltså), när tyckte du att du fick sömnen tillbaka som bäst? Jag sover ju mycket bättre nu än förut men undrar vad som händer härnäst?

Knaskatten
Pepp!

Bra jobbat Fibblan!
Hoppas verkligen att du sover bättre i natt. Kroppen är ju van att få i sig alkohol, så det är inte konstigt att den reagerar när det förändras. Ge det någon vecka! Och kom ihåg ”HALT” - när man är Hungrig Arg Ledsen Trött är det lättare att känna sug och trilla dit. Så försök att ta hand om dig på alla sätt. Kanske en promenad innan läggdags? Ett bad? Dämpa belysningen? Öppna fönstret så att det blir svalt i sovrummet? Ta bort skärmar sista timmen innan läggdags?
Hjälper det inte kanske du behöver en insomningstablett. Lycka till! Kram ❤️😸

Fibblan
Ordning på sömnen kommer ta sin tid..

..om jag minns rätt. Pellis- Kommer faktiskt inte riktigt ihåg. Tror jag ska gå tillbaka i min tråd och se om jag kan få ngn uppfattning om det..🤔☺️. Och så berodde det nog på olika saker i olika skeeden på nå vis. I början och så som inatt är det nog lite ren fysisk abstinens som ställer till det. Kryp i armar och ben, ngn slags klarhet och beredskap i huvudet, väldigt lättvöckt och det lilla jag sov var med mardrömmar. Men nu ska ju giftet ur, och det är bara dag 2 så det hör väl till..🙃. Så gott att höra att du redan märker skillnad till det bättre👍🤗! Jag tycker nog de flesta beskriver det som du upplever. Men jag minns att efter en veckas iaf klarvakenhet nätterna igenom, så kom förståeligt nog en väldig trötthet och sedan var jag så trött, så väldigt länge. Och jag sov mkt bättre då och så mkt jag kunde och som livet tillät med 2 små barn, jobb, hus o hem etc..men det var en frustration länge minns jag, att jag inte kände samma pigghet och energi att ta tag i hus och hem och röja och städa och baka som de flesta andra..☺️. Nåja nu vet jag mer hur det var sist för mig, och har också mer rimliga förväntningar på vad jag kan förvänta mig. Det är bra 👍! Det jag märkte först som positiva skillnader, var nog rent utseendemässigt. Mindre plufsigt ansikte, inte så trötta ögon (mindre röda i, blå under..hahaha) fräschare hy, midjan kom tillbaka snabbt. Mer tålamod ändå tror jag också det blev redan efter en vecka. Så det är det jag tar sikte på nu närmst😊! Jag väntar tålmodigt på dessa små tecken, som ju ger mer motivation. Inte så mkt till svar på dina frågor kanske Pellis🙃😉❤️(?)

Knaskatten🐱- tack för pepp❤️ och kloka ord! Bra att bli påmind om att ta hand om sig i eländet, som det ju faktiskt är iaf för mig så här i början att bli kvitt. Och eftersom jag har så lätt att bli föraktfull mot mig själv (mer när jag dricker förstås..) så är det jätteviktigt att jag gör precis som du säger. Att jag snarare rår om mig själv! Det är fokus och får bli slutorden för ikväll! Nu ska jag följa ditt råd och ta ett varmt bad (promenaden avklarad👍😉) och stänga ner skärmarna för ikväll.
Sov gott alla💜!
Hörs imorgon och tack😘!

Stor kram
/Fibblan 🌼

FinaLisa
Heja dig Fibblan👍🌺

Du är på G känner jag!🤗
Vi kämpar på💪💪😄💪💪

Kramar
💚💜💛

Miss Hyde
Sov sweet Fibblan

Du har verkligen gjort dig förtjänt av en hel natts god sömn🥇Kram!

Fibblan
Tack FinaLisa och miss Hyde💕!

Ni vet hur det är. Så tacksam över att det, att det finns de som tycker det är värt med en medalj redan på dag 2 😘 -Tack miss Hyde😆!
Det är ju jobbigt detta. Jag är lika beslutsam och övertygad om att detta är rätt. Jag ska fortsätta på den nyktra stigen, men shit vilken pärs i natt med. Pyttelite sömn och de stackars stunderna jag fick var fulla av ännu läskigare mardrömmar än igår.. varför?!
Varför blir det så? Var så rädd ena gången jag vaknade att jag inte vågade somna om på minst en timme.. sjukt - vuxna människa🙃. Och däremellan vandrar barnen mellan sängar och toabesök etc.. så det gäller verkligen att de timmar man får blir bra. Usch..gnälligt här denna f.m.
Men men, nu är en ny dag DAG 3👍! Sedan är det bara nedförsbacke..😅 bara låta dagarna rulla på.. hahaha, skämt å sido. Men jag får göra vad jag kan med att hålla mig positiv just NU. I natt var i natt. NU är NU..

