Mitt nya jag bokar in mig, det gjorde mitt gamla jag också men struntade i det och var hemma och drack vin istället. Mitt nya jag envisas att göra det hon bestämt, så idag skall jag springa mitt livs första lopp i troligen ösregn ??????
Mitt gamla jag är både trött och stolt över henne, men tycker hon är knäppare än den gamla upplagan.
Är så förundrad över mig själv och hoppas så att denna utveckling fortsätter och att jag hittar den människa jag vill vara.
Hon som kan vara trygg i sig själv, slippa rösten som säger att hon är kass och inte duger.
Så idag gör jag det jag inte vågar och växer en liten bit till.
Väljer idag att vara nykter vad som än händer, mod, styrka och vilja till er// kram Strulan ??❤️

...säger jag bara! Helt fantastiskt att du ska springa ett lopp ??! Blir så glad och inspirerad när jag läser dina texter. Jag önskar dig all lycka till på loppet och jag tror regn eller inte regn spelar någon större roll. Dina steg kommer att klippa marken oavsett! Kram ?

Fibblan

Och pokalen får du oavsett placering ?! Det viktiga är ju verkligen inte det, utan precis det du beskriver ovan!
ATT DU GÖR DET - det är vinsten?! Häftigt!
Hör våra hejar-rop vid kanten, om det känns kämpigt..?.

Du växer och inspirerar oss andra att göra detsamma, iaf mig?!

Stort lycka till idag?! (Ska nog ta mig en liten löprunda jag med nu bara för det..?)
Kram
/Fibblan ?

De är ett spännande liv, det här att vara nykter. Plötsligt börjar man söka kickar utanför de invanda ramarna. Komfortzonen vidgas i rasande takt ? Lycka till!

Du är grym!

Det är bara sanningen, lova att berätta hur det gått för dig på loppet.

Jag är så sjukt impad

Lycka!

Hoppas loppet gick bra! Du är verkligen grym som tar dig för massa nya saker o utmanar dig själv hela tiden!! Tror verkligen du gör helt rätt o att det är nyckeln till framgång!! Sjukt importerad!! Kram kram

Hoppas loppet gick bra! Du är verkligen grym som tar dig för massa nya saker o utmanar dig själv hela tiden!! Tror verkligen du gör helt rätt o att det är nyckeln till framgång!! Sjukt importerad!! Kram kram

Ni botar skoskav och troligen träningsvärk, ni är underbara❤️❤️❤️❤️❤️Är så himla glad ikväll, när det bara bubblar. Inte en regndroppe och kom ju runt. I kväll firar jag med choklad i soffan och ör så jäkla stolt över mig själv??
Ännu en gång tack för era ord, de betyder så mycket// många kramar från Strulan ??❤️

När man landat i vardagen börjar jobbet med att städa upp i både själ och hem.
Vet inte om jag är där ännu, men iallafall i början av detta steg.
Skulle gärna ha ett trollspö och fixa allt med ett simsalabim, men så funkar ju inte livet.
Så kavlar upp skjortan och börjar städa, sortera för att sen kunna gå vidare.

En av många positiva saker med nykterhet är att man blir lagom arg, ledsen osv börjar vänja mig vid att känna igen.

Så idag väljer jag att vara nykter vad som än händer, önskar er en fin dag med mod, styrka och vilja// kram Strulan ??❤️

Dagar blivit till månader och livet rullar på som nykter.
Draken sover men jag vet att den finns där och att jag kommer leva med den i bakgrunden resten av livet. Att jag bara är ett glas ifrån helvetet, så länge jag kommer ihåg det så är det lättare.
Att påminna mig om var resan startade utan att älta, utan ta med lärdomen till nästa etapp.
Är nu i fasen ta tag i saker utan att fly, sörja de som försvann när resan började för några gjorde det.
Massa känslor och minnen som poppar upp som jag måste igenom, ta ut trollen i solen så de försvinner.
Är så tacksam för terapeuten som hjälper mig, min egna lilla grupp som jag byggt av kloka människor som hjälper och stödjer.
Så idag väljer jag att vara nykter vad som än händer// kram Strulan ??❤️

kommer längst om man skyndar långsamt !
Vi har haft åratal på oss att nå botten i vår sjukdom och tyvärr är det inte en quickfix att återgå till ett "vanligt" liv...vad det nu innebär.
"Ta det lugnt" står det på 3 skyltar utefter vägen till det behandlingshem som jag tillbringade en månad på. När jag åkte där första gången trodde jag att det bara var vanliga, vänliga, trafikvarningar innan jag lärde mig den djupare meningen.

