Nu är jag här igen efter att ha lyckats med att spärra mitt andra konto. Jag är fortfarande nykter efter gårdagen som var ganska tuff. Följeslagaren var hack i häl hela tiden och det var nära att jag körde av vägen, men lyckades hålla mig kvar. Nu är jag riktigt arg på mig själv att jag lyckades klanta till det så att allt spärrades. Fråga mig inte hur, men nu kom suget igen.

Attack mot något för att skingra tankarna igen

Rövarkulan2

Anxiete; Ha, det var nära att det blev så i morse. Hann inte tanka utan det får jag göra i morgon bitti.

Funderar på om min hjärna har fått värmeslag eller börjat torka ut? Det är kanske avsaknaden av alkohol och att inte känna sig en aning marinerad? När halva arbetsdagen var avklarad fick jag se att min klänning var ut och in. Undrar om någon har sett det och trott att -”hon är nog inte riktigt nykter”?

Mmm... jag måste nog koncentrera mig mer i morgon innan jag sticker iväg igen.

Full fart framåt!

Sommarflickan2018

Haha, jag tror det är värmen som gör att du gör alla dessa roligheter. En kvart dyrare Haha.
Jag ser fram mot fler nyktra roligheter.

Stor kram

Rövarkulan2

Fed up på detta väder och känner mig inte inspirerad att skriva. Jag är inne varje kväll efter jobbet och läser och läser.

Jag kan inte dricka alkohol, vill inte dricka för då skrumpnar nog resten av min hjärna och mina inälvor.

Ha, det regnade i tjugo minuter i går och då stod jag som en idiot i trädgården med ansiktet mot regnet. Så tog det slut! Som sagt så känner jag mig som hela Skåne ser ut nämligen som en savann.

Ska snoka runt på internet efter en regndans. Jag kanske ska leta i mina barns gamla leksaker efter indianfjädrar som jag kan sätta på huvudet för att öka chanserna för ett regn. Har det fungerat förr så borde det väl göra det även nu?

Må det regna......

Du är grym nu ju. Så många dagar. Du verkar också vara mera beslutsam den här gången, ta vara på det, bygg upp motståndskraften ännu mer. Tror på dig. ♡ Nu är det bara regnet som saknas...

Rövarkulan2

...och nu får det fan i mig va nock me värmen!

Jag och älskade maken är i Danmark på Viking Run i Roskilde. Spriten och ölen flödar rumt omkring, men inte i vår husbil. Hur sjutton kan folk dricka och vara helt exponerade för solen och värmen??? Stackars dessa satar i morgon.

Jag du fungerar inte i denna värmen. Min make påtalade för en stund sedan att jag var röd som en kräfta över hela kroppen. Mmmm.. Skatten min, det är värmen! Puss!!!

I går när vi förberedde husbilen med kylen och ac;n så small det sistnämnda. Poff! Jaha, där rök den och det får vi fixa när vi kommer hem igen. Någon timme senare kom maken och talade om att det var trettio grader plus i kylen. Vad fan gör man då när vi ska iväg? In med en massa flaskor fyllda med vatten i frysen och sedermera hoppas på det bästa. När vi väl kom iväg och var i höjd med Lund så började det låta väldigt mycket från toa. Jag tog mig dit och upptäckte att takluckan var väck, borta. Så in på stora macken och parkera vid deras brandtrappa där jag skickade ut maken på taket med en stor rulle silvertape och en plastsäck. Där stod jag som en trogen hustru och hejade på. Alltid stöttande i småknepiga situationer. Nåväl så kom vi fram till slut.

Jag befinner mig i en klassisk alkoholsituation, kanske så som vissa barn har upplevt det vilket är en hemsk tanke. Våra vänner, kamrater och bekanta blir helt förändrade. Nästan på gränsen till.... vulgära, vrövlande, dryga som fan så jag/vi har dragit oss undan. Skänker många tacksamma tankar till älskade maken som har stöttat mig, baddat pannan, lyssnat på mitt idiotiska försvarstal dagen efter och alltid stått vid min sida av ren kärlek.

Tack älskade du!

Rövarkulan2

...och det känns så skönt!

Full ”nykter” fart framåt (så länge det går)

Rövarkulan2

Fortfarande med men är helt nedslagen av värmen det är nästan så jag inte orkar jobba.