Ha en go dag ni alla och jag ska göra mitt bästa för att också ha det..🙃
Kram
/Fibblan 🌼

Fibblan
Usch..så disträ och lättirriterad..😡🤬

Vill inte vara på detta sätt - och jag vet att det är för att kroppen skriker efter giftet, men jag ska fan inte..!
Det jobbiga är kombinationen av det rastlösa ofokuserade och irritationen. Går omkring och känner mig småförbannad men kan ändå inte förmå mig att göra ngt konstruktivt med "energin"..såå frustrerande..! Hela huset fullt av barn också, så jag kan liksom inte bara på med dojjor och ut och gå, vilket förmodligen hade varit det bästa nu..
Skulle kunna ta itu med lite tvätt men allt känns som triggers nu..
Nåja. Det kommer gå över detta med🙏! Och jag vet vart jag är på väg..Nu gäller det att hålla siktet på horisonten. Nagla fast den med ögonen och bara lugnt och fint styra genom de vågorna.

Kram/
Fibblan 🌼

Fibblan
En liten glimt av bättre..✨ redan🙏😆

Blev lite full i skratt när jag hörde min son skryta om mig till sin kompis..hahaha😅! "Min mamma vet ALLT om naturen!"
Ni vet den åldern, när var barn har den starkaste pappan, och tydligen den mest allvetande mamman 😂!
Snuttisar, det är ju för dem också. Jag måste bryta innan det går illa. Vill ju att de ska ha en mamma att kunna lita på och räkna med! Och jag tänker att de har haft det hela tiden, men det är säkert ett slags försvar med för att det är det mest smärtsamma att titta på.. klart det funnits stunder när de blivit förfördelade till förmån för alkoholen..
Inga utspel eller dumheter på det viset. Men just irritation och trötthet. Hur pigg är man en söndagmorgon efter 1 liter vin på lördagskvällen..
Usch nä. Slut med det!
Kom vitt, rent och fräscht 🌼🌼🌼!
.

FinaLisa
Fibblan❣️

Du är så fin och fullproppad med liv och känslor😀🤗
Förstår att det kryper i dig emellan varven... Kanske du skulle ha en boxboll hängandes i något rum? Just när irritationen slår till! Så kan du slå tillbaka med en gång!!💥
Skönt att du håller i, det mår du bäst av 🤗

Kramar
💛💜💙

Fibblan
Och du är så go -FinaLisa 💕

Som lägger märke till och som får mig att känna mig okej med hela mitt register av känslor.. kanske nästan som om det vore en
tillgång..🙃😘! Tack för dig💕!
För jag tror de kan vara just det, om jag bara får till att kunna handskas med dem på ett konstruktivt sätt..
Och absolut en superbra idé med boxboll, har funderat på detta må du tro..😜. Inget fel på mkt känslor, men bra att kunna hitta de där olika kanalerna och tillfällena där de kan få utlopp..och i småbarnsåren, om man nu fortfarande kan kalla det de..😏, är ju möjligheterna begränsade att ta sig ut och/eller avreagera sig när det skulle behövas..
Tack för att ditt stöd💜!
Stor kram
/Fibblan 🌼

Knaskatten
Bubbliga Fibblan

Du känns som en person som inte behöver alkohol för att komma ur skalet. För finns det något skal? Underbart! 😻
Det tuffar på för dig nu ju! Bra jobbat och fortsätt så. Kram!