Ibland behöver jag tid på mig för att fatta !

Ta hand om dig !

Du har så rätt Adde tid är läkning och det får ta sin tid att lära och läka.
Tycker fortfarande att man borde få vara ledig/sjukskriven första året. Bara jobba med sig själv och för att inte falla in gamla mönster.
Jag skulle behöva sitta i ett kloster högt uppe på ett berg utan jobb, telefon och andra måsten.
Ligger hemma i förkylning och stress över att inte kunna jobba, mina cirklar rubbas med träning och min fyrkant som är så viktiga för mig.
Är säkert nyttigt, min mentor brukar säga att det mesta jag tycker är obehagligt är nyttigt.
Så får väl se det så, men dåligt samvete när jag inte kan jobba gnager. Kanske är jag rädd att de skall tro att jag fallit dit.
Är så lätt att trycka ned sig själv, terapeuten frågade om jag inte kan se att jag gör ett jättejobb.
Har på sju månader slutat dricka, röka och lagt om mitt liv men kan bara se det som jag inte gör.
Usch så deppigt det låter, för det är ju bra och jag är på väg.
Väljer idag att vara nykter vad som än händer// kram Strulan ??❤️

...vilket jobb du har lagt ner på 7 månader! Vilken tjej! Hoppas förkylningen ger sig, känner igen det där man måste rubba på sina rutiner. Inte roligt! Kraaam

Fibblan

Kloster, tystnad, bara få vara. Tid att läka. Hinna med sig själv.
Vilken lisa för själen det skulle varit, inte minst i detta rasande tempo som bara att leva i det här samhället innebär.. Bra att vi som är här i forumet iaf är medvetna på olika sätt och på olika plan hur alkohol bara skyndar på stressen, snarare än att lindra den..(som vi ju alla vet..javisst lindrar i början men sedan..☠️)
Jag tycker som du, 1 års sjukskrivning så man hann med att komma ikapp sig själv???!
Hade nog dessutom gjort susen för många återfall skulle jag tro..att det inte blev så många menar jag. Oftast är det där jag själv faller igenom..när det börjar kännas bra och som det nya,.men fortfarande instabilt, och så hopar sig alla måsten, och orosmolnen tornar upp sig i fjärran..
Ibland kan en förkylning var den sista droppen som får bägaren rinna över..men du; DU är bara SÅ GRYM?! Fortsätt håll i dig för din skull och för oss andra?! Vi behöver sådana som du?, som visar att det går, trots stress, press och instabilitet i form av sjukdom eller vad det nu kan vara..?!
Hoppas du lyckats hålla din linje?! Men det tror jag förstås ??!
7 månader - hur fräckt är inte det?!

Krya och styrkekramar ?!
/Fibblan ?

Äsch då... Förkylning och att bli hemma från jobb är något som gör mig skitdeppig också. Tappar tråden och motivationen till allt på något vis. Lägger mig platt inför lagen om allts jävlighet och min egen otillräcklighet. Ger upp. Varför reagerar man så dramatiskt på att inte kunna jobba under ett par dagar? Det är ju så onödigt att ta i så... Det märker man om inte annat första dagen man är tillbaka på jobb. Man borde försöka se det positiva med att vara nerbäddad ett par dagar istället - Aha, impromptu återhämtning i kvadrat. Smutt!

Du som finns här för så många, stöder och peppar. Nu är det du som behöver lite uppmuntran.

Jag är övertygad om att vi behöver sysselsättning av något slag, vad spelar mindre roll, så länge det inte är destruktivt. När vi blir sjuka måste vi inte sällan ligga till sängs. Sysslolösa. Vad händer då? Jo, om vi är sådana som vi är, börjar tankar om allt möjligt dyka upp. Vips så är även de mörkare där och ifrågasätter en massa saker. Vi får helt enkelt för mycket tid till att tänka på annat än det praktiska, som jobb, pendling, handling, matlagning. Många grubblare menar att det är sysselsättningen som håller dem uppe.

Nä, nu tror jag bestämt att jag kör en massa svammel även i din tråd också. Jag som skulle uppmuntra dig. ?

Haha, jag menar bara väl. Krya på dig i massor. Tack för att du finns. ? Kram