Nu har första månaden gott, det har gått bra överlag! Förra lördag blev det ett återfall, eller vill inte kalla det återfall men vi var på semester och det blev lite dricka, absolut inte jättemkt o knappt bakfull, men känns nu i efterhand lite onödigt då minst en vit månad var planen!! Nytt försök under marsmånad! känns iaf bra att det inte spårade ur förra helgen, utan att det stannade på en lagom nivå. Men som sagt ny månad och nya dagar!!

Hur ser din långsiktiga plan ut? Dricka normalt eller ta det dag för dag? Nyfikna frågor från mig kanske. Du behöver självklart inte svara om du inte vill. Toppen med denna första månad ju!
Charlie

Tack Charlie!
Den långsiktiga planen är egentligen väldigt enkel, jag vill kunna dricka normalt! Men jag känner inte riktigt att jag är där så tänker fortsättningsvis ej dricka nått, tex en öl efter jobbet, vin till middag etc. Men på semester eller nått speciellt sammanhang så må det vara hänt att det blir 1glas eller 2. Men det räcker lixom där :)

Igår var en jobbig dag, kom hem sent från jobb, själv hemma hela kvällen/natten....VÄLDIGT sugen på en kall!! Blev dock lite cola Zero o sömn vid 23tiden...skönt som fan idag!!

Ja det gör ju det!!! Tycker veckodagarna är det ”enkla” dock när det är helg o ledigt kan det bli lite tufft....men nu när det gåt typ 38dagar (minus den lördagen!!) så känner jag mig mkt friskare o piggare!! Tränar stenhårt o ofta! Så jävla skönt e det!

Det är då jag kopplar av, helgerna kräver mer närvaro och uthållighet. Men efter 9, om jag nu räknat rätt, helger. Så går det riktigt smidigt, och är avkopplande! Lycka till ?

Så himla bra med träningen? Det sätter fart på må-gott hormonerna och gör det lättare att vara nykter.
Ha en bra dag?

Det går fortsatt bra! Så sjukt! Jag har lixom druckit 1gång sedan 1a februari!!! Det var helgen innan löning i februari!! Så uppe i dag 40 nu, alt dag 62 beroende på hur man räknar! Jag är nöjd!! Nu kör vi vit månad i april oxå :)

Jag har slutat räkna, men jag har inte druckit nånting alls, på hela mars, hela april (o inte maj heller)
1st dag i februari har det blivit, på semester utomlands (före Corona) så länge har jag aldrig hållt upp! Jag har gjort mission, när man vart borta 8v helt torr och noll tolerans, men då fick man inte heller dricka, detta är ju helt frivilligt! Det känns så skönt just nu! Ville bara skriva av mig lite

På lördag har jag varit nykter tre månader, tjoho! Trodde jag inte på själv ens.

Duktiga är vi!

Kram ?

Bra jobbat och massa kraft i dig nu, så skönt att du fortsätter hålla dig nykter. Härlig läsning, heja dig!