Lennis
Boxboll låter som en kanonidé 🌺🌺

Heja dig Fibblan!! Du gör det så himla bra!! ❤️❤️ Man mår ju så himla bra när man inte dricker! Man är med i alla känslor o ja allt är inte guld o gröna skogar men det är livet...utan att man maskerar eller dövar det. Skönt o jobbigt bitvis att tackla alla känslor utan det fördömda vinet men sååå himla skönt för varje gång man tagit ett tillfälle som tidigare var garanterat döva med vin men utan! Man stärks blir starkare o bannemej nu ska vi bli starka!! Boxboll är kanske något att få ut alla känslorna o avreagera sig 😊😊 Heja heja oss ❤️❤️ Skickar lite styrkekramar 🌸🌸

Fibblan
Knaskatten och Lennis ❤️ tack för pepp

Och styrkekramar..🤗!
Det behövs😨
Idag är det dag 5 och första nyktra helgen, på jag vet inte när..
Det ska gå. Känner inte att jag vill ha. Samtidigt är jag trött och otålig. Vill bara vara för mig själv.
Får se vad jag kan göra för att vända riktning på humöret..🤔. Oavsett, hur dagen blir ska jag INTE DRICKA ngn ALKOHOL..💪!!

Kram
/Fibblan 🌼

FinaLisa
Bra Fibblan!👍🤗

Ta aldrig första glaset!
Bra mantra att hålla sig i
Ha en skön fredagskväll🌺

Kramar
💜💙💛

FinaLisa
Bra Fibblan!👍🤗

Ta aldrig första glaset!
Bra mantra att hålla sig i
Ha en skön fredagskväll🌺

Kramar
💜💙💛

Fibblan
Tack FinaLisa💕!

Det har varit väldigt blandat idag.. och mkt hänger ihop med alla känslor, som bubblar upp med all sin kraft. PMS, också mitt i allt och nu när ingen alkohol finns som kan gjuta olja på vågorna..Måste de ut..🤣! Och det är ju meningen att jag ska göra det också.. visa mina känslor. Inte dämpa, kväva varenda liten känsla som inte "passar in". Jo, alltså ibland får man ju lägga band på sig..inför barnen och så. Men mkt är nog berättigade grejer..och det är väl det viktigaste att inse det - att ALLA KÄNSLOR ÄR OKEJ! Det viktiga är hur vi uttrycker dem och handskas med dem. Framförallt stå kvar, hantera när de riktigt jobbiga och starka känslorna kommer..
sjukt ändå..
Är så noga med barnen med att alla känslor är tillåtna och har hjälpt dem och hjälper dem att hitta uttryckssätt för dessa som även en omvärld kan acceptera (inte slåss etc..) shit vad jag lägger ner tid på att förklara, verbalisera detta - när vi vet att barn gör som vi gör, inte som vi säger.. DAGS ATT BÖRJA AGERA MER SOM JAG SÄGER. Lite "okej, jag kan snacka snacket. Men kan jag "walk the walk"? uPp till BEVIS 💪!

Önskar dig också en fin fredagskväll 😘!
Jag håller i mantrat🙌
Och tänk så skönt att vakna nykter imorgon🙏! Tror jag ska ge mig ut på en tidig morgonpromenad direkt när jag vaknar, bara för att visa mig själv, vilken härlig start en lördagsmorgon kan ha..🌅😊!

Stor kram!
/Fibblan 🌼

Knaskatten
Duktiga Fibblan!

Så stolt du kommer att vara när du vaknar i morgon! Och hade du ”medicinerat” mot din PMS med alkohol hade den nog bara varit värre i morgon. Alkohol = borrowing happiness from tomorrow. Happiness som dessutom försvinner fort! Det är bara första glaset (eller tanken på det) som kan ge lite lyckorus, sen är det bara ångest och självförakt.
Hoppas att du sover gott och får en fin promenad i morgon!

Lennis
Heja dig 🌺🌺

Håller med Knaskatten så många känslor o att det gör ont här eller där som man dövat med det förbenade vinet...
Väldigt kortvarig lindring o så surt efteråt 😢 heja dig låt alla känslor komma o hantera dom nyktert 👍👍
Man växer gång för gång då man faktiskt ser att det gick bra 😊😊
Kram o god natt o sov gott sen ☁️☁️
Du är strong o du gör det förbaskat bra 🌺🌺🏆🏆

Fibblan
Lite av en skiva på repeat..