Läser flera gånger om dagen men saknar inspiration till att skriva.

Det är bara till att fortsätta framåt......

Rövarkulan2

.....eller sen kväll!

Mycket vatten har runnit under min bro den sista tiden. Mor min och hennes kamp mot den aggressiva cancern i hennes lungor har även påverlat mig. Vi har ett talessätt -”det är vi mot världen”. Hennes kamp, men på samma gång ett kallt konstaterande -”att snart så kommer vi till att skiljas åt fast vi inte vill” gör ont längt in i min kropp. Jag har sagt till henne att hon hjälpte mig till världen och nu är det min tur att göra tvärt om. Fy! Det är fortfarande overkligt fast vi vet var det kommer till att sluta.

Hade vi inte haft en så stark sammanhållning i familjen så vet jag ta mig fan inte vad jag skulle ha gjort. (Min bror kan jag tyvärr inte räkna med i denna fight).

All denna röra med allt vad det innebär gör att jag inte vågar intaga starka drycker, men som det lockar mig.

Längtar så efter att få omfamnas av min följeslagares varma och sköna famn. Få känna mig avslappnad och lämna alla tankar till morgondagen. Det går inte, måste välja bort alkoholen om telefonen skulle ringa och jag måste köra mot stora staden om något skulle hända. Ett otroligt egoistiskt tänkande.

Älskade familjen och jag har i kväll suttit bredvid poolen och pratat om böcker, filmer, upplevelser och tankar till augusti mörkret har lagt sig över oss. Helt underbart och vad mer kan man önska när döden står och väntar runt hörnet? Jo, min enfaldiga längtan efter alkohol som sliter och drar i min kropp.

Mmm.... eftertanke och på samma gång full fart framåt....

Rövarkulan2

Wow, vilket oväder det blev i natt. Regn, åska och blåst! Härligt!

Nu är det full fart framåt igen och jag hoppas att även denna blir utan alkohol. Det har varit så nära, så nära flera gånger de senaste dagarna. Det är underligt att dragningen kan vara så stark när man mår så bra utan?

Attack!

Rövarkulan2

Var har denna tiden blivit av sedan jag skrev här sist. Jag hade lite problem med inloggningen och att hitta hit igen.

Spänning följer om vad som ska ske här näst.

Kul att du tittar in. Hur har det gått för dig och ditt växthus.
Du har ju ett sånt härligt rivigt sätt att skriva på. Allt tycks gå snabbt på något sätt. Hoppas få läsa mer.

Spännande att förhoppningsvis få ta del av vad som hänt sedan sist. Trodde dock inte att det var sååå längesedan. Tiden går...

Välkommen tillbaka!

Rövarkulan2

Tack för välkomnandet, känns skönt att ni minns mig.

Milde tid vad det har hänt mycket sedan augusti 2018. Fortfarande inte helt fri från min ”följeslagare”, ungdomarna har flyttat hemifrån, totalt fyra bonusbarnbarn, två ”fräs” finns fortfarande kvar och så även mitt växthus. Flaggan som jag associerade med mitt drickande som satt på växthuset är väck precis som mitt självförtroende av att någonsin bli en nykter alkoholist. Fast undrens tid är ännu ej förbi.

Dagar som jag vaknar utan rester av gårdagens alkohol i kroppen känns helt underbara. Min alkoholkonsumtion har förändrats på ett vis, eller kanske flera. Numera kan jag ta ett glas rött eller mer vilken kväll i som helst i veckan. Whisky eller hur det stavas kan jag också få ner lite då och då vilket är helt idiotiskt. Fast på fester och sammankomster med familj eller vänner så dricker jag ingenting och har inget sug efter det då heller och det känns riktigt bra.

Fredag idag och ska snart gå av tåget mot dagens arbete. Vad händer i eftermiddag då? Hm, först ska jag komma hem (om tågeländet vill) och sen får jag se.

Växthuset drar ordentligt nu när våren närmar sig. Var där ute häromdagen och där finns ännu inte någon flaska med rött vin eller w. Det är en triggerpunkt för mig att dyka ner i en flaska och mysa till det med krukor och frö osv.

Have a nice day out there