..men nu har jag gjort det en gång tidigare här, så kanske ett annat lugn ändå mitt i kaoset, d.v.s. allt virrvarr av starka känslor som svänger med mig hit och dit..Det är som om det vore ett uppdämt behov, som nu bara måste få utlopp..phu.
Kollade lite bakåt i tråden här, och det känns igen. Det som händer nu, är det som händer helt enkelt när jag slutar dricka..Och du var med förra svängen Lennis och även du Knaskatten är rätt på det när du talar om alkohol som en självmedicinering, men precis som du är inne på är biverkningarna allt annat än värt det och tvärtom..det vet vi så väl, men inte desto mindre, viktigt att påminna sig om det för det. Kortvarig lindring, sen 7 resor värre. Näp! Inget mer av sådant destruktivt beteende från min sida💪! Och precis som du säger Lennis, tvärtom kan vi växa på varje tillfälle vi vanligtvis skulle ha tagit. Vi reder vårt liv, våra känslor, våra motgångar och medgångar utan alkohol 👍! Det är tufft! Men det är vi med💪!
Tack käraste ni för hejar-rop och pepp 💕!
Ni gör det så förbaskat bra ni med😘!
Sann inspiration 🙏💜!
Stor kram
/Fibblan 🌼

Fibblan
Skryt..☺️

Jag blev av en händelse för tillfället själv i ett hem fullt av vin..inte bra förstås. Första tanken, jag skulle kunna..men den slog jag undan fortare än kvickt. För vem är det jag lurar? Jo, mig själv förstås. Och nu sitter jag här och bara känner mig så nöjd och lugn över att jag vet vad jag vill och vart jag är på väg. Nästan lite glad över att tillfället gav sig så nu. Så kan man packa ner den lilla fjädern, och plocka upp o sätta i hatten en annan dag när suget river runt..
Heja mig!
Och heja er alla som kämpar!
Styrkekramar till den som behöver🤗!
Ikväll sitter jag mot alla odds säker,
i min skuta🌊⛵🙏!

/Fibblan 🌼

Knaskatten
Wow!

Riktigt bra av dig, och det är precis så man växer och blir starkare. Grymt! Du gör det superbra Fibblan! ❤️

Fibblan
Tack Knaskatten ❤️!

Så härligt att få börja dagen med dina positiva, stärkande ord🙏!
Och tack detsamma 💕!

Ha en skön söndag ☀️!
Kram
/Fibblan 🌼

Fibblan
Argh..Jag behöver vara själv..

Jag orkar inte.. det blir bara en massa klet av allt. Alla krav och behov som inte är mina. Andras krav ställda på mig. Upp till mig att leverera. Det är inte sant! Jag vet! JAG måste sätta gränser! Jag är den som måste vara tydlig och inte känna mig som en skit direkt efteråt, dålig mamma, dålig fru, dotter, syster, kollega, vän eller vad det nu kan vara..
Det kan inte fortsätta så, bara för att jag inte kunde svara an..
När jag är klar med detta arbetet, då behöver jag inte längre alkohol..
Det hänger så, så mkt ihop för mig. Jag har ju tagit till det, av så många skäl. Som det ju blir, mer och mer. Till sist är det ju en universalmedicin mot precis allt.. men det jag skulle komma till nu och det som bland annat alkoholen har gjort för mig (för stunden alltså, vi vet ju att det blir värre sen..)
Är att det skapar just den där välbehövliga distansen. Den har hjälpt mig att skärma av när jag inte klarat av att ta in mer.. för tillfället skapat den där hinnan, som känts livsnödvändig för överlevnad. Det kanske låter konstigt för somliga, men jag tror att åtminstone en och en annan kan känna igen sig här. För jag tror att vi är många HSP, alltså högkänsliga personer, som kan hamna in i att ta till alkohol, som en strategi att stänga av.
Jag är så tacksam över att det har kommit mer kunskap och litteratur kring detta. Vi är en del, som nu äntligen kan känna oss lite mindre konstiga och felaktiga. Trots det är det precis så jag känner just nu. Sitter på toan och gråter för jag känner mig så udda, fel och misslyckad. Jag klarar inte av dessa känslostormar och svängningar. Men jag vet att det blir bättre och mer hanterbart när det gått en tid. Visst är det väl så? Just nu hatar jag mig själv för att jag känner mig svag. Men på ett sätt är det fel. Jag är ju stark. Jag tar inte till alkoholen nu. Jag har lyckats slutat snusa. Och jag är på väg. Jag ska lära mig hantera mig själv med alla mina känslor och allt vad det innebär. Jag ska bli fri och den fantastiska människa jag tror jag kan bli. Och då menar fantastisk, utifrån ett alldeles lagom perspektiv. Inte bättre än ngn annan. Bara den bästa versionen av mig. Svårt detta. För det blir nog mest hållbart om det kan göras utan prestation.som sagt..
Många, stora utmaningar framför mig. Men så länge jag låter bli att ta till vin eller andra sinnesförändrande substanser, så kan jag åtminstone betrakta mig som på rätt väg mot detta..
Så, behövde bara få ur mig lite av snurret..
Nu ska jag torka tårarna och förbereda inför morgondagen och att allt som nu drar igång med höstens rutiner, jobb, skola för barnen etc.

Kramar
/Fibblan 🌼

Fibblan
Känslor

alla är okej, och faktiskt
Inte en enda av dem är farlig.
De kan va jobbiga som fan, påverka oss fysiskt. Yrsel, illamående, andnöd, tryck över bröstet, t.o.m andra krämpor, ont i ryggen, huvudvärk, vad som..så det är inte det att de inte gör ngt med oss. För det gör de. Med råge ibland. Ibland känns det som man ska gå sönder. På riktigt. Som att nu brister hjärtat. Eller att huvudet ska explodera. De är kraftfulla som bara den ibland. Denna gång ovan var bara en liten touch av hur det kan vara. Inget svårt egentligen. Kryssar vidare över havet. Den metaforen hjälper verkligen mig. Att betrakta känslorna som vågor. Olika höga, olika intensitet. Ibland för mkt stiltje. Behövs mer rörelse. Min kropp behöver mer rörelse. Jag ska försöka se till så att det blir mer så. Det skulle vara att lyssna lite mer på ett eget behov jag har. Och jag vet att det i slutändan kommer mina.andra nära och kära till godo också. Och gör mig personligen mer rustad att rida ut stormarna. Plus att det kanske inte upplevs som storm på samma sätt när man har lite mer stabilitet och styrka fysiskt också. Man står pall för motgångar lite bättre, tror jag. Hoppas det. Jag ska iaf göra vad jag kan ännu mer nu, genom att jobba från lite från olika fronter på samma gång. Nu är det slut med frossande.. vad ska det leda till.. bara mer bergochdalbana i systemet förmodligen..Nu är det jag som gör den klassiska satsningen, med lite mer motion och mindre socker..😅.
Mår lite bättre redan. Känns alltid bra att ha en plan. En känsla av att kunna påverka. Känns som allt är sprunget ur den.
Och inte för inte att sinnesrobönen, är världens bästa tre meningar, oavsett man är troende.eller ej. Den är fundamentet som mänsklig "lycka" bygger på. När vi kan leva efter den, uppstår harmoni. Det tror jag.
Tack gud, universum, moder jord🙏🌱🌅❤️!
Tackar mig själv för att jag ger mig tid och "rätten" på nå vis att bara få pladdra av mig här. Känner mig mkt lugnare och blir direkt mer tillfreds när jag tar mig själv och mina känslor på allvar.
Tack för detta forum och underbara människor.i det❤️🤗!

Nu har jag gjort själslig nytta. NU ska jag göra praktisk nytta..😆
Stor kram!
/Fibblan 🌼

Knaskatten
Dyk in!

Känslor är inte fakta eller verkligheten, de är bara känslor. Och när vi lär oss att göra så som du gjorde nyss, bara stanna kvar där och inte fly, det är då vi blir starka. Känslor kommer och går, speciellt i början av nykterheten - dyk in i dem bara. Så länge du inte dricker är allt ok.
Kram! 💞

Fibblan
Word sista'✌️😘!

Så sant!
Känner mig stark mitt i skörheten!
Och precis som du säger hör ju mkt av det som händer nu, tillfrisknandet till😊!
Känns som jag aldrig varit så långt ifrån ett glas som nu..🙏🥰!

Tack för feedback Knaskatten 💕, stor kram tillbaka!
/Fibblan 🌼

FinaLisa
Fibblan❣️

Ditt bubbel och babbel är en Lisa (!) för själen.
Tack, jag behövde en sådan just nu!! ❇️🌷🌸🌹🌺🌻🌼💐

Kramar
💚💛💙

Fibblan
Åh, finaste FinaLisan ❤️🤗

Tack själv! Fina du, har inte varit inne i din tråd än idag, men passar på här nu att skicka massor med kärlek i retur ❤️💜🧡!
Så hemskt det du tvingas gå igenom nu, mitt i allt. Får uppdatera mig om hur läget är nu. Men oavsett vill jag ge dig massor med
styrkekramar 🤗! Och hoppas du fortsatt kan hantera det, utan alkoholen. Så himla starkt och bra jobbat💛🧡💜!
Kämpa på.

Största kramen!
/Fibblan 🌼

Sidor